نوشته تا 3 بهمن حل میشه . مشکلت چی بوده ؟نقل قول:
Printable View
نوشته تا 3 بهمن حل میشه . مشکلت چی بوده ؟نقل قول:
سلام
من دیشب از 3g همراه اول استفاده کردم برای بسته شبانه نامحدود بنظرم سرعت خوب بود.تا ساعت 4:30 نزدیک 19 گیگ یا شادی 17 گیگ رو دانلود کرد ولی مشکلم این هست که کانکشن network یک حجمی رو نشون میده ، برنامه مودم تو مرورگر (مودمم usb هواوی هست) یک حجمی رو نشون میده و برنامه dumeter یک حجم دیگر رو.یعنی نزدیک 1.5 تا 2 گیگ اختلاف حجم بین کانکشن network با اون دو تا بود (اون دو تا خیلی نزدیک بود بهم حجم مصرفی شون).
راستی کد دستوری یا اس ام اسی هست تا بتونم بفهمم یکوقت برام ساعت عادی بجای طرح استفاده نکرده باشه (مثل همون گرفتن قبض)؟بسته رو البته دیشب خریدم و sms ش هم اومد ولی میخوام دوباره چک کنم چون سیمم دائمی هست و مال 20 سال پیش هست نمیتونم اگر قبض زیاد بشه بیخیالش بشم.
مرسی
از طریق سایتش یا اس ام اس قبض میان دوره رو بگیرنقل قول:
دوستان،
برای درخواست بهبود کیفیت سرویس توی یه منطقه خاص باید از چه طریقی اقدام کرد؟
خیابونی که خونه ما هست 3G و حتی گاهی E میشه ولی یه خیابون پایین تر و دو سه تا خیابون بالاتر LTE میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی اقانقل قول:
از طریق سایتش یا اس ام اس قبض میان دوره رو بگیر
تو سایتش ثبت نام کردم ریز حساب رو هم گرفتم.
راستی این حجم رو شما براساس چه منطقی محدود میکنید؟ idm رو اگر روی 19 گیگ بگذارم هم رسیو و هم سند رو مجموعا درنظر میگیره یا فقط رسیو رو؟ چون الان من نمیدونم با کدوم محاسبه دانلود کنم بین 17 گیگ و 19 گیگ هم باز تفاوت کمی نیست.
داخل خونه علامت E میادنقل قول:
داخل خونه فقط علامتE میادنقل قول:
دوستان سلام
من یه سه ماه پیش اینا شبانه دانلود خوبی داشتم و ۱۰ شب قشنگ همه چی که میخواستم دانلود کردم تموم شد
ولی دیشب گزاشته بودم دانلود چیزی نگرفتم و صبج بلند شد قبل ۷ تست زدم دیدم اصلا شبانه وصل نیست نت و همش قطع و وصل میشد
تغییر کرده کیفیت و وضعیت شبانه یا همونجوریه؟
من دیشب رای اولین بار دانلود شبانه کردم خوب بود حالا نمیدونم چون اولین بار بود یا چی!
منم تا سه مرتبه شبانه خوب داشتم بیت 1MB/sec تا MB/sec1.8 و راحت 19 گیگ دانلود میزدم بعدش سرعتم اومد رو 200 کیلو بایت و با کلی قطعی:n01: