سلام
من سرویس 256 حجمی دارم می خواهم 128 نامحدود بگیرم می خواستم بدونم سرعت دانلودش چقدر در شب و روز ؟
Printable View
سلام
من سرویس 256 حجمی دارم می خواهم 128 نامحدود بگیرم می خواستم بدونم سرعت دانلودش چقدر در شب و روز ؟
دوست عزیز این سوال بارها پاسخ داده شده حتی صفحه قبل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 رو مگ بسته شده با جایزه 20 گیگ
بله. همیشه سرویس محدود 128 داشتم.نقل قول:
تو شب خیلی سرعت پایینه. فکر کنم کمتر از 10
چون تو اون چند ساعت + ترفند های مرتبط هیچوقت نشده بیشتر از 500 مگ دانلود بشه . یه زمان هایی حتی 200 مگ هم دانلود نمیشد !!! (متوسط 350 مگ)
برای همین خیلی وقته که دیگه دانلود شبانه نمیکنم.
من تو این چند سال همیشه سرویس 128 - 2 یا 3 یا 4 گیگ داشتم.نقل قول:
من 512 نصب شد اینم تستم به نظر شما خوبه؟
512 حجمی ؟ سرعت شبانت هم بگو + وضعیت پینگت ...نقل قول:
نقل قول:
پینگ بین 250 تا 300
قطعا حجمی زیرا 512 نا محدود برست 4 مگ نداره.
................................نقل قول:
این پراکسی چی چی هست ؟ منم میتونم ازش واسه کم کردن تایم اوت ها استفاده کنم ؟! اینطور که شما میگید با این نویزی که من دارم نت باید بترکه تعجب میکنم وضعیت من بد نیست و خوبم هست (خدا رو شکر:n02: ... )نقل قول:
(حالا 2 حالت داره، یا من با این نویزم، حالت خوب تا به حال ندیدم یا واقعاً وضعیت خوبه !) شما بیشتر اوقات پینگ 8.8.8.8 ــدتون بالای 200 ــه یا پایین ؟ من شبا که اصلا تایم اوت ندارم اما روزا توی بعضی ساعات مثله 5 و 6 غروب تایم اوتا یکم زیاد میشن مثلا هر 10 15 تا 1 یا 2 تا ...
پینگ الان با google :
یه نکته جالبم اینه وقتی که از مخابرات داشتم Downstream ــام پاینن تر از Up بود ... (از لحاظ نویز) مثلاً DOWN 15 بود UP 8.(این نویز خوب بوده ؟) اگه واقعاً خوب بوده پس مشکل از من نیست ! اما الان بر عکس شده.
شما خودتون پینگتون اینقدره ؟ یادمه یه تست پینگ گذاشته بودید روی 150 تا 190 بود.نقل قول:
پینگ بین 250 تا 300
سرعت دانلود شب100.پینک70
نقل قول:
عزیزم پینگ از 50 مایلی تهران که ملاک نیست :n12:
شما پست ها رو نصفه نیمه دنبال می کنید من بالای همون عکس ها و تست ها نوشتم که چرا پینگ اینطوریه :)
پروفایل 1 مگ نواینترلیو Non-interleaved
و اینکه 190 نیست وگرنه خودمو می کشم !:n19:
سلام. من میخواستم سرویس اینترنت پارس آنلاین 256 محدود تهیه کنم. 2 ساله دارم از ADSL استفاده می کنم و هر دو سال از شاتل بوده. خدایی ازش راضی بودم. عالی بود. اما الان تو منطقه تهرانسر که تازه جابجا شدم سرویس محدود نمیده نامحدود می ده که به کار من نمیاد. منم تصمیم گرفتم از پارس آنلاین سرویس بگیرم، میخواستم ببینم در کل چطوره؟ من استفادم بیشتر گشت زنی تو نت و سایتهای اجتماعی و گاهی وقتها دانلوده. خیلی دانلود حجیم ندارم. چون شرکت اینترنت با سرعت بالا دارم . الان تو تهرانسر میگن پورت خالی نداریم. باید صبر کنی. از طرفی مخابرات میگه من اینترنت خودمو 48 ساعته بهت میدم. حالا به نظر شما از پارس آنلاین بگیرم یا از مخابرات؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سرعتم امروز افتضاح شده !
ترسیدم نکنه به خاطر دانلود باشه !؟ ولی تازه 5 روزه قرارداد جدید رو ثبت کردم 1 گیگ هم هنوز دانلود نکردم !
دوستان اگر توی بخش گذارش مصرف چیزی ثبت شده باشه( من یه 11g دارم که مشکوکم بهش:n23:), شکایت نتیجه ای داره؟
یه سوال دیگه
با توجه به بسته شدن سرعت دانلود سرویس های 512 به بالا, روی 4,سرعت سرویس های محدود 512 و 1024 توی ساعات مجانی یکیه یا 1024 بیشتره؟
دوستان همه ی سرویس ها اگه خطتتون بکشه روی 4 مگ بسته میشن
در حال حاضر پینگ با پروفایل گیم رو 320 هست و تایم اوت بالا...:n27:
حالت nat که همون حالتی هست که نیازی به درست کردن کانکشن و کانکت کردن نیست و خودبخود کانکت میشه ( البته با تنظیم حالت مد نظر در پنل مودم )نقل قول:
خودش این تعریف هارو مشخص کرده که فکر کنم کاملا گویا باشن :
Bridge: با تنظیم مودم به صورت Bridge باید از طریق یک کامپیوتر و با ساختن PPPOE Connection روی آن به اینترنت متصل گردید.در یافت فایل راهنما
NAT: با تنظیم مودم به صورت NAT ، مودم به حالت خودکار به اینترنت متصل می گردد و دیگر نیازی به ساختن Connection مانند حالت Bridge نمی باشد.از مزایای این تنظیم استفاده همزمان چندین کامپیوتر بدون نیاز به سرور می باشد. در یافت فایل راهنما
Route: زمانیکه کاربری بیشتر از یک Static IP برای اتصال به اینترنت داشته باشد از این تنظیم استفاده می گردد.در یافت فایل راهنما
Virtual Server: یک سرویس روی مودم می باشد که از طریق راه اندازی این سرویس میتوان یک ارتباط از راه دور به یک کامپیوتر و یا دوربینهای امنیتی برقرار کرد.در یافت فایل راهنما
پ راک سی منظورم همون وی پی اون بود !! پون تست کردم و جواب گرفتم ! گاها بعضی شب ها هم با وی پی اون میزارم برا دانلود حجم بالا هم میگیره ! ( نیم ساعت اول باید تست کنی ببینی که سرعت خوبی میده یا نه ! اخرین بار تا 6 گیگ گرفتم ! ! :d چندین !! ماه پیش هم دو هفته ای با وی پی اون هر شب چیزی بین 4-6 گیگ فایل میشد گرفت که نامرد ها وی پی رو محدود کردن و پرید ! )نقل قول:
اره خدایی ! نویزت منفجره :d ولی نمیدونم چرا حسش نمیکنی ! البته خدایی باید خوشحال باشی ! چون نویز زیاد خیلی دردسر داره ! از قطعی های مکررر و اعصاب خورد کن بگیر تا نوسان شدید سرعت !
برا من اکثرا بالای 200 هست ! اینم پینگ گوگل و 8.8.8.8
[IMG]ups.night-skin.com/up-91-10/21346764764314.jpg[/IMG]
نویز مخابراتت هم زیاد بوده ! به امکان زیاد از یه جایی سرچشمه !! میگیره این نویزت ! حالا یا اسپلیتر خراب ، یا سیم تلفن مشکل دار یا یه همچین چیزایی !
دلیل دو برابر شدن نویزت با پارس و کم شدن داوون استریم از اپ استریم اینه که وقتی پارس خط ها رو رو 4 مگ بست ، اپلود رو روی 1 مگ قرار داد که قبلا 512 بود ! یعنی یه واحد ( اگه واحد حسابش کنیم ! ) برد بالا ، در حالی که دانلود رو از 2 برد رو 4 ! برا همین جای داوون استریم و اپ استریم از نظر نویز جابجا شد !
دیروز ظهر + امروز ظهر سرعت من منفجر بود ! به زور صفحه ها رو باز میکرد و تایم اوتی هم زیاد داشتم ! ولی یه ساعتی میشه که مشکل برطرف شده ( دیروز هم تقریبا ساعت 1.30 مشکل برطرف شد !نقل قول:
بهتره بری به دفترشون و اونجا بهشون بگی ! چون شکایت از راه قانونی تاثیری نداره ( خودتم الاف میشی ! ) تلفنی هم جواب درست درمونی بهت نمیدن ! بری اونجا خـرشون رو بچسپی امکانش هست که حقت رو ازشون بگیری !نقل قول:
نه اصولا نباید فرق کنه ! چون خط ها رو رو 4 بستن و بیشتر از اون اگه ببندن تو 99 درصد خط های داخلی مشکل بوجود میاره و نویز شدید مانع از سرویس دهی میشه ! 4 مگ هم که حداکثر سرعتش 500 هست ! پس 1 مگ هم سرعتش بیشتر از 500 نمیشه ! البته سرعت اپلودش رو شاید بتونن تغییر بدن ! تو ساعات مجانی هم اون چیزی که خود پشتیبان به من گفت این بود که هیچ فرقی بین سرعت 1 مگ با 128 نیست ! و سرعت همه تا یه اندازه ی مشخص محدود میشه ! من خودم 256 رو با 512 تست کردم و تفاوت محسوسی رو متوجه نشدم ( البته اون زمونا 1.30 ساعت بیشتر میشد استفاده کرد و برا همین حجم دریافتی 512 از 256 بیشتر بود ! ولی الان فکر نمیکنم همچین شرایطی باشه ! و حجم های دریافتی یکین ! )
آها اول متوجه نشدم :n02: الانم کار میکنه این چیز .. .. ؟ :n02:نقل قول:
تایم اوتام به نظرت زیاد نیست ؟! آخه این پینگی که شما گزاشتی درسته عددش با ماله من فرقی نداره اما تایم اوت نداره ... کلاً این طوری پینگ میده یا اون موقعی که عکس گرفتی این شکلی بوده ؟ چون اگه واقعاً تایم اوتام زیاد باشه خیلی اعصابم به هم میریزه ... 1. چون من بازی آنلاین هم انجام میدم. 2. مخابرات از هر 20 تا 15 تا تایم اوت میداد دیگه واقعا حتی از اسم تایم اوت هم کلافم :n15:
این 2 تا عددی که جلوشون ستاره قرمز زدم، باید چند باشن ؟
آیا واقعاً حدود 2800 واسش کم نیست ؟ آخه میگید همه ی خط ها رو روی 4 مگ میبندن ... البته اینم بگم که صبح ها میره بالای 3000 تا ! ببخشید واسه تعداد زیاد سوالاتم، تازه اومدم پارس سوال زیاد دارم :n02:
آها یعنی دادین سرعتتون رو کاهش دادن پس ... اون پینگ هایی که گزاشتید 150 بودند ! نمونش :نقل قول:
نقل قول:
دیدی بازم پست هارو درست نمی خونی...نقل قول:
Non Interleaved
در ضمن 150 که چیزی نیست ...تابستون 90....تا 130 حد اکثر!:n02:
از پاییز به بعد قاط زد و هر روز حداقل یه مشکلی دارند.
الان از 5 ستاره به پارس 2 میدم. به بقیه آی اس پی ها 0 :)
من دقیقا منظورم اینه که توی ساعات مجانی, سرعت سرویس 512 و 1024 تفاوتی داره؟نقل قول:
این چیه !؟:n13:
نداشتن ثبات یعنی این ! نمیدونی به کدوم اعتماد کنی.
