دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.نقل قول:
Printable View
دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.نقل قول:
دوست عزیز رایاننقل قول:
دلیل نمیشه که اگه یه تکنولوژی پنل جدیدتر بیاد بهتر از تکنولوژی قبلی باشه. امشب رفتم و ساید با ساید مقایسه کردم...تصویر v10 از همه ی مدلهای پاناسونیک بهتر بود بجز مدلهای vt . که با vt ها هم یکی بود فقط یه مقدار کنتراستش کمتر بود. که اینم طبیعیه چون vt خیلی ازاین گرونتره...شاید دلیلش اینه که این v10 مونتاژ ژاپن هستش. کلا من دقت کردم تلویزیون هایی که تو ژاپن مونتاژ میشه تصویر بهتری نسبت به اون یکی ها داره حتی اگه هم مدل باشن. بلاخره اگه فرقی نمیکرد که ژاپن واسه چی باید تو کشور خودش مونتاژ کنه, همه رو میداد همون سنگاپور و مالزی مونتاژ میکردن.
بازم اگه فکر مکنید نظر من اشتباهه بفرمایید. مرسی
سزی st و vt تصویر تقریبا یکسانی داره.مدل v10 که هیچگونه فیلتری جهت مکان های پرنور نداره و مطمئنا تو محیط خونه دچار عدم درخشش پایین پنلتون میشید.همچنین تو خیلی از مسایل دیگه مثل قدرت پنل تو نماهای سربع و بازتولید رنگ مشکی و دقت رنگ و ...نقل قول:
در مورد مونتاژ هم که دلیل نمیشه کیفیت فرق کنه.سری های جدید درسته که مونتاژ ژآپن نیست ولی پنل ها و قطعات ساخت ژاپن هست و این مهمترین چیزه.
نظر شما محترمه.من نظر خودم رو میگم.من اگر باشم هیچوقت پول برای مدل قدیمی نمیدم.
اون دوستمون صفحه قبل سوال کرده بود white crush چیه؟ وایت کراش وقتی نور صفحه بیشتر از حالت طبیعی باشه و نشه روش کنترلی داشت به وجود میاد مثل led یا lcd یا مخصوصا وقتی تنطیم نورشون روی زیاده باعث میشه رنگای نزدیک به سفید از بین برن و سفید خالص نمایش داده بشن اینم یه عکس برای فهم بهتر قضیه گربه سمت راستی دچار وایت کراش شده و جزئیات موهای بدنش مشخص نیست توی خیلی جاها مخصوصا بازیای کامپیوتری با وقتی آسمون دیده میشه و تصویر براقه این مشکل وایت کراش خیلی ضد حاله ولی بعضیا باهاش حال میکنن!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان
کسی از اساتید میدونه که آیا مدیا پلیر داخلی پاناسونیک مدل TC-P55VT50 توانایی خوندن زیرنویس با فرمت srt را داره یا نه؟
با سپاس
نقل قول:
بله دوست عزیز فرمت SRT رو ساپورت می کنه برای نمایش خوانا زیرنویس فارسی با فرمت اس آر تی شما برو تو قسمت تنظیمات زیرنویس و زیرنویس رو روی عربی اوکی کن و بعد بر راحتی زیرنویس فارسی اجرا و نمایش داده میشه( فراموش نکن که فایل اس ار تی باید همنام با فایل فیلم شما باشه
شما لطف داریدنقل قول:
پس به نظر شما با 2میلیون 50اینچ چی بگیرم؟ 50اینچ بودنش خیلیی واسم مهمه, چون من فیلم زیاد میبینم...مرسی
با دو میلیون مدل UT30 پاناسونیک رو میشه گرفت.اگر بتونید کمی بودجه رو افزایش بدید و st30 بگیرید خیلی بهتر هستش.نقل قول:
سلام
باز من اومدم
چون گیج شدم
کدوم یکی از این بهتره
samsung 6920 46
ex720 46
nx720 40
pana 50ut30 50
برای سالن می خوام
اینا برام مهمه
1کیفیت ساخت (خر کار باشه )روزی بیشتر از 10 ساعت روشنه
2-کیفیت دو بعدی (هم اچ دی و هم اس دی )
3-کیفیت سه بعدی
4-پشتیبانی از فرمت های مختلف
5-گیرنده دیجیتال خوب
با تشکر
دوست عزيز من بي خيالش شدم، فكر كنم مشكل از تلويزيون نباشه بلكه احتمالاً خود زيرنويسها نويز داره كه تو اين تلويزيون بيشتر ديده ميشهنقل قول: