سلام به همه دوستان من میخواستم ویندوز رو عوض کنم گفتم بپرسم ببینم میتونم سیو هام رو ببرم رو ویندوز جدید اگه لطف کنید راهنمایی کنید که برای این کار چه فایل های رو باید از کجا بر دارم ممنون میشوم:31:
Printable View
سلام به همه دوستان من میخواستم ویندوز رو عوض کنم گفتم بپرسم ببینم میتونم سیو هام رو ببرم رو ویندوز جدید اگه لطف کنید راهنمایی کنید که برای این کار چه فایل های رو باید از کجا بر دارم ممنون میشوم:31:
سلامنقل قول:
خوب برو داخل این ادرس :
my computer/documents/Electronic Arts/The sims 3/saves
بعد سیو هارو کپی کن رو فلش
وقتی ویندوز رو عوض کردی سیمز 3 رو نصب کردی داخل بازی الکی سیو کن تا فایلش برات بیاد
بعد دوباره توی همین ادرس بریزشون
من که با این روش رفتم مشکلی نداشت !!
سلام من The Sims™ 3 World Adventures نصب کردم ولی نمی دونم چطوری برم کشورهای دیگه.اگه کسی بلده بهم بگه.
سلام! خوب باید روی موبایل سیمستون کلیک کنین و travel رو بزنین اونوقت دیگه میتونین برید چین . مصر پاریسنقل قول:
بالای صفحه هم سه تا شهرش هست البته اونجوری فقط خودتون میرید مسافرت نه با سیمستون !!
یه مشکل دیگه : نمیتونین توی شهر های دیگه زندگی کنین!
سلام من سیمز town life نصبیدم ولی نمیدونم چه چیزای جدیدی داره لطفا راهنمایی کنید:41:
اون نسخه تنها چیزی که اضافه میکنه وسایل هست یعنی شما اگه موقع بازی F2 رو بزنی بری رو خرید داخل وساییل که بگردی روی بعضی هاشون باید آیکون این پک باشه این یعنی نصبه:31:نقل قول:
اقا کسی یه سایت خوب برای دانلود وسایل و... نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الو ! :19:
برای دانلود مو این سایت خوبه :نقل قول:
xmsims.com
برای لباس و وسایل و خونه و ... اینجا برو :
کد:www.thesimsresource.com
آقا کسی میدونه چطور میشه تو sims 3 ازدواج کرد؟
یه دختره ای هست که مینویسه old friend چطور میشه باش ازدواج کرد؟؟
باید بری رو گزیه رومانتیک رو marry کلیک کنی:20:نقل قول: