رکورد زدیم :دی
الان حدود 2 ماهه جز PES که اونم دیگه بالا نمیادش بازی نمی کنم:دی
ولی الان که لیست بازی ها رو میبینم FPS های خوبی امسال داریم
این کلیف بــــ هم ما رو معطل گذاشته ها:دی
کی میاد این بازی هاش؟
وای اگه ap 2 باشه من خودکشی می کنم:دی
رکورد زدیم :دی
الان حدود 2 ماهه جز PES که اونم دیگه بالا نمیادش بازی نمی کنم:دی
ولی الان که لیست بازی ها رو میبینم FPS های خوبی امسال داریم
این کلیف بــــ هم ما رو معطل گذاشته ها:دی
کی میاد این بازی هاش؟
وای اگه ap 2 باشه من خودکشی می کنم:دی
سلام دوستان
من مشکل برق دسته دارم
شما برای تامین برق دستتون از چه راهی استفاده می کنید
بهترین راهش چیه
من یه باطری NI MH 3600 دارم که اصلا نمی تونم دربارش حرف بزنم
اگه می شه یه راه خوب پیشنهاد بدید
ممنون
بهترین راه خرید باتری شارژِ قوی هستنقل قول:
به هیچ عنوان از play and charge kit استفاده نکنید چون خیلی بیخوده و سری شارژش تموم میشه
آقا من با بازیه gears of war 2 مشکل دارم، وسط بازی توی یک مرحله ی خاص هی هنگ میکنه،فکر کنم مشکل از بازی باشه چون تو بازیهای دیگه این مشکلو ندارم، اگه یه دی وی دی دیگه از بازی بخرم و نصب کنم آیا راهی هست که از سیوهای قبلیم استفاده کنم؟ ببخشید اگه سوالم تکراریه، ممنون
Save ربطی به دیسک شما ندارهنقل قول:
آقا من با بازیه gears of war 2 مشکل دارم، وسط بازی توی یک مرحله ی خاص هی هنگ میکنه،فکر کنم مشکل از بازی باشه چون تو بازیهای دیگه این مشکلو ندارم، اگه یه دی وی دی دیگه از بازی بخرم و نصب کنم آیا راهی هست که از سیوهای قبلیم استفاده کنم؟ ببخشید اگه سوالم تکراریه، ممنون
هر Gears Of War 2 ای که بزارین توش Save پروفایلتوم بالا میادش
میشه یکی توضیح بده این برنامه چیه؟ مثل اینکه باهاش میشه عکس و اهنگ و فیلم ریخت تو xbox
البته اگه من اشتباه نکرده باشم:34:
کد:http://www.xbox360-hacks.com/file/42
Windows Media Center به روایتی دیگر !!نقل قول:
بهترین تعریف این برنامست.
alan wake theme for win 7
gears of war theme for win 7کد:http://download.microsoft.com/download/A/8/3/A8386F55-6312-4C2F-9715-32701D53A884/AlanWake.themepack
gears of war 2 theme for win 7کد:http://download.microsoft.com/download/3/2/9/329F3EBC-7237-4BB8-9239-817066A9F5D5/GearsofWar.themepack
gears of war 3 theme for win 7کد:http://download.microsoft.com/download/4/B/5/4B5190AB-C7A1-4F5C-BC97-D85A45E22ADD/Gears%202.themepack
halo reach theme for win 7کد:http://download.microsoft.com/download/6/E/b/6EB3D1EA-DA6A-4A8D-980C-3D83B0F887D3/Gears3.themepack
کد:http://download.microsoft.com/download/5/F/4/5F4C35AB-CCF8-4D08-834D-556E48D19591/HaloReachArt.themepack
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
چیزی هم میشه تو xbox ریخت با این؟نقل قول:
عجب بازار مسخره ای داریما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اسلیم شده 425 تومن خامش !!!!!!!!!!!!!!!!!
صد در صد قیمت الیت هم تا شب عید به 500 میرسه !!!!!!!! واقعا چه کلاه بردارییه تو این مملکت !!!!!!!!!!!! چه جوری از گلوشون پایین میره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! مثل گوشی خریدنم شده !!!!!!!!!!!!!!!! :31: وقتی رفتم دنبالش اون رنگی که میخواستم نبود اونایی هم که داشتن 20 هزار تومن گرون تر میدادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:ممنوننقل قول:
ولی اگه فلش کمتر از 16 گیگ باشه چی ؟ مثلا 8 گیگ باشه بازم میشه بازی ریخت توش و بازی کرد ؟؟
سلام..نقل قول:
برای منم همینطوری شده بود:31: یه بار بازی رو از روی هارد پاک کن و دوباره نصبش کن احتمال زیاد درست میشه..
یا حق :)
سلام دوستان.نقل قول:
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 460 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 380 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری
:13::18:
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
بله میشه.8 گیگ و16 گیگ . 32 گیگ نمی شه...نقل قول:
نقل قول:
عجب قیمت هایی :18::27:
آقا کسی اسلیم ما رو نمیخره؟؟(دو ماه هم نمیشه خریدم):31:
نه عزیز فقط در حد Share کردن هست.نقل قول:
بابت Theme ها هم ممنون قشنگ بودن
روح ا... چند میفروشی !؟ اصلا چرا داری میفروشی ؟! :31:نقل قول:
این حرفت تو پرانتز یعنی اینکه حداکثر 1000 تومن زیر قیمت میدی دیگه :31: !!! نه ؟؟؟
سلامنقل قول:
اسلیم چیه . بیا ارکید منو 350 ( مفت ) ور درا ببر. تازه هارد هم داره. ( اگه اینقدر بدم 120 -130 تومن روش سود کردم.)
ولی یه چیزه جدی بگم نخرید. دوستانی که تا الان صبر کردن و نخریدن بهتره یه یه ماهی یا حداکثر تا بعد عید و تعطیلات صبر کنن شاید بازار یه تکونی بخوره ( البته ببخشید تکون خورده بدم تکون خورده یخورده اروم بشه )
اينا كه خوبه من شنيدم تا تعطيلات عيد ركورد 500 رو هم ميزنه eliteنقل قول:
واقعا كه مملكت جالبي داريم
به خدا من پارسال همین موقع ها الیت [eɪ'liːt] رو خریدم 340.000 الان آرکید شده 380.000:18:
خدا وکیلی 320 آخرای تابستون کجا 460 الان کجا؟؟؟
موافقمنقل قول:
واقعا كه مملكت جالبي داريم
چرا یه دفعه اینقدر کشیدن بالا
قول میدم تا عید قیمتها بیان پایین فقط 25 روز صبر کنید اونوقت افت قیمت رو می بینید
اتفاقا میره بالاتر
برای دسته چه نوع باتری بخرم خوبه؟(شارژ قوی)
نقل قول:
باتری دوراسل خوبه...
اگه شارژی هم میخای باید باتری با ظرفیت 2500 پیدا بکنی..(عین اسب کار میکنه):31:
یا حق:20:
من یه جفت باطری sony 2500 گرفتم اولا خوب کار میکرد اما الآن تند شارژ خالی میکنه
نقل قول:
چند وقته داری استفاده میکنی؟:31: هر چیزی یه عمری داره.. شاید عمرشون تموم شده.:31:
یا حق:11:
کلا باتری شارژی اگه ازین 5-4 تومنیا باشه مفتش گرونه!
قضیش مثل همون Play & Charge Kit هست!
همون باتری های معمولی که بهترینشون هم Duracell هست خریدنش بهتر از باتری های شارژی با قیمت زیر 20 تومنه.
نقل قول:
من خودم یه عمری باتری الکالاین مصرف می کنم. اونم انیژایزر
تا شب عید بالا میره و از اون به بعد تکون نمیخوره .بشینید و تماشا کنید !!!!!نقل قول:
بله ممکنه سال دیگه اینموقع یعنی تو بهمن قیمتها بیاد دور و ور 380 اسلیم کپی خور شده !!! که اونهم به درد نمیخوره !!! یه نسل Xbox داره عوض میشه انگار انقلاب الجزایر تکرار شده !!!!!!!!!!!!!!
دزد بازار سراغ داری به این خوشگلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!
از ماست که بر ماست !
من ارکید جاسپر رو 2 سال پیش 275 خریدم
ولی الان؟... :blink:
شما باطریتو چقدر میزاری شارژ بشه ؟!نقل قول:
نقل قول:
شهاب از اون حرفا بودا :31: (تریپ گلابی )
من 1 سال ونیم پیش باطری Camelion خریدم 5.500 :31: مثل اسب اساری داره کار میکنه !! هر 2 هفته یا 3 هفته هم شارژش تموم میشه.
:31:نقل قول:
عجب باتری گلابی بوده!!:31:
خوب روزی چند ساعت بازی میکن تو !!؟:31:
من خودم ازین باتری های سونی 10 تومنیا خریده بودم و میگفتم عجب باتریای توپیه ، بعد یه سری از یه رفقا باتری هاش رو که 30 تومن خریده بود قرض گرفتم و انوقت دیدم که فرق این دو سری باتری از زیر زمین تا پشت بومه!!:31:
حالا هم که برگشتم دوباره به طرف Duracell !:31:
کلا بی آزار ترین باتری هایی که میشه برای دسته استفاده کرد به نظر من باتری های معمولیه!
معمولا خرداد و اردیهشت قیمتها میا پایین. سال پیش پایین ترین قیمت کنسولا تو این دوره بود.
به هر حال متاسفانه بازار کنسول ایران به صورت مافیایی اداره میشه و کلا همه ی فروشنده هاش دستشون تو دست همه.
فک نکنم دیگه ازین پایین اومدنا در کار باشه!!:31:نقل قول:
بالاخره فروشنده ها باید این فشاری که داره از یارانه ها بهشون وارد میشه رو یه جور جبران کنن !!:31:
اصلا با وجود این قیمت های کذایی خریدن این کنسول به صرفه نیست و آدم عاقل عوض این که بره با این پول این کنسول رو بخره میره یه فروند PS3 میخره و با بازی های توپ انحصاری امسالش حال میکنه!
سلام
اگه وضعیت اسلیم تا عید به همین نحو بمونه ( درست ه ک نشه ) مطمئن باشید قیمت ها فوق تصور ما بالا میره .
شاید ارکید به بالای 400 برسه.
یادش بخیر همین اول پاییز بود ارکید به من 210 قیمت دادن بعد من با مثلا گارانتی گرفتم 230 . مدل 2009 برد جاسپر.
من 2 تا دوراسل شارژي(2650mAh) گرفتم خيلي خوب كار ميكنه.2 هفته يه بار پارژ ميكنم روزي 2-3-4-5 ساعت هم بازي ميكنم!:31:نقل قول:
سلام دوستان واستادان xbox360
من میخوام یه xbox برا داداشم بخرم.ولی انگار با این اوضاع بارار ایران فایده ای نداره از اینجا بگیرم.برا همین تصمیم گرفتم از مکه که توی اسفند میرم براش بگیریم.
من زیاد از xbox اطلاع ندارم.چندتا سوال داشتم:
چه مدلی بگیرم؟
چجوری بفهمم دستگاه اصل وسالم هست؟
چجوری بفهمم دستگاه کپی خوره و چیزای دیگه ای که دوستان به فکرشون میرسه برای یه xbox مطابق با استانداردهای ایران.
نقل قول:
سلام دوست عزیز..
فعلا بیخیال شو تا اوضاع قیمت ها درست بشه..
اگه اسلیم ه_ک بشه بهترین گزینه هست...
بهتره از یه فروشگاه معتبر خریداری بفرمایید..
دوستمون آقا میثم خودشون فروشنده هستن و کاملا قابل اطمینان.. از ایشون خریداری کنید:31:
یا حق
سلام
دوستان فریمور اسلیم برای سری درایو های لایتون 9504 و 0225 همزمان میاد؟
یعنی فرق نداره کدومشون رو بگیریم؟
سلام. انگاری اول رایت برای ۹۵۰۴ میاد بعدش رید واسه ۰۲۲۵ .نقل قول:
سلام
دوستان فریمور اسلیم برای سری درایو های لایتون 9504 و 0225 همزمان میاد؟
یعنی فرق نداره کدومشون رو بگیریم؟
آره بابا چیزه خفیه !!نقل قول:
من اگه بشه 10 ساعت اگه نشه 6 ساعت :31:
بخدا حرفت حقه !! این Duracell رو دستش نیست تو معمولی ها !!
من یک جفت 2 سال پیش خریده بودم هنوز خالی نشده , یعنی هی DC میده ولی من باز Connect میشم و دوباره 45min کار میکنه :31: