باید تا آخرش خوب بزنید و رو همون good یا perfect بمونه تا تمومش کنید باید بیشترش رو درست بزنی!نقل قول:
Printable View
باید تا آخرش خوب بزنید و رو همون good یا perfect بمونه تا تمومش کنید باید بیشترش رو درست بزنی!نقل قول:
دوستان ن کنار یکی از girl friend ها می ایستم یه سوال ازم میکنه چه کلیدی باید بزنم y رو میزنم جواب نمیده
- :n28:
من قبلا بازی کردم باید حسابی اون روز بهش خوش بگذره بعدا y رو زده دعوتت میکنه به قهوه خوردن و معمولا دو نفر تو خونه خالی میشن اونم از نوع دوست دختر :n02:میخوای چی بشهنقل قول:
ضمنا اگه اهل gf بازی هستی برو مد هات کافه رو دانلود کن حالشو ببر ولی باید افراد زیر 18 سال بازی نکنن
وا ا ا ا ا ا ی .....
این بازیه لعنتی هنوز طرفدار داره و تاپیکش اکتیوه؟!!!
ای خدا ...
چقدر با این بازی خاطره دارم ؛ لعنتی هیچ وقت از یاد پلیر هاش نمیره بیرون....
:n12::n12::n12::n12::n12:
فکر کنم بخش داستانی رو 4-5 بار تموم کردم
الان هم مولتی بازی میکنم خیلی حال میده
gta san andereas با 2 تا پیج که مجموعا میشه 21 میلیون لایک پر طرفدار ترین بازی توی فیس بوکه!
سلام کسی سیو مرحله آخرشو داره من تا شهر 3 رفتم اونجا گیر کردم:n28::n28::n02:
پلیسه و اونی که تمرین تیر اندازی میکنه به طرفم تیر اندازی میکنند؟چرا آخه من که پسر خوبیم:n02:
خیلی مسخرست ولی من تو مرحله ی wrong side of tracks بدجور گیر کردم:n14:
میدونم که باید بغل قطار برم تا big smoke اون 3 نفرو بکشه
ولی موفق نمیشه !!!
میشه راهنماییم کنید ؟:n02:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مهم نیست که حتما بیگ اسموک اونارو بکشه اینطور که یادم میاد می تونی از موتور پیدا بشی و بیگی را ول کنی :n02:
من خودم ولش میکردم و با رمز yecgaa خودم را بالای قطار می رسوندم و اونارو میکشتم البته قطار زود شتاب میگیره باید خوب برنامه ریزی کنی.:n02:
اگر کار بالا برات سخته هم می تونی زودتر به محلی که قطار قرار رد بشه برسی و با ار پی جی یا اسلحه ی دیگه اونارو بکشی...
موفق باشید...