توی ارتش ستوان 3نقل قول:
Printable View
توی ارتش ستوان 3نقل قول:
نقل قول:
ممنون
اینکه میگن روز اول میگن برید ارم بچسبونید,شامل درجه هم میشه؟؟؟اصلا درجه رو کی میدن ؟
خیر درجه مخصوص یگان هست نه آموزشی!!!نقل قول:
درجه شما هم در اخر اموزشی در حکمتون درج شده و روز ورود به یگانتون باید درجه بزنید.
ممنون میدونم اموزشی درجه معنی ندارهنقل قول:
ولی فکر کردم شاید توی دوران اموزشی میشه بچسبونیم یا مثلا روز اول با لباس میدن و میگن اخر اموزشی بزنیدش
دوستم 3 روز پیش تقاضا داده بود امروز اس ام اس اومد موافقت شده / واسه امریه بود/ از برج 2 به برج 4نقل قول:
سلامامروز برگه اعزامم اومد. سازمان به کار گیرنده یعنی چه؟؟؟؟؟این قرار گاه در استان همدان است یا نه!!!نام مرکز آموزش:گروه پدافند همداننیرو یا سازمان به کار گیرنده:پدافند قرار گاره خاتم الانبیا آجا
الان دیگه احتمالا چنتاتون رو انتخاب کردن که دو نفر رو امریه کنن.نقل قول:
اینجا اگه شانس بیاری پارتی بازی نشه چون دیگه از بحث تهران و اینا خارج شده و اینجا دیگه دست خودشون هست.
اگه خدا بخواد کارت درست میشه.
الان شما سرباز پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا هستی که میتونست بنویسته نیروز انتظامی یا سپاه پاسدارن یا ...نقل قول:
یعنی الان سرباز ارتش شدی .
تا اونجا که متوجه شدم اخر اموزشی با توجه به امتحانات و...(که بعضی ها هم می گن نه) درجه می دن
حالا کسی که بسیج تکمیلی داره و لیسانسس بیافته سپاه اموزشی نداره,درجش چی می شه؟
بعضی از دوستان اصل بدبختی رو ول کردن چسبیدن به فرعش!
===============================================
بخش پدافندی نیروی هوایی چند سال قبل از بخض آفندی نیروی هوایی جدا شد و تحت نیروی مجزای پدافند هوایی ارتش یا همون قرارگاه خاتم الانبیا که فرماندهیش رو امیر اسماعیلی و جانشینیش رو اگه اشتباه نکنم امیر شهرام به عهده دارن.نقل قول:
بخش عملیاتیش راحت ولی مرخصیش کمه تا جایی که من دیدم. (البته من پدافند شمالغرب رو دیدم)
دوستان اگه کسی میتونه جواب منم بده هر دقیقه تو تاپیکم جواب بگیرم اما کسی نیست :n28::n28:
یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟
این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست که به چند نفر میخوره یا به همه میخوره ؟؟؟
بله عزیزم اموزشی نیروی هوایی سپاه فقط اردکان هست . در مورد این دوره پدافند هم باید بگم از کل دوره فرقی هم نمیکنه چند نفر باشن مثلا 500 یا 600 نفری که هستن حدود 30 نفر انتخاب میشن مثلا 5 تا از شیراز 10 تا کرج و ... فقط هم میرن سر کلاس هیچ کار دیگه ایی ندارن نه رژه نه چیز دیگه البته باید اون پادگانی که پذیرش کردی پدافند داشته باشهنقل قول:
درجه ربطی به امتحانا نداره به مدرک تحصیلی هست توی سپاه کسی که بیشتر از 6 ماه بسیج فعال داشته باشه یه درجه بیشتر میدن . تکمیلی داشته باشه 2 درجه میدن یعنی یه لیسانس توی حالت عادی داخل سپاه درجش رزم دار دوم میشه همون استوار دوم با بسیجی میشه استوار یکم با تکمیلی هم میشه ستوان سوم حقوقش هم ماهی 75 هزار تومانهنقل قول:
باید بری خدمت :n10:نقل قول:
یعنی بعد از آموزشی به این قرارگاه میرویم!!؟؟؟ اصلا این قرار گاه کجاست؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟:n20:
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟
برا استخدام هم اینقدر سوال نمیپرسن که این پرسیده حتی برا ازدواج :n12:نقل قول:
اینجور که بوش میاد حداقل 90 درصد میشه روش حساب کرد.
اگه میخواستی سرباز حفا هم بشی فکر نمیکنم اینقدر سوال میپرسیدن.
احتمالا اون طرف هم تازه کار بوده:n26:
دوستان كسي شرايط منونداره؟نقل قول:
نقل قول:ینی تو ارتش درجه بالاتری میدن؟ :n04: آخه توی نیرو انتظامی هم شنیدم به لیسانس استوار دوم میدن!نقل قول:
سال 86 (که هنوز درجه ها بالاتر بود)، دو تا از دوستان با مدرک کاردانی رفتن خدمت که یکی ارتش(با دوره کد که فک نمیکنم تاثیری روی درجه داشته باشه) درجه گروهبان دوم و اون یکی ناجا درجه استوار یکم گرفته بود، ینی اون موقع درجه ارتش کمتر از نیرو انتظامی بود...
الآن قانوناشون عوض شده؟؟؟
ببخشید اگه یکم تو تاپیک ترول میشم آخه سوال پیش میاد دیگه، نمیشه کاری کرد...:n06:
دوست عزیز اول اینکه ارتش اصلا استوار وظیفه نداره یعنی شما با لیسانس بیوفتی ارتش افسرینقل قول:
ناجا برای لیسانس از استوار دو میده تا ستوان سه که نود در صد موارد استواری میدهند
و در کل بله درجه در ارتش بالاتر از ناجا هست یا حداقل مساوی
در ضمن دوره کد بر رویه درجه تاثیر مستقیم داره ...
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
نه دوست عزیز دیگه اینطوری نیست ۱۰۰ سال هم طرف بسیجی باشه یک موز میدن و بیشتر از سرباز صفر حساب نمیشه اما واسه کاردانی به بعد بسیجی بیاره باز فقط ۱ درجه براش حساب میشه اونم فقط بسیج فعال و تایید شدهنقل قول:
Sent from Reza's iPhone 5s using Tapatalk
همه چی آموزشی داره به جز معافیت پزشکینقل قول:
(مگه اینکه توی بسیج کارت سبز (بسیجی نیستم نمیدونم دقیقا رنگش سبز هست یا نه:n02:) داشته باشی
در زیر همینا که نوشته، آدرس محل مراجعه رو هم دقیقا نوشته که کجاستنقل قول:
برا معافیت های خاص قبلا گیر میدادن که نباید معافیت تحصیلی داشته باشی.نقل قول:
ولی معافیت پزشکی کلا قضیه اش با همه چی فرق داره
هر زمان میتونی اقدام کنی، حتی یک سال بعد از شروع خدمتت
داداش من برات تاریخچه مختصر پداجا رو نوشتم بعد شما میگی قرارگاه کجاست؟!نقل قول:
اینها منطقه به منطقه هستن، مثلا پدافند شمالغرب، پدافند شمالغرب خودش چند استانه، یه عالمه موقعیته!
نه رنگش سبز نیست :n02:نقل قول:
اونم اگه سپاه یا ارگان های مرتبط با سپاه باشن آموزشی حذف میشه، بقیه فبول نمیکنن و کسر میدن.
برا معافیت های خاص قبلا گیر میدادن که نباید معافیت تحصیلی داشته باشی.نقل قول:
ولی معافیت پزشکی کلا قضیه اش با همه چی فرق داره
هر زمان میتونی اقدام کنی، حتی یک سال بعد از شروع خدمتت
خوب نیرو هوایی سپاه اردکان چه جوریاس ؟؟؟ خوب هست ؟ سخت نمیگیرن ؟نقل قول:
و اینکه یعنی اون دوره پدافند که 45 روز هست رو مثلا من اموزشی اردکانم بعد اموزش میوفتم امام حسن مجتبی کرمانشاه اون 45 روز پدافند رو باید بیام اردکان یا تو همین امام حسن مجتبی میگذرونم ؟؟؟ اینو بگید ممنون میشم
بعد بعد اینکه گذروندم چیکاره میشم ؟ :n02:
ملاک انتخابشم میشه خوب بودن تو میدان تیر و این حرفا یا رندومه ؟؟؟
دوستان کسی نمیدونه چه تاریخ هایی دوره تکمیلی بسیج برگزار میشه؟
خوب دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم اگه منظورت از موز همون گروهبان سومی هست که باید بگم فقط به کسایی میدن که دوره تکمیلی رفته باشن در مورد قسمت دوم حرفات هم که همونیه که من گفتم بسیج فعال باشی یه درجه بیشتر دوره تکمیلی داشته باشی 2 درجه بیشتر میدن اینچیزا رو هم نمیخوات یاد ما بدی ما خودمون پیر شدیم تو اینچیزانقل قول:
این که چه جور جایی هست رو که گفتم. بعد از دوره هم قطعا شهر خودت هستی . بعد از اینکه دوره رو گذروندی فرقش اینه که دیگه پست نمیدی بصورت شیفتی پشت توپ پدافند هستی ملاک انتخاب خاصی هم نداره بصورت رندوم هست یه چیز دیگه هم که باید بدونی اینه که اگه توی ماه زوج اعزام بشی دوره پدافند نداره شاید الان منظورمو متوجه نشی خودت میری متوجه حرفم میشینقل قول:
بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟:n20:
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)
بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟
بچه ها برای پذیرش سپاه هم یکی از فامیل هامون گفته بود مدارک را ببرم(فقط بسیجی فعال دارم-بدون تکمیلی بسیج)/حالا اگر هم دادگستری وهم سپاه پذیرش شم(این طور که رفیقام میگفتند چون تکمیلی نداری شانست زیر 10 درصد است)کدومش باید برم(سپاه یا امریه دادگستری
ولی خودمونی بگم محیط دادگاه و دادسرا زیاد جالب نیست/به نظرتون امریه اش میصرفه به سربازی معمولی(سپاه-ارتش-نیروی انتظامی)؟
بعد از آموزشی کجا خدمت میکردی؟نقل قول:
تو استان خودتون بودی؟
کلا چطور گذشت؟
بعد از آموزشی چون متاهل هستم اومدم شهر خودم تو بهداری خدمت میکنمنقل قول:
کلا بسیار خوب گذشت،جای خوب خدمت کردن لباس شخصی و بدون پست و بدون گشت و ساعت اداری و بدون ساعت ورود خروج و مرخصی تلفنی ثبت نمیشن و ...
همیشه هرجا که سطح سوادشون بالاتره خدمت کنی مشخصا بهت راحت تر میگذره
خیلی زود واسم گذشت خیلی زود
شما هم زیاد نرو تو فکرش میگذره بلاخره
شما سعی کن همون پذیرش سپاه رو بگیری بهترهنقل قول:
اگه اشنا داری با اینکه تکمیلی بسیج نداری باز هم شانس داری
دادگاه همون جور که خودت گفتی محیط نا مناسب و مسؤلیت سنگین تری داری
تازه اگه پذیرش سپاه بشی کسری هم بهت میخوره اما اونجوری نه
خدا خواست کسی دونست یه جوابی به ما بدهنقل قول:
خیلی خیلی لطف کردی داداش که جوابمو دادی دوبارهنقل قول:
من 1 تیر اعزامم یعنی یک چهار پس اینجوری صد در صد اون دوره 45 روزه نمیخوره بهم دیگه ؟؟؟:n20::n20:
توی سپاه به این صورته : دیپلم با سابقه بسیج بدون دوره تکمیلی (کفایتی) میشه رزمیار (لا 3 خط)نقل قول:
دیپلم با سابقه بسیج و دوره تکمیلی (کفایتی) میشه رزم آور سوم (گروهبان سوم - یک هلال)
فوق دیپلم سابقه بسیج هر چند سال داشته باشه و حتی دوره تکمیلی رو هم داشته باشه فقط یک درجه میره بالا و میشه رزم آور یکم (گروهبان یک-سه هلال)
لیسانس هم مثل همون دیپلمه هاست یعنی ارتقا درجه اش دو درجه هست (از استوار دومی تا ستوان سوم)
فوق لیسانس و دکترا هم ارتقا درجشون نهایت 1 درجه هست
اینم یه خبر خوب
"خدمت سربازي در سال 93 با قوانين سال 91 اعمال خواهد شد يعني همان 21 ماه"
از طریق سایت نظام وظیفه پرسدم و جواب دادن
امروز کارت منم اومد و پرونده خدمت ما هم میشه گفت بسته شد، میشه گفت یکی از بهترین خدمت های ناجا رو گذروندم، چه از نظر استراحت (شیفت) چه از نظر مسولیت و کسب تجربه و... ولی سخت بود.
اعزام: 91/10/01
ترخیص: 92/11/28
صدور کارت: 92/12/05
ارسال کارت: 93/01/17
تحویل به من: 93/01/21