اول ابراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنم
سلام خدمت مديريت محترم انجمن ، ميثم عزيز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دوباره سال نو رو بهت تبريك ميگم
ميثم جان يك جورايي فكر كنم بايد 24 ساعته بشيني سوالات رو جواب بدي ؛ ولي براي انبساط مزاج خوب هستش ، داغ بودن رو تجربه ميكني !!! ، اون هم روي صندلي داغ
1- از چه زماني دخل سايت از خرجش بيشتر شد ؟
2- P30World رو چقدر دوست داري ؟
3- آشنايي با سينا و علي چه جوري بود ؟
4- پدر و مادر مخالف فعاليت توي P30 و به طور مداوم فعاليت كردن نيستن ؟
5- اولين مدير انجمن كي بود ؟
6- براي مديريت توي فروم كتاب مديريت و كتاب هاي مرتبط با اين موضوع رو شده مطالعه كرده باشي ؟
7- به نظرم بايد خيلي اهل مطالعه باشي ، بهترين كتابي كه خوندي ؟
8- زيباترين جمله اي كه ميتوني به من عيدي هديه بدي ؟ ( ميخوام يادگاري ازت داشته باشم )
9- به نظزت وقتي ازدواج كري ميتوني باز هم فعاليت مستمر داشته باشي ؟
10- در حال حاضر دانشجو هستي ، برخرد استاد ها و دانشجو ها از اين كه مديريت يك سايت پر بازديد رو به عهده داري چي هستش ؟
11- تا به حال شده انقدر از عصباني بشي كه خون جلوي چشمات رو بگيره ؟ ( انقدر متين هستي كه فكر نمي كنم )
12- اولين نفري كه رفت كره ماه كي بود ؟
13- Civick يعني چي ؟
14- بعلاوه پيشماره 091 ؛ 7 رقم اول شماره همراه
15- هنوز عشق واژه مقدسي هست ؟
16- مدير انجمن P30World عشق رو تجربه كرده ؟
17- نهايت عشق حقيقي كجاست ؟
18- اگه به شما ميگفتن به جاي ريس جمهور بري نيويورك اين كار رو براي دفاع حقوق كشورت انجام ميدادي ؟
19- چرا علي و سينا كمتر توي انجمن فعاليت ميكنن ؟
20- هزينه ماهانه سرور اختصاصي چقدر هستش ؟
21- قول ميدي تمام سوالات رو تا آخرين روز پاسخ گو باشي ؟
ميثم عزيزم ، سوالات بسيار زياد هستش ، سعي ميكنم 20 تا 20 تا ازت شما سوال كنم
حقيقتاً P30World بهترين فروم فارسي هستش ، به دليل ارتباط صميمي و دائمي مديرت ، مديران سايت با كاربران عادي ( من يكي از رمزهاي موفقيت P30World رو اين مهم ميدونم و خوشحال هستم كه فعاليتم رو منحصراً توي اين انجمن متمركز كردم )
با ما باش ميثم جان ، كلي باهات كار دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]