سلام
قضیه زخم زبون چیه که میگن اجرای زندس؟( تمرین برای کنسرت)
دانلودش کردم
راسته؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
دانلودش کردم
راسته؟؟؟؟؟؟
در ادامه برنامه هاي تبليغاتي آلبوم من خود آن سيزدهم ، وب سايت رسمي آلبوم به آدرس زير معرفي مي شود .
شما عزيزان مي توانيد با ورود به سايت از بخش موقت نگارخانه 13 تا انتشار آلبوم استفاده كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: صفحه چاووشی در ف.ب
آره راسته...واسه یکسال پیشه...چرا چی باید دروغ باشه..؟نقل قول:
سلام
دانلودش کردم
راسته؟؟؟؟؟؟
فقط اجرای زندس ..همین..
اینکه بخواد کنسرت بذاره هنوز خبری نیست..
درباره اين موضوع قديمي كه صداي چاوشي صداي خودشه يه افكته، يه چيزي برام خيلي جالبه
كسايي كه باهاش كار كردن يا اجراي زنده اش رو ديدن ميگن صداي واقعي خودش همينه ولي اكثر كسايي كه ميگن افكته يا شناخته شده نيستن يا به طور واضحي فقط ميخوان بكوبنش
اينم حرفاي چند نفر درباره صداي چاوشي:(حرفاي محسن يگانه كه ديگه همه ميدونيم تا حالا از چاوشي كم انتقاد نكرده، قابل توجهه)
محسن یگانه - خواننده :
“کجای صدای محسن چاووشی ساختگیه؟!! اگر این قضیه رو باور دارید که من خوب زنده می خونم این رو بدونید که کاری مثل نفس بریده رو من و محسن چاووشی توی یه لایه با هم خوندیم همه شرایط هم برامون برابر بود!! چه افکتی؟ چه فیلتر و ساختگی بودنی؟! معذرت می خوام اگه دارم تند با این قضیه بر خورد می کنم چون یه جورایی حداقل به منی که باهاش بارها کار کردم بر می خوره.. تا کسی کارش به نوعی گل می کنه دوست دارن به هر نحوی شده خرابش کنن و هنرش رو زیر سوال ببرن..محسن چاووشی هم به خاطره جنس صدای خاصش وقتی وارد بازار موسیقی شد هر کس خواست یه جوری از صفحه خارجش کنه..هرکی که علمش رو نداشت اومد گفت صداش فیلتره یا فلان افکت رو داره!!! صدای محسن چاووشی دقیقا” همینی هست که می شنوید چرا باید فکر کرد که نیست!!
شهاب اکبری - تنظیم کننده :
سلام. متاسفانه بازم يه اتفاق عجيب افتاده و نميتونم ازش به سادگي رد شم..
بعداز گذشت اين همه سال كه با خيلي از خواننده هاي مطرح كشور كار كردم،امروز بايد موضوع قديمي و بچگانه جنس صدا و افكتهارو دوباره توضيح بدم البته براي افرادي كه به اين موضوع مشكوك هستند و ميخوان هنرمندارو تخريب كنن!
صداي محسن چاوشي هيچ افكتي كه منجر تغيير جنس صدا بشه رو نداره ...
با كمي فكر كردن به اين نتيجه ميرسيد كه اگر صداي محسن افكت بود هر كسي ميتونست براي خودش محسن چاوشي بشه و تا حالا تعداد چاوشي ها به١٠٠٠٠ نفر رسيده بود!!
