راسته که مخابرات تا یه حدی دانلود کنی سرعت رو کم میکنن ؟ الآن دوستم گفت
Printable View
راسته که مخابرات تا یه حدی دانلود کنی سرعت رو کم میکنن ؟ الآن دوستم گفت
128 کیلوبایت حجمی اندیشه روز چند تا سرعت داره و در شب ( زمان های رایگان ) چند تا سرعت میده ؟
خط 8 هستم....دو ماه پیش 1 مگ اندیشه داشتم سرعت روز و شب رو 300 بود، برای من که بعد ساعت 1 سرعت پایین نمیومد. ولی اگه بعد ساعت 1 نت قطه بشه یا مودم رو خاموش روشن کنی سرعت استاندارد میشه میاد بین 80 تا 100 !نقل قول:
اگه زنگ بزنی اندیشه یه خانومه با کلی ناز و عشوه بهت میگه : سرعت 128 باید قانونن رو 15 باشه اما ما منت میذاریم رو سرتون بهتون سرعت تشویقی میدیم .... ولی فکر کنم سرعتش رو 80 بسته شده... اصلا اینا رو ولش ، 512 ، 5 گیگ بگیر واسه من که سرعتش روز و شب رو 220 بود شبی 4 گیگ دان میکردم...قیمتش هم 23 تومنهنقل قول:
ما که تالش هستیم 512 اندیشه شب 70 تا 80 هستش :n28:نقل قول:
سلام خدمت دوستان.
من تو مرکز 5 رشت هستم و از شرکت ParsOnline سرویس گرفتم.
سرویس فعلی من 512 محدود هستش. ولی سرعت دانلود من بعد از ساعت حدودا 11 صبح به زیر 20 کیلوبایت میرسه و میشه گفت اینترنت تا غروب دیگه کلا غیر قابل استفاده هستش.
این بخاطر خط منه یا اینکه مشکل از پارس آنلاینه.
شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین که سرعت خوبی داشته باشه. من دانلود ندارم ولی سرعت برام مهمه واسه VOIP.
لطفا راهنمایی کنین تشکر.
خب دوستان من 1024 کیلوبایت اندیشه رو گرفتم و سرعت دانلودش بین 250 تا 300 هست و البته گاهی هم 150 هم دیده شده
شب 250 ه ؟نقل قول:
دوستان من در سایت بازرسی دقیقا همون طوری که دفعه ی قبل شکایت کرده بودم اینبار هم شکایت کردم این پاسخ رو دادند
مشترک گرامی
با سلام
لطفا" درخواست خود را ازطریق انتخاب گروه(استان گیلان) به بازرسی استان مربوطه ارسال نمایید تا دراسرع وقت رسیدگی شود. موفق وموید باشید
بازرسی شرکت مخابرات ایران
من که نفهمیدم یعنی چی / هرکی فهمیده بگه منم همون کارو انجام بدم
لینک مستقیم باشه آرهنقل قول:
دوستان باید بهتون بگم که مخابرات دانلود رایگان شبانه رو کلا برداشته و دیگه نمیشه دالود رایگان داشت. تازه می خواستم ثبت نام کنم که فهمیدم. فقط چنتا از طرح هاش که رایگان رو داره که همشونم یه ساله باید باشه.
بعد اینکه پرس آنلاینو جم کردم حالا نمیدونم از کجا بایدلینترنت بگیرم. ای خدا.
سلام
کسایی که اندیشه دارن میتونن نگاه کنن توی تنظیمات مودم خط شون رو روی چند مگ بستن
میشه بیشتر توضیح بدی ، کدوم قسمتهنقل قول:
نه مال من هنوز رایگان هست ، فک کنم این طرح برای یوزرهای جدید هست ، اگه بخوان برای یوزر های قبلی اینکارو بکنن که همه شاکی میشننقل قول:
من شنیدم کسایی که سرویس جدید بگیرن ، دانلود رایگان ندارن ولی نمیدونم تا چه حد درسته
سلام :n02: :n02:نقل قول:
شما به مخابرات مرکزی شکایت زدید
باید به مخابرات گیلان شکایت بزنید ، دیروز و امروز 3 دفعه برام زنگ زدن ، هر کس یه چیزی میگه
اینم بگم شکایت هایی که ما میزنیم رو خود کارکنان شرکت مخابرات گیلان بررسی میکنن ، اینو امروز یکی از کارشناسا بهم گفت
ولی اون سایتی که من دادم مال تنظیم مقررات هست که دیگه دست گیلان نیست
اگه جواب نگرفتید بگید شماره مستقیم دفتر چند نفر رو بهتون بدم که وقتتون گرفته نشه ، مستقیم زنگ بزنید و پیگیر کار باشید فقط
بستگی ب مودم داره و اسمش قسمتش فرق میکنهنقل قول:
توی الان گزینه ها بگرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش Rate Kbps جلوش نشون میده رو چه مقدار بسته شده
سلام :n02:نقل قول:
متوجه شدم به مخابرات مرکزی شکایت زدم اما نفهمیدم از کجا باید به مخابرات گیلان شکایت بزنم
امروز آقای طاهرنژاد تماس گرفت گفت نه سوخت نمی شه
گفتم من می شناسم کسایی که 4-5 گیگ از حجمشون سوخت شد، اگه مال منم شد چی؟
گفت بله حق با شماست ولی دیگه سوخت نمی شه، مشکلتون فقط همینه؟
گفتم آره فعلا فقط همینه
گفت خیالتون راحت!!
به شما چی گفتند؟
تصمیمتون چیه؟
من می خوام حجمم رو تموم نکنم ببینم سوخت می شه یا نه
اگه حجمم سوخت شد که باید برم پیشش هم حجمم رو بگیرم هم کرایه ماشین رفت و برگشتم به مخابرات رو :n09:
خوبه آفریننقل قول:
پیدا کردید یا نه؟اگه پیدا نکردید بکید دقیق تر راهنمایی کنم؟
آره طاهر نژاد به منم این حرفو زد ولی بعد از اون قضیه بازم دوستان همینجا اعلام کردن که حجمشون سوخت شده
من متاسفانه این ماه خیلی حجم کم آوردم واسه همین نشد حجمم رو بزارم که تست کنم ببینم میمونه یا نه
من برای کم فروشی و حجم خوری شکایت زده بودم ، امروزم زنگ زدم گفتن کارشناس میفرستن خونمون برای تست ، ببینم چیکار میکنن دیگه
برای کم فروشی هم گفت یه تایمی زنگ میزنیم برای تست های دقیق تر ( فک کنم کلا پیچوندن ) ولی نمیدونن من ول کن نیستم ، بالاخره باید درستش کنن
راستی اگه تست کردید حتما نتیجش رو اینجا اعلام کنید ، چون واقعا ببینم درست میگن یا نه ( سوخت شدن حجم رو میگم )
ممنون
نه پیدا نکردم / کلا نگشتم دنبالش...نقل قول:
حتما تست می کنم و نتیجه رو می گم
سایت بازرسی که چیزی نداره معلومه ، ولی اون یکی سایت هم راحتته:نقل قول:
فقط حتما شکایت بزنید ، منصرف نشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تست هم ممنون
اینجا که شکایت زدم و احتمالا بخاطر شکایتی که اینجا زدم آقای طاهرنژاد تماس گرفتنقل قول:
تو اون سایت گفتن که به گیلان شکایت کنید!!
واسه من که اینو زدهنقل قول:
Downstream Line Rate (Kbps): 1056 Upstream Line Rate (Kbps): 256
یعنی چیه ؟
اندیشه 512 دارم
نشون میده خط حد اکثر چه قد میتوه دریافت و ارسال داشته باشهنقل قول:
این نشون میده که SNR margin (نویز خط) زیر 6 هست اینو چک کن دم در سیم کشی رو چک کن اگه سیم لخته دوباره خودت وسله بدهنقل قول:
اندیشه رو 2048 میبنده Downstream و Upstream رو 512
یعنی 2048 بزته سرعت بالاتر میره ؟ میشه بالاتر برد ! چیکار باید کنم دقیقا
دوستان الآن مخابرات دیگه شبانه نداره ؟ پس همین اندیشه 1مگ کنم !
نقل قول:
2048 باشه باید باید بین 220 تا 280 سرعت دانلودت باشه با همین 512
کاری میشه کرد یا استاندارد 512 هستش ؟
گفتم که سیم تلفن دم در خانه و پریز تلفنتو چک کننقل قول:
من زیاد دانلود میکنم حدودا 100گیگ تو ماه
بهتره محدود بگیرم که شبا بذارم دانلود
یا نامحدود بگیرم کلا ?
کدوم شرکتو پیشنهاد میکنین
دقیق چیکار کنمنقل قول:
آپارتمان ه نمیشه که
از مخابرات کسی نمیاد عوض کنه مثلا سیم و تاثیر داره یا نمیشه کاری کرد
بهترین کاری ک میتونی بکنی اینکه توی پنل اندیشه پایینش درخواست سرویس 4 مگ ب بالا رو بدی اگه موافقت شد downstream خط رو بالا میبرن البته باید فقط پورت اندیشه بود پیشگامان فک نکنم بشهنقل قول:
کسایی که از مخابرات جدید ثبت نام کردن بگن دانلود شبانه داره یا نداره
یا همین اندیشه بمونم
سلام
من شارژ کردم
ترافیک سوخت شد
لطف می کنی آدرس دقیق آقای طاهر نژاد رد یدید؟
کدوم ساختمان و کدوم اتاق؟
ممنون
نقل قول:
معمولا مخابرات میاد اینجوری سیمارو تحویل می ده
اینارو بگیر هم مرتبش کن هم دوباره سیمارو لخت کن دوباره سیمارو اتصال بده این سیما بیرون باشه هوا و آب استان گیلان میگیره اکسیدش می کنه و رنگش عوض میشه خوب اتصال بوجود نمیاره
من فردا باید شارژ کنم 4 گیگ هم دارم با این حساب باید 4 گیگ امروز دانلود کنم :n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
عجب آدمایی هستن اینا
الان که فقط باید بگیری نصف کنی اینا رو
گلسار ، مخابرات مرکزی ، طبقه سوم ، مرکز فروش ، به هر کس بگید طاهر نژاد بهتون اتاقش رو نشون میده
فقط رفتید اونجا به این طاهر نژاد .... بگید : شما که میگید نباید بسوزه ، اینو به اون پشتیبانی بی صاحاب هم بگید که اعمال کنن ، نه اینکه تو اتاقت نشستی میگی نباید بسوزه
جالب اینجاست که من دوباره یه تیکت زدم که آیا حجم می سوزه یا نه، و اگه می سوزه چرا؟نقل قول:
جواب داد که می سوزه و طبق دستورالعمل قوانین سازمان مقرراته
فرداش که این جواب رو دادن آقای طاهر نژاد تماس گرفت من بهش گفتم پشتیبانی تیکت زدم این جواب رو دادن گفت چی گفتند؟
قشنگ اومدم پشت سیستم جواب پشتیبانی کامل براش خوندم، بازم گفت نه سوخت نمی شه
گفتم اگه شد چی؟ گفت خیالت راحت!!! نمی شه!
حالا به نظرتون برم حجمم رو می ده بهم؟ 2.44 گیگ بود :n28:
عکس هم گرفتم که نزنن زیرش
باو تا میتونین دانلود کنین ک اینجوری حق ادم ضایع نشهنقل قول:
من که تا حالا نشده حجم اضافه بیارم همیشه ی هفته قبل از تمدید حجم تموم میشه :n05:
منم اکثرا حجمم تموم می شه اما این ماه خودشون 5 گیگ دادن منم 5گیگ شارژ کرده بودمنقل قول:
دیگه که خود طاهرنژاد تماس گرفت و گفت که نمی سوزه، اون 2گیگ رو گذاشتم و استفاده نکردم وگرنه استفاده می کردم
سلام؛ اشتراک 128 نامحدود مخابرات رو از اندیشه گرفتم!
سرعت دانلود قبلاً 80 بود الان به زحمت به 20 میرسه (IDM) ، سرعت باز کردن صفحه هم پایین اومده.
تا 6 گیگ تضمینی سرعت روی 70، 80 و بعد سرعت افت میکنه. در حالیکه من 6 گیگ دانلود نداشتم.
این برای نود32 هست در حال تست سرعت:
محتوای مخفی: .
این تست سرعت هست:
محتوای مخفی: .
مشکل چیه؟
الان سرويس ٢ مگ مخابرات
Sent from my iPhone using Tapatalk