نقل قول:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=235ms TTL=41Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=227ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=228ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=226ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=233ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=230ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=239ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=231ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=231ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=241ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=248ms TTL=41
الان که کار میکنه ! اگه تست کنی بعضی از سایت ها رو سریعتر هم میتونی باهاش باز کنی !! (سا کس نه ها ، فقط p p tp )نقل قول:
مگه میشه تایم اوت نداشته باشم ! این عددها برا پینگ حتما یه چندتایی تایم اوتی هم داره ! ( کم ) ولی باید منتظر باشی که من منتظر نشدم و سریع عکس رو گرفتم ! :n02:
اره اون عدد rate باید بیشتر از 2560 باشه و در اصل 4096 باید باشه ! اما به خاطر نویز شدیدی که داری اینجوری نوسان داره ! به نظر من کمی وقت بزار و دلیل این نویز رو پیدا کن ! چون حتما روی سرعت و ... در کل نت تاثیر گذار هست ! خدا رو چه دیدی اگه نویزت رفع شد شاید شبی 3 گیگ دانلود کنی :n02::n19:
اونیکی ( attainable rate ) والا نمیدونم چیه ! ولی خوب اونم غیر طبیعی هست :n02: چون بقیه موارد طبیعی نیست پس اینم مثل بقیست :n02:
این شرایط من هست ( اپ استریمم حدودا 8 و ایندورو برا بود که زنگ زدم بهشون و گفتم که بزارنش رو 512 که مشکل اپلودم هم حل شد ! )
فقط بازم میگم ، کمی وقت بزار و دلیل زیاد بودن نویزت رو جویا شو ! اگه همسایه هاتون هم adsl دارن از اونا هم بپرس ببین شرایطتشون یکسانه یا نه ! چون شاید از نظر منطقه مخابراتی ایراد داشته باشی !
اینم یادم رفت بزارم ! نحوه تاثیر نویز (snr) در اتصال :
* 6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
* 7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
* 11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
* 20dB-28dB. = Excellent
* 29dB. or above = Outstanding
والا امروز تمام تلفن ها رو از توی خط در آوردم و قطعشون کردم دیدم تغییری حاصل نشد ... حالا امشب مودم رو میبرم نقاط مختلف خونه و به تلفن وصلش میکنم وبعد، ببینم که مشکلش برطرف میشه یا نه اگه بازم نشد میرم از همسایه ها سوال میکنم اگه بازم به نتیجه نرسیدم یعنی مشکل از مرکز مخابراتیمه ... :n14:نقل قول:
ماله شما نویزت خیلی عالیه یعنی بهترین حالت ممکنه :n02: ایشالا همیشه اینطور باشه ماله ما هم درست شه ... فقط من 128 که دارم تا 300 هم سرعت گرفتم فکر کنم واسه این سرعت نرمال باشه تغریباً اما اگه یه موقع سرعت های بالاتر مثل 512 یا 1024 بگیری افت سرعت مشخص میشه و سرعت از 300 فکر نکنم بالاتر بره :n15:
امشب امتحان میکنم خبرشو میدم حتماً، که واسه هممون تجربه ای شه.
سلام دوستان
همین الان از این آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ایمیل برام اومد: :n04:
ولی چیزی تو پنل کاربریم نیومده!!! سر کاریه؟!!! :n04:نقل قول:
تبریک . تبریک
در قرعه کشی بزرگ سالیانه ما که از بین همه. مشترکین به عمل می آید شما برنده 100 گیگابایت ترافیک حجمی رایگان شدید . شما برنده خوش شانس این دوره شدید . تبریک و باز هم تبریک
سلام ای مرد خوششانس :n02:نقل قول:
سریع بهشون زنگ بزن و پیگیری کن تا دبه نکردن !:n02:
کاش یه 5 گیگ هم به ما میدادن ! نامردا :n28:
چون 5 گیگ مفتی بهتون ندادن نا مردن ؟....:n21:نقل قول:
شما وکلیشونی ؟!نقل قول:
ضمن تشکر از alex_love عزیز و بقیه دوستان...نقل قول:
اینترنت من امروز وصل شد و این هم تست سرعتم....(512 2 گیگ تهران)
آره !نقل قول:
پول می گیریم تبلیغ می کنم برای پارس آنلاین. :n09:
منظورم این بود که چرا حتما باید حجم اضافه به شما بدهند که نامرد نباشند ! از این کمی تعجب کردم همین.