رسول ترابی - رونامه نگار :
در مواجهه با هر شخص یا پدیده موفق و فراگیری همیشه سعی میکنیم به نوعی تخریبش کنیم و عیبی، چیزی از آن بیرون بکشیم و در بیاوریم. چرایش را هیچ وقت ندانستهام. فقط منتظریم که کسی یا چیزی با اقبال عمومی روبهرو شود و کارگاه عیبسازیمان راه بیفتد تا ثابت کنیم این آدم یا چیزی که اینقدر موفق نشان داده، همچین چیز تحفهای هم نیست. حالا این چه ربطی به یادداشتم دارد، عرض میکنم. در این سالها خیلیها را دیدهام که وقتی آهنگی را از چاووشی شنیدهاند یا دربارهاش بحث شده قبل از هر نقدی برای اولین حرف و نظر درباره یک موضوع خاص با یک دیالوگ تکراری حرف زدهاند: «این صدا واقعی نیست، همهاش افکت و تیون است و…» قرار شده واقعیتها را بگویم. بارها صدای live زنده محسن چاووشی را شنیدهام. بهتان قول میدهم صدا، همین صدایی است که میشنوید. صدایی با همین رنگ و چارچوب و وسعت. به اضافه کمی چاشنی دیلی و پژواک و تکرار صدا .او همه تلاشش را برای اثبات خودش روی استیج در همین چند ماه اخیر انجام خواهد داد تا این شایعه ها را پاک کند.
اصلا به این شایعات و خیالبافیها و ایرادات همیشه ثابت برای همه صداهای موفق توجه نکنید و از موسیقی لذت ببرید.
اتفاق نو - شماره 137 - نیمه اول دی 89
کنسرت دو نفره سنتوری !
عصر یک روز پاییزی است . مثل اکثر روزهای دیگر . شلوغی و ترافیک کلافه ام کرده که تلفنم زنگ میخورد . محسن است . پیشنهادش وسوسه برانگیز است چون من خیلی به خانه او نزدیک هستم و از طرف دیگر میدانم گپ زدن با محسن انرژی ادم را زیاد میکند . چند دقیقه بعد در منزل محسن هستیم . دقایقی خوش و بش میکنیم و بعد به استودیوی کوچکش که در یکی از اتاق های خانه اش درست کرده ، می رویم . دوست دارم به او بگویم بخوان اماز باز هم تردید دارم که چه پاسخی بشنوم . البوم جدیدش را هم یکی یکی میگذارد و گوش میکنم و کمی با هم تبادل نظر میکنیم تا اینکه خودش سر حرف را باز میکند : «« تو هم فکر میکنی صدای خودم نیست ؟ »» خیلی بی مقدمه رفت سر اصل مطلب . نگاهش میکنم ، با لبخند شیطنت امیزی میگویم : « اره » میخندد و میگوید : « میخاهی برایت بخوانم ؟ » سرم را به نشانه تایید تکان میدهم . میپرسد : « چی دوست داری بخونم ؟ » کمی فکر میکنم و میگویم : « سنگ صبور » . پشت پیانو میشیند و شروع میکند : «« رفیق من سنگ صبور غم هام / به دیدنم بیا که خیلی تنهام »»
باورم نمیشود . صدای خودش است . همان صدایی که قبلا شنیده بودم ، حتی با خش بیشتر ، حتی زخمی تر ! نگاهش میکنم و او با احساس تمام می خواند . تمام که میشود ، فقط لبخند میزند . میپرسد : « حالا چی ؟ صدای خودم بود ؟ » میخندم و میگویم : « فکر کنم صداتو ساخته بودی قبلا ! » میگوید : « باز هم میخواهی بخوانم ؟ » من هم بی درنگ میگویم : « زخم زبون » ... و او شروع میکند : « من با زخم زبونات رفیقم / مرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم »
حالا دیگر مطمئن هستم که صدای محسن چاوشی بدون هیچ تغییری رو کارهایش شنیده میشود . تمام که میشود ، نگاهش میکنم . لبخندی می زند . میگوید : « فکر میکنی صدای خودم نبود ؟ » جوابی نمیدهم . حداقل خوشحالم که حالا برای یکی از سوالات سخت ذهنم پاسخ قانع کننده ای دارم . یک بار دیگر کارهای البومش را با هم گوش میکنیم ، هر چند او گفته چیزی از البوم ننویسم اما فقط این را میتوانم بگویم که در بین همه کارهایش من چمدون ، بچگی و کافه های شلوغ را خیلی دوست داشتم و مطمئن هستم البوم « حریص » پاسخ خوبی برای منتقدان او خواهد بود .
اقا محسن ، کنسرت بگذار !
حالا دیگر خیابان ها شلوغ نیست . در حالی که در راه برگشت به خانه هستم ، به اتفاقات روز فکر میکنم . با خودم میگویم پس چرا محسن کنسرت نمی گذارد ؟ چرا زنده اجرا نمیکند ؟ صدایش که مال خودش است و هیچ حرف و حدیتی هم دیگر نمانده . باید او را راضی کنم که بعد از انتشار این البوم روی استیج هم اجرا کند . محسن چاوشی که کنسرت بگذارد ، هم به نفع موسیقی پاپ است و هم خودش . درست مثل خیلی از خوانندگان خوب پاپ کشورمان . تصمیم میگیرم اتفاقات ان چند ساعت را در شماره بعدی مجله چاپ کنم . با خودم میگویم که شایعه سازها که این گزارش را بخوانند ، حتما قانع میشوند که صدای محسن مال خودش است . البته دیوار حاشا ، همیشه کوتاه است و برای ان هایی که دنبال تخریب هستند ، همیشه راه باز است . شاید بگویند : « بابا ، زخم زبون و سنگ صبور که نیاز به افکت نداشته ، میگفتی فلان اهنگ را بخواند ... » ای بابا ، اقای چاوشی ! کنسرت بگذار .
ولی هیچ مدرکی نیس که ثابت کنه راسته :37:نقل قول:
آره راسته...واسه یکسال پیشه..
خب واسه اینکه طرفداراشو نگه داره و دهن بعضیارو ببنده میتونه اینو ساخته باشه ولی واقعا معلوم نیس واقعیه یا نه :31:نقل قول:
چرا چی باید دروغ باشه..؟
یعنی چی ؟ منظورت رو نفهمیدم..نقل قول:
ولی هیچ مدرکی نیس که ثابت کنه راسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب واسه اینکه طرفداراشو نگه داره و دهن بعضیارو ببنده میتونه اینو ساخته باشه ولی واقعا معلوم نیس واقعیه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگ همون موقع که اومد تو سایت خود چاوشی گذاشته شد واسه دانلود..
به نظر میاد چاوشی به خاطر یه سری انتقادات به صداش ، که میگفتن صدات افکت داره و صدای خودت نیست..این اجرای زنده رو خوند...
دوستان این بحثو چرا راه انداختین؟من که مطمئنم صدایه خودشه!:3:
....
سلام
نیمه دوم مهر ماه آلبوم من خود آن سیزدهم را به شما عزیزانم تقدیم میکنم .
تنظیم این آلبومو من ٬ کوشان ٫ شهاب اکبری و امیر جمال فرد انجام دادیم .
این آلبوم قبل از یه شاخه نیلوفر استارت زده شد ٫اما به دلایلی پخش نشد .
اشعار این آلبوم از حضرت مولانا - وحشی بافقی - استاد شهریار -خیام نیشابوری و بابا طاهر عریانه
از همتون سپاس گذارم
محسن
کاش شعراش عالی باشن و از اون شعرایه کتابایه ادبیات ..................اییییییییییییییی ه!حالم بهم خورد یه لحظه بهشون فک کردم!
کاش عالی باشن شعرایه انتخابی !
محسن اين ها رو هم تو بخش كامنت هاي مربوط به خبر آلبوم گذاشته:
in album hich rabti be gozashte nadare va hich baz gashti ham be aghab nist to donyaye digee dare ye hese dige va ...
bishtar fazaye moatarez dare va 2 3 ta asheghane