این هم پرسش و پاسخ های بعدی!
نقل قول:
نوشته شده توسط shahkilidراستش خودم نمی دونم برق موتور مشکل داره یا نه. اما ظاهرا روون داره کار می کنه. دلکو هم انگار نشتی اونچنانی نداره که زیرش خیس باشه اما یه کم روغن روی وایر ها مونده که اونم بعد از 300000 کیلومتر و بدون موتور شویی فکر کنم طبیعی باشه.
موتور لرزش نداره فقط مشکلم دو تا چیزه. اول این که وقتی درجا داره کار میکنه گاهی وسطش یه صدای پت پت مانندی میاد و انگار سکته میزنه!! صداشو ضبط کردم و براتون میفرستم اگر حوصله داشتید دانلود کنید و گوش بدین. 5 ثانیه بیشتر نیست و این صدای پت پت مانند دقیقا قبل و بعد از ثانیه 4 رخ میده. و ایراد دیگه این که موقعی که دارم با دور ثابت و آرام توی دنده 1 و 2 میرم ماشین هی می پره و شل کن سفت کن داره انگار!
اینم بگم که شمع ها رو که باز کردم روغنی و دوده ای بود هر چهارتاش! اما شمع 1 بیشتر. و یه کم با بنزین شستمشون که اوضاع انگار بهتر شده!
و مورد دیگه این که تعویض روغنی همیشه با فیلتر برام 5 لیتر می ریزه! (موتور 2000 کاربراتوری) که هر چی اصرار می کنم میگه 5 خوبشه! اما این دفعه 4.5 ریختم.
مورد دیگه این که ماشین مدل 80 و 300 هزارتا کار کرده و یکی دوسال پیش یه تعمیر نیمه اساسی شده موتورش. سر سیلندر کف تراشی شده، واشر اورجینال انداخته شده و گیت سوپاپ (فکر کنم گاید باشه!) و یه سری چیز دیگه توی فاکتورش بود.
یه پیام خصوصی دیگه هم براتون فرستادم نمی دونم رسیده یا نه. اونم این که خواستم وایر های شمع رو چک کنم.همشون رو در آوردم و چک کردم و نتیجه از این قراره :
وایر 1 = طول 41 سانت = مقاومت 3800 اهم
وایر 2 = طول 61 سانت = مقاومت 3900 اهم
وایر 3 = طول 59 سانت = مقاومت 5000 اهم
وایر 4 = طول 73 سانت = مقاومت 7200 اهم
وایر مرکزی به کوئل= طول 45 سانت = مقاومت 3330 اهم
دنبال وایر استوک توی تعمیرگاه ها گشتم کسی نداشت! همشون می گفتن ما میریزیم دور!! برای همین رفتم نو بخرم که برای 2000 زیاد نبود/ یه جا بود Autolite داشت که در اصل طرح بود و مال چین بود اما می گفت ضمانت داره. با فاکتور بهم داد. اونا رو چک کردم نتیجه مقاومتشون این بود:
وایر 1 = مقاومت 2140 اهم
وایر 2 = مقاومت 3780 اهم
وایر 3 = مقاومت 3100 اهم
وایر 4 = مقاومت 4280 اهم
وایر مرکزی به کوئل = مقاومت 2740 اهم
حالا به نظرتون وایر های بنده مشکلی دارند؟ این جدید ها چی. مناسب هستند؟
یه جا یه رفرنس برای مقاومت ایده آل وایر ها آورده که یه کم زیادن به نظرم. اونم اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم ممنون دوست عزیز
نقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMMAD_ASEMOONIسلام
1- صدای پت پت یا از تنظیم نبودن تسمه تایم یا فیلرها یا تنظیم بنودن دلکو یا خرابی یک یا دو وایرشمع هست یعنی مقاومت بیش از حد .
2- شل کن سفت کن هم اط همونهاست .
3- روغنی بودن شمعها دلیل بر خرابی رینگها یا گشاد بودن سبلندر یا خرابی بوشهای ساقِ سوپاپهاست یا خرابی واشر سرسیلندر . موتور خسته و فرسوده هزار و یک مرض میگیره مثل ضعیف شدن فنرهای سوپاپها که باعث دیر بسته شدنشون میشه و مشکل بوجود میاره . باید باز بشه و طولش با کولیس اندازه گرفته بشه و با طول استاندارد مقایسه بشه . گاهی با کشیدن ذرست میشه اما بهتره عوض بشه .
پیستونها و سیلندرها هم سابیده میشه اما استفاده از زوغن و فیلتر خوب و رانندگی متطقی و باتواضع و خردمندانه باعث میشه خیلی دیرتر فرسوده بشه .
4- وایر خوب باید زیر 1000 اهم باشه اما؟تو ایران گمان نکنم پیدا بشه مگر برید جاهائی که ماشینهای خارجی مدل بالا تعمیر میکنند
اونها وایرها رو با هم عوض میکنند ( دریت و خراب ) .
اونجا نبتونین کلی وایر درجه یک پیدا کنید . حتی اگر با نصف قیمت وایرهای بنجل نو بخرین باز هم به نفعتونه
این وایرها که مقاومتش رو نوشتین خیلی بهتر از وایرهای ماشینتونه .
وایرهای 500 اهمی بهترین در دنیاست اما اگر خیلی کم باشه روی ماشینهای معمولی پارازیت در رادیو رو ایجاد میکنه
نقل قول:
نوشته شده توسط shahkilidبا سلام مجددراستش وایر ها رو باز کردم.4 تا وایر بود که به شمع ها میرفت و یه وایر هم بود که از مرکز اون 4 تا میومد بیرون و می رفت به کوئل. به ترتیب وایر ها رو با اهم متر چک کردم اینم نتیجه :
وایر 1 = طول 41 سانت = مقاومت 3850
وایر2 = طول 61 سانت = مقاومت 3900
وایر3 = طول 59 سانت = مقاومت 5000
وایر4 = طول 73 سانت = مقاومت 7200
وایر مرکزی (کوئل به دلکو) = طول 45 سانت = مقاومت 3330
حالا به نظر شما با توجه به این رفرنس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها زیادی هستند یا نرمال؟
نقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMMAD_ASEMOONIسلام . اون وایری که 7200 هست غیر طبیعی هست . اگر بتونین از یک مکانیک یک وایر شمع خوب با مقاومت کم بگیرین خوبه . تا جایگزینش کنین . در تاپیک صرفه جوئی همه چیز در مورد مقاومت مناسب و ضرر مقاومت زیاد رو نوشته ام . دُک زدن موتور در حرکت به احتمال زیاد به خاطر همین وایر هست . سیمی که از وسط رفته به دلکو , کارش انتقال برق حدود 12000 ولت با آمپر بسیار بسیار کم از کویل به سر دلکو هست تا توسط چکش برق و سر دلکو و وایرشمعها فرستاده بشه . کویل برق 12 ولت با امپر نسبتا زیاد رو تبدیا میکنه به چند هزار ولت با آمپر بسیار کم یعنی یک ترانس هست