از دوستان عزیز هرکس میبینه پروفایلش 4 مگ رو نمیکشه و از عدد 4096 پایین تر هستش، یعنی خطش نمیکشه
زنگ بزنه پشتیبانی بگه خطشو ببندن رو 2 مگ
اگر میخوایید سرویس اینترنتتون بهتر بشه و سرعت ثابت و تایم اوت نداشته باشید، این کارو بکنید
حتی توی دانلود شبانه هم تاثیر میذاره و بهتر میشه
وقتی خطتون نمیکشه یعنی عملا نمیتونید بالاتر از 2 مگ سرعت داشته باشید
پس بخاطره یه عدده 4، کیفیته ایترنتتون رو پایین نیارید و زنگ بزنید بگید رو 2 مگ ببندن
خودتون مشاهده میکنید که حتی سرعت هم بیشتر میشه
دوستانی که 512 یا 256 دارن سرعت انلود شبانشون چنده؟
من واسه نویز خط امتجان کردم، قطع کردن تلفن ها و جابه جا کردن ودم در نقاط مختلف خونه هیچ فایده ای نداشت ... الان 2 حالت داره : یا مشکل از سیم کشی ساختمونه یا اینکه مشکل از مرکز مخابراتی هستش ...
الان وضعیت پینگ من اینطوره : وضع نتم هم خیلی خراب شده خیلی قطعی داره و صفحه هم کمی سخت باز میکنه ماله دوستان هم اینطوره ؟
و
خواستم بدونم ماله دوستان هم اینطوره ؟ اونایی که خطشونو کردن 2 مگ یا ... اگه اینطور نیست تا منم برم بدم خطم رو روی 2 مگ ببندن !
من که 128 محدود دارم شبا رو 30 ــه :n03:نقل قول:
دوستانی که 512 یا 256 دارن سرعت انلود شبانشون چنده؟
ممنوننقل قول:
جلوی up نوشته 4095/509kbps منظورتون همین اعداده؟میشه یه توضیخ بدین کم و زیاد بودن این اعداد چه تاثیری داره؟مگه خود پارس آنلاین رو بهترین حالت نمیذاره؟
امروز سرعتم افتضاح بود :
مهم ترین دلیل نویز بالا به نظر من فاصله زیاد از مرکز مخابراتی و وجود لوپهای متعدده و احتمالا خیلی از اونها قابل حل نیستن مثل خود مننقل قول:
ضمنا attainable rate یعنی حداکثر سرعتی که میشه با این خط دریافت کرد که برای من 1700 هستش تا حالا هیچ وقت توی adsl شانس نداشتم یا فیبر بوده یا فاصله زیاد لعنت بر این مخابرات
بچه ها ساعت1 یا 2 دانلود رایگان میشه؟
2 تا 7 اینترنت رایگانه دوست عزیز
ساعت 2 به بعدنقل قول:
بله منظورم همین اعداد هست . به علت بروز نبودن تجهیزات مخابرات و بقیه عوامل ممکنه خط تلفنتون با سرعت 4 مگ به مشکل بر بخوره و به اصطلاح ظرفیت اش 4 مگ نباشه و به همین دلیل دچار دی سی های مکرر و افت سرعت بشین . خود شرکت همه ی سرویس ها رو روی 4 مگ بسته . توی بهترین و ایده ال ترین شرایط کسی که خطش رو4095 kbps بسته میشه میتونه حداکثر سرعت 511 kbyte رو داشته باشه .نقل قول:
قبلا گفته بودین از طرف شرکت گفته بودن مشکل از نویز هست توی همون صفحه ببینین snr margine چنده ؟ اگه کمتر از 10 یا حدود 5 ، 6 باشه درست گفتن که نویز دارین
اگر مشکل اصلی واقعا از نویز باشه همونطور که دوستان گفتن چند تا علت میتونه داشته باشه (سیم کشی ساختمان_رد شدن سیم تلفن از کنار سیم برق_ ، دوری از مرکز مخابراتی ، تعداد یوزرهای زیاد و ....) ولی چون قبلا همچین مشکلی نداشتین احتمال داره که مشکل از شرکت باشه
چون سرعت شما 256 هستش ، شرکت موظفه حداقل سرعت رو (یعنی 32 کیلوبایت) توی ساعات رایگان بهتون بده .
من که دیشب با سرعت 110 دانلود میکردم