سلام من نسخه فارسی سیمولاتور میخوام از کجا میتونم دانلود کنم؟ ممنونم
Printable View
سلام من نسخه فارسی سیمولاتور میخوام از کجا میتونم دانلود کنم؟ ممنونم
دوست عزیز , خرید این نسخه اصلا پیشنهاد نمیشه و اینکه فقط قسمت lesson ها فارسی شده و بیشتر pack هارو نمیتونید نصب کنید . :41:نقل قول:
لینک دانلود هم بعید میدونم باشه .:40:
من برا فرود مشکل دارم نمیدونم از چه فاصلهای از باند باید ارتفاع کم کنم. میشه کمکم کنید ایا فاصله هواپیما تا باند جایی از نرم افزار نمایش داده میشه؟ اگه میشه با عکس لطفاَ نشون بدید ممنون میشم
شما flight school1.6 رو خوندید ؟نقل قول:
https://docs.google.com/leaf?id=0B3hXFrl2KKi1NDhkNWM2YmMtOTg4OS00NDQ0LWI3M DEtNjFlODE5YTM5MjAw&hl=en
آره ولی بازم برای تنظیمات vor مشکل دارم برا فرود دقیق چکاری باید انجام بدم از چه فاصله ای ارتفاع و سرعت کم کنم ؟
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
از بچه های انجمن کسی هست که بدونه نسخه فارسی سیمولاتور را از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام... دوستای عزیز می خواستم بپرسم وقتی از ماشین push back استفاده می کنیم امکان دور زدن نداره؟ آخه push back داخل AES ازت می پرسه یه کدوم سمت push back انجام بشه سمت راست یا چپ؟! آخه تو فرودگاه های بزرگی مثل فرانکفورت با اون ترافیک فضایی بیرون آوردن هواپیماهای غول پیکری مثل 747 از گیت کار فوق العاده سختیه ...
سلام... ممنون میشم اگه لینکش رو بگید ... اگه تونستم دانلودش می کنم ... یه جای بهتر آپ می کنم که دوستای دیگمونم بتونن استفاده کنن.نقل قول:
اینم جزئیات روشن کردن موتور 747
کد:http://vhdflightsim.persiangig.com/Zip/YouTube%20-%20FSX%20PMDG%20747-400%20Engine%20Start%20_%20Motor%20Çalıştırma.rar
دوستای عزیز کسی نحوه ساختن پینت واسه هواپیما رو بلده؟ آموزشی هست که آدم بتونه هر پینتی که دلش خواست رو بسازه و روی هواپیمای مورد علاقش بذاره؟
و یه سوال دیگه اینکه چرا وقتی من دفعه اول که شبیه ساز رو اجرا می کنم و هواپیما رو لود می کنه تو حالت دید از بیرون هواپیما که با F11 حالت انتخاب میشه همه چی درسته ولی وقتی میام بیرون تا مثلا هواپیما رو تغییر بدم یه مسیرمو وقتی میرم تو ... هواپیما رو از نزدیک نشون میده و تا زمانی که کلا خارج نشی و دوباره fsx رو اجرا نکنی همچنان همون جوریه... البته می گم فقط تو حالت F11 دوستان به این مسئله برخوردن؟
سلام
لینک دانلود چند تا هواپیما رو برام بذارین که FMS داشته باشه...
وجود FMS برام خیلی مهمه... حتما باید FMS داشته باشه