اینم هست فقط محدودیت نیم ساعت روزانه داره ولی از نظر حجم و سرعت نامحدوده و امنیتش بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم هست فقط محدودیت نیم ساعت روزانه داره ولی از نظر حجم و سرعت نامحدوده و امنیتش بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با ایشون هست ، لطفا رعایت کنیدنقل قول:
اینجا بیشتر شبیه چت روم شده تا تاپیک!
نقل قول:
دوست عزیز لطفا از گذاشتن چنین مطالبی اجتناب کنید ، تاپیک محل بحث هست نه درد و دل کردن!!
این دیگه چه جورشه ؟ هر بار Modem res میدم پینگ یه طور میشه ! برای شما هم اینطوره ؟
الان یه بار دادم از 300 اومد 170 !!! الا دوباره هرچی میدم پینگ کم نمیشه ...
کسی اطلاع داره این چطوریاس ؟ + میشه بهشون گفت پینگ رو خوب کنن ؟ چون من با نت اصلا دانلود و اینا نمیکنم , فقط کار با پینگ و Time out دارم ...
loool به این گزارش میگن نه درددل! ممنون از توجهنقل قول:
الان وضع چطوره؟ وقت شد از گرافم یه عکس اپ میکنم دور همیم یه کم بخندیم! google. هم ارور میده الان با wifi صبانت وصلم از مخابرات وضعش بهتره....
امروز زنگ زدم 2020 گفتم انشالا و به امید خداوند کی قرار است که متخصصان خبره و دانای مخابرات توانای کرمانشاه این نت اشغال رو درست کنن؟ طرف گفت سراسریه!!!! منم گفتم ا؟ حتما الان که تو شرکت صبانتی از وضع اونجا خبر نداری؟! گفت من کی گفتم سراسریه؟! زیرساخت ما خرابه(البته بازم توجه نکردم چون همون 104 احمق جواب داد که حیچی حالیش نیست)
گراف دانلود من الان به 5 میرسه!!! عالیه نه؟
ناظر این تاپیک کیه؟ چطوری باید بهش پیام بدم؟ ظاهرا منظور یکی از پستهام رو درست متوجه نشده! این که بیام بگم وضع فعلی و سرعت پایین اینترنت با v"""""p. n درست نمیشه نقض قوانینه؟
سلام
یه نظر سنجی من شرکت کردم حالا 2تا بن تخفیف 7500تومن واسه نوین نت برنده شدم.
حالا نمیدونم چطوریه وضعیتش من نوین نت اشتراک ندارم کسی نوین نت سرویس داره اگه خواست پیام بده تا بهش بدم بره حالشو ببره.
شنیدین رایتل سرعت اینترنتش 170 KB هست
بهتر نیست به جای adsl از رایتل استفاده کنیم؟؟؟؟:n13::n13:
دوست عزیز کیفیتشو شنیدی اما برو تو سایتش قیمتاشم ببین!!!! 128 یک ماه با 1گیگ میشه 30تومن(البته جشنواره قبلی)نقل قول:
درضمن زیاد به کیفیتش مطمئن نباش.
از این حرفا گذشته مگه تو کرمانشاه فعال شده؟ از یکی شنیدم 12تا از bts هاشون ر نصب کردن