سروش یه اکانت 10مگ سراغ نداری من بزنم این sniper 3 رو دانلود کنم لامصب 14گیگه حوصلمو سر برد:n37:
شیطونه میگه یه سرویس 10مگ بگیرم الان:n02:
Printable View
سروش یه اکانت 10مگ سراغ نداری من بزنم این sniper 3 رو دانلود کنم لامصب 14گیگه حوصلمو سر برد:n37:
شیطونه میگه یه سرویس 10مگ بگیرم الان:n02:
مدل مودم : TP-LINK TD-8811 ! چطور باید استریم رو کم و زیاد کنم ؟؟ مطمنی برای همه قطع و وصل میشه ! :n29:
شما ثبت نام کردی؟ مگه نمایندگی داری؟:n13:نقل قول:
در مورد اونکه گفتی تابع مکان و شهره فکر نکنم درست باشه مثال نقضش هم سروش دزپیلیه:n09:
14 گیگ حوصله ات رو سر برد؟ دارم 48 گیگ COD: AW میگیرم :n30:نقل قول:
شاید گرفتی دیدی نامحدود نبود :n02: اونوقت دوباره زنگ میزنی: آقا شکر خوردم، همون قبلیه رو بدین :n34:
اصلا نه ربطی به شهر داره نه منطقه و نه مرکز مخابراتی فقط به گروه ربط داره حتی من افرادی رو دیدم که ipهاشون شبیه ipهای ما هستن ولی از ترافیک کم میکنه واسشون پس کسایی که ipشون هم شبیه ما هستن ممکنه تو گروه ما نباشن
احتمالا از یک روتر خاص باشیم.
مثلا من و فرشاد و شایان، روی یک روتر خاص(که مربوط به اکانتینگ میشه) هستیم و اون روتر باعث این عشق و حال میشه.
احتمالا فقط عده ی محدودی اینجوری شدن، وگرنه اگر فراگیر بود، حتما سریع درستش میکردن. ولی الان روز چهارمه فکر کنم :n19:
بچه ها گیت وی هاتون رو بذارید، ببینیم گیت وی های چندتان؟
روتر رو خوب اومدي :)نقل قول:
با طرج جديد فشفشه هاي وب تو فكر رفتنم =))
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا خوب میپیچونی فرشاد :n19::n08::n09: اکسین هستی دیگه ؟؟ :n36:
نوش جونتون ولی روتر رو به قول دوستمون خوب اومدی :n08::n08::n08::n08::n08::n19::n19::n19::n19: :n28::n28::n28::n28::n28:نقل قول:
نقل قول:چیز خاصی گفتم؟ :n36:نقل قول:
روتر چشه مگه؟ هزارتا روتر و سوییچ هست تا از ایران خارج بشه پکت :n37:
بحای خندیدن گیت وی خودتون رو بنویسید :n34:
کی؟من؟:n13:نقل قول:
من نمیدونم کدوم نمایندگی هستم متاسفانه
چون خود نمایندگی هستی :n19::n19::n19::n19::n09::n09::n09::n09::n20::n20: :n20:نقل قول:
kiding ... :n09::n09::n09::n19::n20::n02:
حذف شود:n31:
لطفا پاک کنید تا همه چی خراب نشده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک کردم، نمیشه از دست بدخواهان نفسی کشید :n02:نقل قول:
مال تو هم همینه؟
اینایی که میگن نامحدود نشده باید بگن...
