من دیپین رو نصب نکردم تا حالا ولی مگه مثل اوبونتو و سایر توزیع های معروف در محیط لایو بالا نمیاد و بعد نصب رو شروع نمیکنید؟ خب وقتی در حال نصب هستید هم میتونید اسکرین شات بگیرین و سیو کنید هرجای هارد سیستم که خواستین.نقل قول:
Printable View
من دیپین رو نصب نکردم تا حالا ولی مگه مثل اوبونتو و سایر توزیع های معروف در محیط لایو بالا نمیاد و بعد نصب رو شروع نمیکنید؟ خب وقتی در حال نصب هستید هم میتونید اسکرین شات بگیرین و سیو کنید هرجای هارد سیستم که خواستین.نقل قول:
وحید خان اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بابت عکس. روی خود جملهء انتخاب زبان نمیشه کلیک کرد؟ شاید از این طریق زبان انگلیسی یا چینی رو بشه انتخاب کرد. در غیر اینصورت تنها احتمالی که میتونم بدم اینه که نرم افزاری که باهاش فلش بوتیبل ساختین با دیپین سازگار نبوده. از نرم افزارهای LiLi یا Unetbootin استفاده کنید. من خودم برای ساخت فلش بوتیبل ار توزیع مانجارو یکبار به مشکل خوردم و فلش عملکرد درستی نداشت.نقل قول:
سلام
من نسخه 14.04 رو از یه سایت دانلود کردم و خواستم با USB نصب بکنم.ولی فایل iso رو پیدا نمیکنم.از رو ویندزو هم زدم نصب بشه میگه فایل iso نیست.لطفا بگید چیکار کنم.
نسخه 64 بیتی دانلود کردم
دستت درد نکنه وحید خان با LiLi درست کار کرد :n12:نقل قول:
انصافا توزیع زیبایی هستش (البته همه چیز که زیبایی نیست)
زبان فارسی رو فقط به هیچ وجه پشتیبانی نمیکنه وگرنه در کنار ویندوز میتونه گزینه مناسبی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه برنامهای استفاده کردید؟نقل قول:
من پیشنهاد میدم از LiLi استفاده کنید.
در ضمن اگر فایل رو پیدا نکرد اسمش رو در همون سرچ کنید فایل رو میاره.
هم یامی رو امتحان کردم و هم lili رو.یه پوشه به اسم isolinux هست ولی فایلی با پسند iso نیست.
لینک برای دانلود این فایل دارین؟
دوست من مگه شما فایل ایزو رو دانلود نکردین؟ مگه میشه دانلود کرده باشین و الان ناپدید شده باشه؟ مگر اینکه دیلیت کرده باشینش.نقل قول:
قربانت دوست من. خوشحالم مشکلت حل شد. مطمئنی ساپورت فارسی نداره؟ سایتهای فارسی رو نشون میده؟ در بخش تنظیمات کیبورد یعنی کیبورد فارسی نداره؟نقل قول:
دوست من ایزوی هر توزیع رو خیلی راحت از سایت رسمیش دانلود کن.نقل قول: