باید بری توی بخش ستینگ بخش کانکشن اونجا وارد کنی.نقل قول:
باید بری توی بخش ستینگ بخش کانکشن اونجا وارد کنی.نقل قول:
با سلامنقل قول:
به وسيله پيامك به شماره 2225
S Nokia N70 بفرست
به وسيله تماس
*130*3*5# ارسال كن
به وسيله دستي
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
با تشكر
با سلام
مبعث پيامبر گرامي اسلام و آخرين رسالت دهند انسانيت از سوي حق بر همه شما عزيزان و خانواده گرامي مبارك
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09363635366
والا دنبالش هستم ولي اگه جايي سراغ داشتيد بگيد من دانلود مي كنم وبعدش هم براتون مي گذارم.نقل قول:
بابا بيخيال من دهنم سرويس شد اينا رو گذاشتم حالا مي گي نيست؟نقل قول:
اينو امتحان كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي استفتاده از هر طرح رايگاني شما حد اقل بايد 600 تومان اعتبار داشته باشي در غر اينصورت جزء سيم كارت هاي غير فعال به حساب مياييد.نقل قول:
مثل اين ميمونه كه شما به علت بدهي (قبضي ها) خط تتون يك طرفه شده بعد بري يه طرح طلائي انتخاب كني بعدش حالشو ببري.
اينجوري شركت ورشكسته مي شه كه!!!
خوب شماهم كه زنگ زدي و پرسيدي.نقل قول:
اين چيزه زياد مهمي نيست.نقل قول:
بهش توجه نكنيد.
شما خطوط اعتباري رو كه مي گيريد 2 تا بوق مي زنه و اگه دائم رو بگيري 1 بوق مي زنه.
من كه تست كردم اينجوريه.
ولي زياد مهم نيست.
------------------------------
به به آقای احمدی نژاد هم که اینجا تشریف دارن
سلام عرض شد قربان
از حاله نور برامون بگو
ديشب اين خبر به دستم رسيد كه اگه كسي حتي 1 روز در طرحي مثل طرح طلائي بوده و كنسل كرده ويا به طرح ديگري منتقل شده است طرح قبلي پولش ديگه بر نمي گرده.:18::18:
يعني كاملا متضاد با اون چيزي كه در سايت نوشته شده است.
من كه اعتراضه خودم رو شديداً اعلام كردم و به سوپروايزر Advance گفتم اين ديگه كلاهبرداريه چون خوده من در مرداد ماه ، 2 روز توي طرح طلائي بودم و بعدش به طرح قرمز منتقل شدم و حالا 14000 تومان داره ميره توي پاچم.:42:
من حقايق رو دوست دارم و اين حقيقت رو اعلام مي كنم كه اين كا باعث اين خواهد شد كه هماننده گذشته سرعت كم شدن اعتماد به ايرانسل زياد خواهد شد.
البته بعد از اين اعراض من اين نكته مطرح شد كه اين قضيه در حاله پيگيريه.
ولي وقتي حرفش پيش اومده حتماً عملي خواهد شد.
ايرانسل متأسفم ولي اين كار رو نكن
نه شاهین جان تو تبریز بوقه کلیه خطوط ایرانسل اعم از دایمی و اعتباری 2تاییه با صدای کم.نقل قول:
ای کاش 2تایی باشه ولی صداش زیاد باشه.
خیلی باحاله به نظر من :10:
تو همونی نیستی که تو تاپیک ( اعلام نارضایتی به ایرانسل ) داشتی به ترکها و شمالی ها فوحش میدادی که چراه به اونا میرسن به ما نمیرسن.نقل قول:
الن اومدی اینجا میگی همگی ایرانی هستم ؟:5:
با سلامنقل قول:
از اينكه تمام امكانات براي شهر هاي بزرگ است شكي نيست
ولي فكر كنم اشتباه گرفتي بررسي مي كنم ببينم چنين چيزي بوده يا نه :18:
سعي كنيد به كسي بي جهت تهمت نزنيد
با تشكر
با سلام
من تمام پست ها رو مطالعه كردم ولي چيز زننده اي ديده نشد يه سري حرف هايي آن هم از نوع آزادي بيان تفكر
ولي مشاهده كردم دو يوزر دچار تعليق شده بودند
اين كار درستي نيست كه ما چون توانايي بحث با ديگران را نداريم از قدرتمان استفاده مي كنيم (درست مثل افرادي كه در سال ها قبل در اين حكومت كارهاي رو كردنند كه مردم از كاري كه خودشون كردند پشيمون بشن)
در ضمن شما جوان هستيد و اهل تبريز وداراي غرور و آرمان گرايي جواني اميدوارم اگر از فردي يا گروهي در هر زمينه حمايت مي كنيد بدانيد كه همه ما انسان هستيم و دچار خطا مي شويم و نبايد آرمان هاي خود را فداي اشتباهات فردي بكنيم (ايرانسل هم ممكن اشتباه كنه مثل اتفاق عدم بازگشت وجه مشتريان در معاوضه طرح )
هنوز هم مي گم كه ما همه ايراني هستيم ترك و لر وكرد و عرب و فارس و ... هم نداره همه ما با هم برادر وبرابريم
با تشكر