به نام خدا
من گوشیم سونی اکسبریا z3 کامبکت هست
تا 100 هزار یا نهایت 150 هندزفری خوب چی بیشنهاد میدید ممنونم
Printable View
به نام خدا
من گوشیم سونی اکسبریا z3 کامبکت هست
تا 100 هزار یا نهایت 150 هندزفری خوب چی بیشنهاد میدید ممنونم
اکس بریا چیه دیگه :دی
سونی گوشی جدید زده خبر نداریم :پی
اگه منظورت ایکسپریا زد سه هست پیشنهاد میکنم ep630 بخری
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام به همگی دوستان
یک مدت زیادی هست در این تاپیک فعالیت نداشتم
سوالی از خدمت اساتید داشتم
قصد خرید یک هدفون فول سایز و open با قیمت زیر 400 دلار رو دارم - برای موزیک های pop ( ایرانی 8&6 ) و pop غربی و rock و گاهی hardrock و metal می خوام
هدفونی می خوام با بیس قوی و مید رنج خوب و فرکانس high دقیق با جزئیات
1- نظر دوستان در مورد سنهایزر hd650 چی هست ؟
2- آمپ من hifiman ef2a هست آیا میتونه این هدفون رو درایو کنه ؟
مشخصات آمپ
Input Impedance: 47k
Output Impedance: 32-300 Ohm
Output at 32 Ohm: 3 v, 320 mw
Output at 150 Ohm: 6.2 v, 256
Frequency: 20-20khz +/- 0.2db
S/N: 95db
DAC Chip: Burr-Brown PCM2702
Tube: China 6J1 * 2 pcs
Input Voltage: 16 v to 18 v; 500 mA
3- با توجه به اینکه من hifiman he500 و m50 هم دارم آیا خرید he650 منطقی هست ؟
4- he650 در مقایسه با ps500 گرادو چه وضعیتی داره و به نسبت قیمت کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟( صداهاشون هردو دارک هست و بیس قوی )
5- پیشنهاد دیگری هم دارید در مورد هدفون ؟
هدفون هم از خارج از ایران قراره خریداری بشه البته اینجا به نمایندگی نامداران که رفتم و hd650 رو تست کردم خوشم اومد و راضی کرد من رو ولی خدا میدونه جنس اصل میدن دست مشتری یا خیر !!!
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام به همه.لطفا کمک کنید بین این 3تا بهترین رو انتخاب کنم.
akg k376 -senhaizer momentum inear-bayerdynamic mmx102.ایرفون فعلیم ep630 هست یعنی اینکه به بیس اغراق شده عادت کردم ولی میخوام حرفه ای گوش بدم و گوشمو تربیت کنم.بیشتر اهنگ های راک و متال گوش میدم .وضوح صدا و بیس عمیق ولی اغراق نشده برام مهمه .
ممنون از کمکتون:n12:
سلام
هدست تا 110*120 تومان چی پیشنهاد میدید ؟
ممنون
آقا یک حرفه ای اینجا هست بتونه بگه بین hd650 سنهایزر و ps500 گرادو کدوم برتری داره ؟ ( در بیس و مید و های و پخش جزییات و گرمی صدا و sound stage و کدوم dark تر هست )
به نسبت قیمت کدوم بیشتر می ارزه ؟
سوال بعدی اینکه آیا صدای he300 hifiman به hd650 نزدیکه یا نه ؟ کدوم صدای بهتری داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه برای خرید ؟
ممنون
راستی سوال پست بالایی منم بی جواب مونده !!!!:n03:
با رخصت از اساتیدنقل قول:
شما از نظر من دارین چند تا دنیای متفاوت رو بررسی می کنید
HD650 ساند استیج بالاتری داره نسبت به اون دوتا دیگه داره
ولی از چند تا از دوستان پرسیدم hifiman صدای گرمی داره و گاهی ممکنه رای بعضی ها خوشایند نباشه.
در ضمن تمامی اجناس عرضه شده به نام اصل نامداران اصل هستش . من تا حالا فیک hd650 رو ندیدم.
Soundstage سنهایزر وسیع تر هست. ضمنا" سنهایزر Dark تر و گرم تر از گرادو است. گرادو صدای فوروارد تری داره و ضمنا" به خاطر Treble بیشتر ممکنه شما رو به اشتباه بندازه که جزئیات بیشتری پخش میکنه. گرادو رو بدون آمپ هم میتونید استفاده کنید ولی خوب با استفاده از یک آمپ میتونید از تمام ظرفیتش استفاده کنید. اما HD650 حتما" به آمپ نیاز داره. در مورد Hifiman نظری ندارم چون نمیشناسم... ولی HD650 از بهترین های این رده قیمت به شمار میره و شما رو پشیمون نخواهد کرد اگه جنس صداش مطابق سلیقه شما باشه. نامداران محصولاتش تقلبی نیست و با خیال راحت میتونید بخرید.نقل قول:
نقل قول:ممنون از دوستاننقل قول:
من خودم he-300 هم دارم و hd650 رو هم رفتم نمایندگی نامداران در پاساژ موبایل اونجا چک کردم ... اما چون دو هدفون در کنار هم تست نشد یکم مقایسه اشون برام سخت شد و ترجیح میدم نظر اساتید عزیز هم بدونم
صدای hd650 کاملا دارک و smoothy تر و بیس دار ( bumpy ) بود برای همین با اینکه تا فرکانس 39.500 رو پوشش میده اما به دلیل این خوصیات بعضی ها میگن شما توانایی شنیدن چزئیات موزیک رو ندارید در hd650
1- چقدر با این صحبت موافقید ؟
از طرف دیگه برادرم صدای ps500 از گرادو رو تست کرده و میگه از hd650 بسیار بهتر هست ( البته نمودار فرکانسی هر دو رو که دیدم بنظر ps500 خصوصیات hd650 رو دقیقا داره و با بقیه ی مدل های گرادو کاملا متفاوت اومد ( بیس قوی و دارک ) و با hd650 توی یک دسته قرار میگیرن
2- مشکلم اینه که واقعا نمی دونم ps500 حدود 250 دلار اضافه رو داره یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بنظرتون طبق نمودار فرکانسی بالا hd650 بهتر عمل نکرده از ps500 ?
ممنون
در بیشتر ریویو های این مدل که تو سایت های مختلف از جمله headfonia خوندم، صدای این مدل گرادو متعادل تره و اون حالت فوروارد خاص گرادو رو نداره ولی همچنان فوروارد هست... بنابراین با این که این مدل صدای dark تر داره ولی همچنان از HD650 روشن تره... این که ارزش هزینه بیشتر رو داره یا نه تا تست نشه مشخص نمیشه من هم تجربه شنیداری ندارم تز این مدل... اما یه مطلب دیگه هم بگم در مورد راحتی... اگه عادت به استفاده طولانی مدت دارید گرادو ممکنه زیاد راحت نباشه به دلیل نحوه قرار گیری روی گوش که Cup های هدفون به طور کامل گوش رو در بر نمیگیرن و روی گوش قرار میگیرن (و فشار وارد میکنند) اما سنهایزر از نظر راحتی مشکلی نداره...نقل قول: