دوستاان میشه یکی ،gtaiv-part 6 7 8 9 10 تو اون 4تا دی وی دی قبل از نصب رو آپلود کنه؟
Printable View
دوستاان میشه یکی ،gtaiv-part 6 7 8 9 10 تو اون 4تا دی وی دی قبل از نصب رو آپلود کنه؟
سیستمم ویروسی شد مجبور شدم ویندوز عوض کنم سیوم پرید(شکلک گریه)
برای اینکه سیوو کپی کنم باید از کجا برش دارم؟(شکلک سوال)
کسی میتونه سیو بعد از اون مرحله ایی رو که باید برای والد یه ماشین بدزدی بعد میگه کثیفه ببر کارواش رو برام بزاره ؟(شکلک درخواست)
حجت جون ممنون از زحمتت فقط اگه ممکنه یه جا دیگه آپلود کن من نمیتونم از اینجا دانلود کنم - ممنون - منتظرم .:40::8:نقل قول:
برای من که هیچ مشکلی نداره و بازی رو هم تموم کردم ! دوربین هم خودش میچرخه ولی نه دیگه خیلی سریع !نقل قول:
کرک کنید !
بدون شرح !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال خودمه
لینک دیگه ترینر :
کد:http://www.filefactory.com/file/a00a1e4/n/Gta_IV_4_Trainer_By_HoJJaT_007_rar
سلام
وقتی من میخام تو سات socialclub عضو شوم درآخر هر کاری میکنم انو میگه :There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again..
لطفا مرا راهنمایی کنید
نیازی نیست عضو شی. Skipe Login رو بزن و پنجره ی بعدش رو OK کن میره تو بازی. بعد که رفت اونجا تو Games For Windows یک اکانت آفلاین بساز.نقل قول:
سلام
وقتی من میخام تو سات socialclub عضو شوم درآخر هر کاری میکنم انو میگه :There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again..
لطفا مرا راهنمایی کنید
اگه تا حالا نساخته باشی خودش پیغام میده. اگر نداد خودت کلید Home رو هرجا بزنی پنجرش باز میشه.
این ترینر رو دانلود کردم ولی کار نمی کنه !!!!!نقل قول:
در مورد گرفتن ماموریت از ماشین پلیس باید وقتی سوار ماشین شدید در حالت ایستاده کلیدE را بزنید و بعد گزینه های مختلف را امتحان کنید تا ماموریت هایی از قبیل کشتن افراد most wanted vh nvdhtj ;kdn
به این آدرس تو ویندوزت برو.C:\Documents and Settings\222\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IVنقل قول: