بترکی....:31::31::31:نقل قول:
البته واسه منم یکمی بهتره الان و به 25 kb میرسه...:19:
Printable View
بترکی....:31::31::31:نقل قول:
البته واسه منم یکمی بهتره الان و به 25 kb میرسه...:19:
نقل قول:
یه مثلی هست که تو این مایه هاست
آفتاب همیشه پشت ابر نمیمونه :31:
یه زمانی هم من ساعتی 800 مگابایت دریافت داشتم:27:
--
نوسان زیاد دارهولی در کل سرعت خوبی داری برو حالشو ببر و هیچوقت هم فکر این به سرت نزنه بری از شرکت دیگه ای سرویس بگیری چون من از بزرگانی مثل شاتل و صبانت سرویس داشتم ولی باز هم مثل پارس آنلاین نبودن ، از چه نظر نبودن؟ از این نظر که اون ها وقتی میگفتن سرویس 128 هست حداکثر سرعت هم 16 کیلوبایت بود ولی اینجا وقتی میگن سرویس 128 حداکثر سرعت تا 200 هم راه داره و میشه روی 140 حساب باز کرد
من سرعتم الان شده 2 کیلوبایت و چند بیت :دی خیلی پیشرفت داشتم نسبت به دیروز :دی دیروز 2 کیلوبایت ثابت بود :دی
حرف شما درسته. سرعت دانلود پارس همیشه بالاتر از همه بوده. اما من حدود یکی دو ماه مشکل اساسی با اینترنت داشتم. مثلا یهو یک روز کامل تو هیچ کدوم از ایمیل هام نمیتونستم برم. نه یاهو باز میشد نه hotmail یا اینکه در طول یک روز 20 بار قطع میشدم (اینترنت وصل بود اما سایتی باز نمیشد هیچی پینگ نمیداد). بارها به پشتیبانی زنگ زدم اما فایده نداشت. هر دفعه تنها کاری که میکنن میگن مودم رو ریست کن یا dns ست کن! بعضی وقت ها شانسی درست میشد اما دو روز یا حتی چند ساعت بعد دوباره خراب میشد. تا اینکه عید شد و فعلا همه چیز رو به راه شده :20: . با این حال اگه بعد از تعطیلات باز هم همون مشکلات پیش بیاد من یه سرویس دیگه میگیرم. چون سرعت دانلود هر چقدر هم بالا باشه در صورتی که آدم نتونه وارد ایمیلش بشه فایده ای نداره! البته نمیدونم مشکل اینترنت من چه ربطی به عید میتونه داشته باشه :9:نقل قول:
نقل قول:
برای من هم اوایل که سرویس گرفته بودم ازش همینطور بود و بارها خواستم سرویس رو عوض کنم ولی خوب دیگه عوض نکردم و بعد از یک ماه که اون مشکلات دیسکانکتی و قطعی وجود داشت دیگه به مشکل چندانی نخورم و فعلا که راضی هستم
بعضی وقتا مثل امروز صبح اینترنتو قطع میکنم بعد همون موقع میخوام وصل بشم دیگه نمیشه.مودمو خاموش و روشن میکنم بازم نمیشه تا کلی وقت بگذره تا وصل بشه.کسی نمیدونه مال چیه؟
ماله منم اینطوری میشه....نقل قول:
بعضی وقتا مثل امروز صبح اینترنتو قطع میکنم بعد همون موقع میخوام وصل بشم دیگه نمیشه.مودمو خاموش و روشن میکنم بازم نمیشه تا کلی وقت بگذره تا وصل بشه.کسی نمیدونه مال چیه؟
اتفاقا منم یه دوستی دارم ، اونم دقیق همین مشکل رو داره
وایییییییییییییییی
چیکار کنم پس__________________*
یکی به دادمون برسه حوصلم سر رفت یه دانلود درست نداشتم اون 500_600 مگ هم 3 پارت بود__1 پارتش مونده:41:
سرعت خوبه امروز به طور متوسط 80 دانلود میکردم . الانم 116 هست