یه مدته اینستگرام واسه من خیلی سرعتش پایینه
DNS هم عوض کردم خوب نشد
Printable View
یه مدته اینستگرام واسه من خیلی سرعتش پایینه
DNS هم عوض کردم خوب نشد
اینستگرم کلا واسه من نصفه بازمیشه خیلی مدته
با چیزشکن خوب وا میشه
همه این داستانها باز نشدن اینستگرام کند شدن وایبر پکت لاست کند شدن سرعت خط و... بخاطر اجرای مرحله 2 فیلترینگ... دیگه فکر کنم تا آخر بهار بخواد مرحله 3اجرا بشه گوگل هم باز نکنه
این مشکلات مختص آسیاتک یا نمی دونم پارس آنلاین هم نیست همه باهاش درگیرن.... خدا لعنتشون کنه که برای مردم مشکل درست می کنن فقط...
دقیقا !نقل قول:
بعد پر رو ها میگن مشکل جهانی هستش !
بازم دسترسی و دانلود از یوتیوب برقراره:n02:
فاز چهار هم اجراشه خیالی نیست......:n09:
ولی سرعت باز کردن فیس بوک و توییتر خیلی افتضاحه...............
چرا اذیت میکنن همون غیر هوشمند بهتره کل سایت فیلتر کنین بره خیالمون راحت شه همین فروم هم فیلتر کنین.مسخرمون کردن وایبر پیاما نمیرن.اینستا و فیس و یوتیوب تعطیل. همه جا همین اش و همین کاسه مخابرات شاتل و پارس و اسیاتک همشون مشکل دارن./
من اینترنت 2 مگابایت دارم جونش در میاد تا میرسه به 200 کیلوبایت به قندشکنم وصل کنم عینه ماشین کاربراتی ریپ میزنه هی خاموش روشن میکنه :n30:
یه فایل 400 مگی از عید به اینور نتونستم دانلود کنم روانی شدم :n34:
دوستان فاز اسیاتک چیه؟ من 1 گیگ داشتم الان 2.5 گیگ دانلود کردم حجمم ازش 70 مگ کم شده الان هم ثابت مونده سرعت هم رفته بالا ؟ اینترنتم 512 بود توی روز دانلود 45 بود الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چطوری دادا؟ چه خبرا؟ خوشت هست؟ :n02:
پارس هم کریو پکیده، وصل میشه ولی وصل نشه سنگین تره :n02: صفحه باز نمیکنه :n34: اما خب وضع تونل تا حدودی قابل تحمل هست و اون رو میشه استفاده کرد.
==========
آقا این پست ما رو ریز به ریز بی جواب نگذارید لطفا!
نقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلود و سرویس کاملا بستگی به مرکز مخابراتی داره
من الان مرکز مخابراتیم 220 مگ پهنای باند داره که کلا 120 مگ پر هست و 80 مگ خالیه همین باعث شده ک من راحت چ رایگان چ غیر رایگان راحت تا 1 مگ و نیم تغریبا سرعت دانلود رو دریافت کنم و از این بابت مشکلی ندارم
برای سرعت حتما پهنای باند مرکز رو پیگیر شو مشکل نداشته باشه
سلام دوستان مشهدی اسیاتک در مشهد مرکز فرشجی خوب هست های وب پورت نداشت الان فن آوا داره خیلی نویز داره قطع و وصل میشه یک ایتنرنت بی دردسر میخوام که هی نرم درستش کنم
محدودیت پورت داره 30% تو این مرکز مشکل دارن حالا شما باید چک کنی ببینی جزو 30% هستی یا نه البته مشکلشون بیشتر از خط و کیفیت خطشونهنقل قول:
خط صفره فقط برای ایتنرنت هست فکر کنم آخر به اسیاتک برسیم های وب پورت نداره صبانت و شاتل که امارش رو دارم داغونه پارس انلاین رو نمیدونم ولی فکر کنم اونم همین وضع باشه مشکل مرکز فرشچی هست که خیلی بزرگ هست و فکری بحالش نمیکنننقل قول:
آقا این چه وضعیه یکسره دارن دیسی میکنن !
تایم اوت یکسره بعدشم دیسی
من الان متوجه شدم نصف دوستان اینترنتی که میبینم اکثرا مشهد هستن!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این یعنی اینکه علاوه بر کاربر زیاد و حجم زیاد مسافر همه نشستن پای نت!!!!!!!
بطور مثال روز اول عید خیلی تایم اوت و دی سی داشتم اما الان خیلی بهتر شده.....
خلاصه عادیه
اما تعجبه چرا صبانت این مشکلات و نداشت:n36:
مردشور آسیاشت رو ببرن من فردا درخواست میدم قطعش کنن
من هم تو ایرج میرزا هستم (فرشچی) شاتل قطی یا نویز نداره ..... شما فن آوا آمارشو داری ؟ نویزش چجوری اذیت میکنه ؟ پیشنهاد نمیدی فن آوا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خودم فن اوا دارم نویز ندارم ولی جالبه تا گوشی خونه رو برندارم چراغ adsl نمیاد خونه خواهرم نویز وحشتناک داناستریم وقتی وصل بشه 6 هست خطم روی 2 مگ هست کمترین هست همه چیز کشیدیم فقط مودم بازم نویز وحشتناک به پشتیبانی مشهد تماس گرفتم دختر مثل بقیه پشتیبانی ها مثل بیسوادها با ادم برخورد میکنه میگه نویز گیر مشکل نداره سیم تلفن و مودم به کدوم قسمت زدین میگم تازه مودم خریدم توی خونه خودم امتحان کردم هیچ مشکلی نیست خلاصه میپیچونه بعد دیگه کم اورد میگه همکارم میاد 20 هزار تومان میگیره مشکل نویز خونه رو رفع میکنه خود نماینده مشهد هم گفته شانسی هست شاید خط شما نویز بگیره شایدم نه شبانه 190 فیکس هست خلاصه من راضی نبودم دارم میرم عصر تلکام توی تایپکش توضیح دادم تماس بگیر ضرر نداره تا آخر هفته وصل بشه خبر کیفیتشو میدمنقل قول:
کلا بزنن قطع کنن نت کل کشورو راحت شن دیگه
اینطوری بیشتر اعصاب خورد میشه
عصری برا من همش قطعو وصل میشد ! یعنی کلا چراغ dsl هی خاموش روشن میشد !
لعنت به این بیشرفا
زنگ میزنی پشتیبانی میگه نه هیچ مشکلی نیست
گفتم دروغ نگو مزدور باز معلوم نیست چه غلطی میکنن اینجوری میشه،دلم خنک شد:n09:
گفتی :n04:نقل قول:
پینگ شدید بالا
تام اوت شدید
پکت لاس شدید و .....
پینگ 8.8.8.8 بین 1500 تا 1800
زنگ میزنی میگه سیستم شما اشکال داره بعد از 10 سال کاربر نت بودن ما را احمق
فرض کردن واقعا ......
بله گفتم چون منو دوستان دیگرو خر فرض میکنن!!!!
خب لامصب بگو مشکل از ماس،هردفه زنگ میزنی هی حرفای تکراری که نویز دارینو تلفنارو از خط خارج کنید و .....
نکنه بریزن خونمون منو ببرن:n09:
عزیزم واسه اینا فحش هم حرامه [emoji57] از ماست که برماست [emoji17] اینا هم مثل بقیه دارن سو استفاده میکنن از مردم. سی و شش ساله رو ماسوارشدند [emoji36]نقل قول:
مشکل سراسریه فقط مشکل شما نیست دهن همه رو سرویس کردند به خدا!
این وضعیت امشب شاتل:
خط عالی
تمام طول روز اینه:n02:
شما به چی اسیاتک ایراد میگیرید؟
شبی 26 گیگ دان دارم
ولی دیگه اصلا دان ندارم:n02:
سلام
چطور میشه با استفاده از پین ترافیک خرید کرد ؟
داخل باشگاه مشتریان با ۷۰ پین خرید کردم ولی چیزی اضافه نشد
ممنون
جوون عجب سرعتی :n02:نقل قول:
یعنی شبا هم محدود نمیشه؟ چیکارش کردی؟!!:n04::n38:
یک توضیحی میدی درین موردنقل قول:
منم روزانه شبانم یکیه دیگه چیزی واسه دانلود نمیزارم:n09:نقل قول:
الان 1هفتس قطعو وصلیو Dnsها بازی درمیاره:n31:
شما ترفند میزنی یا کلا مرکزتون اینطوریه؟نقل قول:
مرکز مون خلوتهنقل قول:
من از اول مهر تا الان این شرکت هستم و همیشه همینهنقل قول:
نمیدونم شما مشکلتون چیه!!!!!!!:n13:
توضیح نداره کهنقل قول:
میری فقط لیست دانلود میزاری و بعدش بسته به تایم رایگانت دانلود رو آغاز میکنی:n10::n09:
نقل قول:
یعنی کسی از دوستان تا به حال از طریق پین خرید نکرده ؟
عجب سرعتی داره
داداش شما تا چندوقته پیش میگفتی در بهترین حالت شبانه 250 هست بعد الان باز اینو میگی؟!:n36:نقل قول:
کیفیت خطو مرکز خوبه ترفندم میزنیم تنگش:n09:نقل قول:
ولی دیگه میمونی چیز بزاری واسه دانلود هادرمم پر شده:n31:
اگه واقعاً ترفند خاصی دارین ممنون میشیم به ما هم آموزش بدین! تا جایی که میدونم از طرف مرکز اکانت دهی و با نرم افزار محدود میکنن و حتی ربطی به خلوت بودن مرکز مخابراتی هم نداره!نقل قول: