ببخشید میشه اسم کوچیک آقای انصاری رو بگین؟ آخه اسم استاد گسسته ما هم آقای انصاریه! ولی به ما کتاب خوشخوان رو معرفی کرده!نقل قول:
ببخشید میشه اسم کوچیک آقای انصاری رو بگین؟ آخه اسم استاد گسسته ما هم آقای انصاریه! ولی به ما کتاب خوشخوان رو معرفی کرده!نقل قول:
دوست خوب ، منم همین رو گفتم دیگه------>نقل قول:
پس شما چرا از کلمه ی "ولی"استفاده کردی؟ ، حرف من هم که مثل صحبت شماست.نقل قول:
من اين كتابو دارم خيلي كتاب خوبيه با خوندنش مشكلتون تو ترجمه و تعريب حل ميشهنقل قول:
فن ترجمه عربی کتاب انرژی اتمی چطور هست؟
end reading خوب نيست يا حداقل من باش حال نكردم ولي زبان جامعش خوبه , كتاب واژگانشو نديدمنقل قول:
کتاب های خیلی سبز تو زمینه زبان چطورن ؟ مثلا کتاب end reading ؟
براي كسب يه درصد خوفناك تو زبان پيشنهاد من اينه : زبان جامع سبز يا گرامر كاربردي شهاب اناري + لغات و اصطلاحات شهاب اناري + درك مطلب شهاب اناري
نقل قول:
آره شما درست میگین. آخه من دیشب تو خواب و بیداری بودم خوشخوان رو خیلی سبز دیدم:31:
ممنون ! :11: پس تستای خیلی سبز رو نزنم؟
یه چیز دیگه ! پس شما هم همون آقای انصاری رو میگین! ( که قراره برنامه اش از شبکه آموزش پخش بشه!!:31:)
من رمزینه رو دارم برای دوم و سوم خیلی خوبه اما برای پیش گاج محوری رو بگیر.نقل قول:
دوستان برای آرایه یه کتاب خوب معرفی کنند؟؟؟؟
کتاب زبان شما چیه؟نقل قول:
سلام
در مورد سوال اول که پرسیدید آره
من که کتاب جامع زبان رو دارم بعضی از کلمات خارج کتابن اماکتاب که شما پرسیدید رو ندیدم
ممنون بابت معرفی کتاب ها
البته من خودم خیلی دوست دارم که زبانم فقط محدود به کنکور نباشه در اوقعا مطالعه خارج از کنکور برای تقویت زبانم
آرایه های ادبی کلک معلم کتاب خیلی خوبی هستنقل قول:
به درد انسانیا می خوره فقطنقل قول:
:11:نمیدونم والا،من تا حالا کتابای خیلی سبز رو ندیدم.در همین حد میدونستم که این 2 دبیر که کارشون معتبرهنقل قول:
این رو پیشنهاد کردن. این زدن a b c ها هم نظر اقای انصاریه. (یعنی d ها بالاتر از سطح کنکوره)
ببینید بچه ها در مورد خیلی سبز چی میگن.
نمیدونم ، من دانش اموزشون نبودم،فقط میدونم اقای جوانی هستن.نقل قول:
یه چیز دیگه ! پس شما هم همون آقای انصاری رو میگین! ( که قراره برنامه اش از شبکه آموزش پخش بشه!!:31:)
همینطور که دوستمون گفتن ------------------------>نقل قول:
فقط اگر رشتتون ریاضی یا تجربیه کامل توضیحات ارایش رو نخونید. در سطحی نوشته شده که نیاز انسانی ها رو هم مرتفع کنه.نقل قول:
ولی کتاب خوبیه.و تست های خوبی داره. کوچک و نارنجی رنگ.