پست منو چند نفر نقل قول کردن :n02:
اشکال نداره، اگر درست بشه، یکم به کار و زندگیمون برسیم :n09:
فکر نکنم با این چیزا پیدامون کنن اما جهت محکم کاری حذفش کردم:n19:نقل قول:
جریان این گیت وی چیه :n02: 78.39.143.250
بعد از سه روز پینگ و سرعت تک کانکشن درست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایان انگار 2مگ سرعتش از 5مگ کمتره هیچوقت نمیبینم 5مگ بزنه در صورتی که 5مگ همیشه 5.3میزد
فکر نکنمنقل قول:
اینی که کمتر میزنه احتمالا بخاطر جهش سرعت باشه که بعضی اوقات اتفاق میفته بعضی اوقات نه
سرعت دانلود که همیشه 650 ثابته:n31:
شایان اگر لینکی داری برام پخ کن
دوستان من لینکم همچنان میپره زمانی هم که میپره دانستروم 0 میشه زنگ زدم میگن از سیم کشیه داخلیه درحالی که به تازگی اینجوری شده
کسی راه حلی داره ؟ کمک کنید لطفا :n37:
وقتی لینک بپره و ارتباط قطع بشه Stream وجود نداره که بخواد عددی غیر صفر باشه. وقتی لینک وصل باشه Stream معنی میده.نقل قول:
از Status بذار وضعیت نویز و سیگنالت رو ببینیم.
توجه کردید دیگه ipعوض نمیشه؟
دیگه اتوماتیک نمیره رو 172:n19:
اخه آپستروم 170 بود دان 0 بعد قطع شد الان اومدم یه سیم الکی زدم به مودم شانسی اینجوری شدنقل قول:
کیفیت خطت خوب نیست البته با همین استریم ها نباید مشکل داشته باشینقل قول:
بچه ها شایعه نکنید، من ساعت 3 نه نویزم میره بالا نه چیزی، در حالت عادی عادی سرعتم اسمی میشه! هر شب هم همینطوره با انواع و اقسام ip هم تست کردم
خوب شاید اسپلیترت مشکل داره.نقل قول:
الهی این نت نامحدود را از ما نگیر:n31:
ااااااااااااااااااااااااا اااااهههههههه
چقدر ای پی عوض میشه دهنمون سرویس شد :n21:
لامصب مداوم لینک میپره
شما انگار توی گروه دیگری هستی برا من از دیروز دیگه ipعوض نمیشهنقل قول:
خطت خیلی نویز داره آپلودت خیلی بالاست بخاطر همینه لینک میپره البته دان استریمت هم خیلی بالاست
برا من هنوز میپره , به نظر من همه کسایی که ایپیشون 2.185.21 تا 2.185.31 هست توی یک گروه هستن و الان هم نامحدود شدن:n31:نقل قول:
فقط حیف که هی ایپی میپره من نیاز دارم مدام به اینترنت بدون قطعی وصل باشم , اما خوب اشکالی نداره در عوض دانلود میکنیم:n33:
پس چرا برا من نمیپره؟!:n13:نقل قول:
شاید زیر نظر گرفتنت میخوان دستگیرت کنن؟:n19:نقل قول:
--------------------------------------------------------------
از امروز که پینگ و سرعت تک کانکشن درست شده با وجود اینکه دارم با 650 کیلو دانلود میکنم اما صفحات خیلی سریع لود میشن
سرعت عالییه عالینقل قول:
اگ مخابرات نامحدودا رو برگردونه با این سرعتا خیلی خوب میشه مثلا 1مگ نامحدود 550باشه و 2مگ نامحدود 650 البته با قیمت قبلی:n19:
نیازی نیست شما همینجوری 10 مگ نامحدودش میکنی هر وقت لازم باشه :n19: :n09::n09::n09::n09::n02::n02::n20::n20::n12::n12: برفتی کره جنوبی هم نت اینطوری گیرت نمیومد ! :n09: :n28:
كدوم شهر زندگي ميكنيد؟نقل قول:
بچه ها اذیت نکنید فرشاد رو نتتون رو محدود میکنم :دی
فرشاد منظور بچه ها لینک نیست، همین قطع و وصلا رو میگن.
دیگه عصبی شدم رفتم لپتاپ رو آوردم گذاشتمش سر دانلود.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نه قیمتای قبلی گرون هستن:n10:نقل قول:
همینجوری بهتره 5 مگ نامحدود 19 تومن 10 مگ نامحدود 21 تومن:n20:
چند روزی بود خیلی خوب شده بود ولی الان دارند از گلومون درش میارن :n21:نقل قول: