وسه همراه اول کدش چیه که بفهمیم منطقمون چه سرویسی داره؟نقل قول:
Printable View
وسه همراه اول کدش چیه که بفهمیم منطقمون چه سرویسی داره؟نقل قول:
سلام شهر ما تو نقشه زده پوشش تریجی داره ولی در عمل خبری از تریجی نیست !!!
چرا اینجوریه ؟؟
کلا دقیق نیس..قابل استناد نیس از نقشه چک کنین بهترهنقل قول:
من اگه بودم تمام سیم کارت هایی که به نامش هست رو اینترنترش رو قطع میکردم و دیگه هم اجازه نمیدادم سیم کارت بخرهنقل قول:
یک ترابایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسته ۱۰ گیگ سه ماه هدیه دارم، الان بسته هفتگی ۵ گیگ خریدم اما از 10 گیگ داره کم میکنه، مگه اولویت با بسته کوتاه مدت نیس؟؟!!!
Sent from my D6503 using Tapatalk
متاسفانه ایرانسل در روز روشن علنا حجم دزدی میکنه کلا ۹ گیگ دانلود داشتم که نه تا پارت یک گیگ بوده ابتدا با اینترنت خونه گذاشتم داخل دانلود منیجر و بعد طرح پنج گیگ شبانه رو فعال کردم منظورم اینه که هیچگونه مصرف جانبی نداشتم و فقط گذاشتم در عرض چند ساعت پشت سر هم دانلود شدن. بسته اولی 4/5 گیگ دانلود کردم تمام شد. بسته دوم رو فعال کردم و آخرین فایل شصت مگ هم مانده بود که کامل بشه زد تمام شده. یعنی بجای ده گیگ کمتر از نه گیگ داده. ده درصد حجم دزدی چه توجیهی داره!
اولويت با هديه ميباشدنقل قول:
دوست من شما فقط دريافت رو محاسبه كردين در صورتي كه ارسال هم دارين همين كه محاسبه كردين دريافت و ارسال با هم شده ١٠ گيگنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
در مورد دانلود 1000 گیگ عرض کنم کسی که 1000 گیگ دانلود کرده ایرانسل در راه خدا مفتی بهش نداده و در ضمن از اسم بسته "نامحدود و حجم 60 گیگ" که تو ایرانسل من برای بسته سه ساعته در نظر گرفته خودش گویای این هست که ایرانسل مطلع هست که یه نفر میتونه تمام سال رو بسته 3 ساعته بخره بزاره دانلود و به کارشناسانی همچون شما احتیاجی نیست که فتوا صادر کنند سیم کارت های طرف رو مسدود کنننقل قول:
من الان تو 16 روز 1.4 ترابایت دانلود کردم و سرعت و مقدار دانلود هیچ فرقی نکرده:n10::n10:نقل قول:
با بسته 3 ساعته دیشب ده گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم. سرعت خیلی رو اعصاب بود
بیشتر موقع ها هم وقتی نیم ساعت مونده تا بسته تموم بشه با اینکه آنتن تقریبا پره ولی یهو میزنه no service:n35:
نه دوست من بعد از ده پانزده سال سرو کله زدن با این شرکتها دیگه میدونم دانلود و آپلود چیه و در چه حده برای کسی که با نتش وبگردی بکنه مطلب ارسال بکنه سایت های مختلف سر بزنه یا در شبکه های اجتماعی چیزی ارسال کنه بله تو او شرایط برای من معمولا حدود ده درصد میزان حجم مصرفی در روز به آپلود مربوط میشه. اما اینکه چند تا فایلی آماده در دانلود منیجر رو در عرض دو سه ساعت یک تیکه دانلود کنی بدون آنکه دست به گوشی بزنی هیچگاه ده درصد آپلود نداره. نمیدونم شاید هم ایرانسل چون بر خلاف قانون آپلود ها روهم پای مشتری حساب میکنه دیگه سیستمی برای اندازه گیری شون نداره و همینطور دیمی ده درصد حجم رو بحساب آپلود از همه کم میکنه . وگرنه من تو این ده گیگ ده مگ هم ارسال نداشتم.نقل قول:
سلام
من میخوام شارژ شگفت انگیز بکنم اما پیامک میاد چون طرح تشویقی مکالمه رایگان شما فعال است امکان شارژ شگفت انگیز وجود ندارد و من اصلا طرحی فعال نکردم:n34:
چطور میشه غیر فعالش کنم؟
یه مورد مشابه مورد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید در این روش، شما فقط نسل های ارائه شده توسط سایتی که از ان سیگنال میگیرید رو مشاهده میکنید و ممکن است سیگنال نسل های دیگر که از سایت دیگر شهر شما ارسال میشود در مکان شما در دسترس باشد.نقل قول:
به طور مثال شما از سایت شماره 2828 سیگنال نسل 2 میگیرید و این سایت به نسل های بالاتر ارتقا داده نشده است. با شماره گیری این کد به شما گفته میشود منطقه شما تحت پوشش نسل 2 است. حال در نزدیکی شما سایت 2829 هم وجود دارد که نسل های سوم و چهارم را ارائه میکند و در مکان شما هم سیگنال خوب است. اما چون به سایت 2828 کانکت هستید به شما گفته میشود که فقط نسل 2 قابل ارائه خواهد بود.
ببینید وجود لینک های ماکرو روی سایت احتمال اینکه این سایت با استفاده از ماکرو تغذیه میشود، زیاد است اما شاید این سایت به لینک فیبر وصل است و توسط لینک های ماکرو سایت های دیگر را تغذیه میکند. حتی بعضی اوقات لینک های ماکرو روی یک سایت هیچ کاری برای ان سایت انجام نداده و فقط کار ارتباط دو سایت دیگر را بر عهده دارند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ساعت پنج با 3g!!تا ساعت هشت ۲۰ گیگ تونستم دانلود کنم،راضیم ازش:n01:
فکر کنم یه گندی زدم:n02:
چند وقت بود که تمام تنظیمات مودم 4g بهم ریخته بود منم مجبور شدم یه یست فکتوری کنم
حالا غافل از از مشکلاتی که پیش میاد منم این کار رو انجام دادم الان یه ریست شد دوباره اومد بالا میگه sim mep برای انلاک کردن سیم رو میخواد :|
تمام کد های موبایل هاتاسپات هم دارم حالا باید چیکار کنم؟
نکنه مودم از دستم رفت؟:n29:
مدل مودم
Sierra Wireless Aircard 760S LTE
متاسفانه به احتمال زیاد بلهنقل قول:
از کجا خرید کرد ین گارانتی نداره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
همیشه سرعتتون با 3g همینه؟!نقل قول:
البته با لینک های غیر از شاتل لند
یعنی سوخت رفت ؟ :n04:نقل قول:
بله گارانتی داره به نظرتون درست میشه؟
سلام دوستان
الان 1 ساله سرعت 3G منطقمون رو 30 40 کیلوبایت قفله
شکایت تو 195 تاثیری داره ؟
خب این سرعت که شما گداشتی لحظه ای بوده و اگر بازه زمانی 5 تا 8 رو در نظر بگیریم که شما 20 گیگابایت دانلود کردی میانگین سرعت دانلود شما 1.9 تا 2 مگابایت برثانیه هستش !.نقل قول:
با سلام
آیا با شارژ شگفت انگیز هم میشه بسته اینترنت خرید یا اون 20 درصد اضافه فقط برای مکالمه داخل شبکه ای ـه ؟
و بهترین بازه زمانی برای شروع 3 ساعت شبانه که بیشترین بازده و میزان دانلود رو داشته باشه چه زمانیه؟ از چه زمانی بسته 3 ساعته رو شروع کنم تا بیشتر دانلود کنه؟
سه شبنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
بله برادر همینطوره،من سرعت لحظه ای رو گذاشتم ،و بعدشم گفتم که ۲۰ گیگ دانلود کردم،بقیه فکر نکنن کلا سرعتم اینقدره...نقل قول:
اینی که گذاشتم با ۱۶ کانکشن هست،هشت کانکشن بزور تا ۲مگ میره ،روزا کلا همیشه سرعت دانلود بین ۱مگابایت تا ۲ هست،سرورا فرق چندانی برام نداشتن از لحاظ سرعت،سافت ۹۸،بروز دانلود،دانلود فارسی و پی سی دانلود از اینا هم دانلود داشتمنقل قول:
از مودم استفاده می کنین یا موبایل؟!نقل قول:
بامودم ۴g،البته ۴gکه تعطیله تو منطقموننقل قول:
امروز این سایت را دیدم سایت جالبی هس درباره مقایسه سرعت (قیمت) سرویس دهنده های اینترنت است امکانات جالبی هم داره مثلا روی نقشه تست افراد در شهر های مختلف با اسم isp نشون میده گفتم به شما هم معرفی کنم.ایرانسل را بین isp ها ندیدم ولی همراه اول بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک 1 مگابیت نامحدود رو 10 هزارتومن میده ؟ درپیت بودن سایت داد میزنه!!نقل قول:
با شارژ شگفت انگیز نمیشه بسته اینترنتی خرید ... فقط واسه مکالمات داخلی ایرانسل و مصرف آزاد اینترنت می باشد.نقل قول:
چقدر سرعت 4جی تو تهران پایین هست
اصلا سیگنال نمیده دو سه تا انتن داره
ولی تری جی آنتن داره فول
عجب دزدی هست این ایرانسل که اینقدر تبلیغ 4جی میکنه
سلام
منظور از دکل ماکرو تو صفحات قبل بیان شده بود چیه ؟
دکلی که مستقیم به فیبر نوری متصل نیست و ترافیکشو از طریق ماکرو (همون تجهیزات دایره ای شکل که روی دکل نصب میشه) به سایتای دیگه که به فیبر متصل هستن انتقال میده.نقل قول:
اون پهنای باندش الکیه و کلا میاد ارزون ترین حالت یه نوع سرویسو بدون در نظر گرفتن مالیات میگه که در آسیاتک سرویس 1مگابیت با 1گیگ حجم 10900 عه! یا مثلا برای 4 مگ میگه 19900 که اومده سرویسه 4مگ با 1گیگ حجمو گفته!نقل قول:
نقل قول:
بله درست میگید مقایسه قیمت یه مشکلاتی داره , که دوست عزیزمون هم در رابطه با محاسبه قیمت ها توضیحاتی دادن البته احتمال داره با افزایش داده های اماری سایت این مشکلات برطرف بشه
دوستانی که مشکل سرعت دارن حتماً فرم 195 پر کنین، خیلی سریعتر مشکل حل میشه چون از طریق رگولاتوری شکایت ارسال میشه به اپراتور و موظف به حل مشکل در کمترین زمان هستن
LTE Irancell
Device: Xperia Z5
محتوای مخفی: LTE Irancell
سرعت به طور لحظه ای زیاد شده؟ چون زمان باقیمانده خیلی زیاده نسبت به این سرعتنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان تهرانی
سرعت 4g شما هم پایینه ؟
من از مودم 4جی استفاده میکنم