فکر کنم مدل 202 تو نمایندگی باشه.اگر 212 یاشه باز هم 212 تو مقدار خروجی و ... که توضیح دادم فرق داره.نقل قول:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
کلا چقدر می خواید هزینه کنید؟نقل قول:
Printable View
فکر کنم مدل 202 تو نمایندگی باشه.اگر 212 یاشه باز هم 212 تو مقدار خروجی و ... که توضیح دادم فرق داره.نقل قول:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
کلا چقدر می خواید هزینه کنید؟نقل قول:
salam mojadad.bebinid man bekham jamo 426 begiram che ampi begiram.onkyo .denon.pioneer?Onkyo kamaele az lahaze emkanat.hata 308 va 508...
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
787 emkanatesh behtare makhsoosan calibre kardan automatikesh ke taghriban mesle av reciever haye jodastنقل قول:
- Features
HTZ787DVD
(DSP + 4 Tall)
Power
600WCD->USB Recording
YesUSB Movie Playback
YesHDMI and KURO LINK
YesBluetooth Adaptor Terminal**
YesOptical Input for STB/ Game Console
YesKaraoke
YesAdvanced MCACC
YesFront Stage Surround Advance
YesAdvanced Sound Retriever
YesAuto Level Control
Yes2.1ch Front Surround System
NoDown-firing Subwoofer
YesDual Centre Speakers
No
onkyo 509 بگیرید گزینه خوبیه.نقل قول:
akhe509 1tomane dige bolandgoo nemitoonam jamoo begiramنقل قول:
509 chetore.sedaye onkyo ro shoma bishtar az Denon va pioneer mipasandi
?tafkik va basse deep va tordo bedoone zomokhti .rough nabashe crisp o deep
fadat shoma rayan jaan sareto khordam ba soalam
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
gheymat dari shoma?
سلام
دو روزه اين32 صفحه با لينكهاش حدود 100 صفحه رو خوندم يكي يه راهنمائي درست و درمون نكرده كه بشه تصميم قاطع گرفت براي خريد .فروشندها هر مدلي دارن ازش تعريف كردن مصرف كننده ها هم كه خريد كردن انگار فروشنده بهشون قول پورسانتي چيزي دادند هركي هر ماركي خريده رو يه پا وايساده كه بقيه رو متقاعد كنه از اون برند بخرند.ياد يه خاطره افتادم سيزده بدر پارسال يكي ترقه انداخت تو جيب لباس يكنفر اين بابا خودش و پسرش تو جيب هر كي دستشون ميرسيد ترقه ميانداختند عصباني شدم به مادره گفتم جلو بچتو بگير به من چه ربطي داره مادره گفت چرا لباس شوهر من پاره شده لباس بقيه سالمه بايد لباس همه سوراخ بشه يك نفر نبايدلباسش سالم باشه وقت رفتن (منطقو حال كردي) حالا بنظر بعضي ميگن چرا پول من تنها هدر بره بزار يه 7-8 نفر ضرر كن جيگر م يكم حال بياد
يك دستگاه كه هرچي سيما پخش ميكنه نشون بده چي خوبه ؟
اين 1080 و نميدونم زير نويس فارسي ساپورت كنه ديگه چيه؟
مگه صدا سيما چند تا فورمت پخش ميكنه؟ اين srt زير نويس فارسي چيه؟
والا اگر بتونم این اسپیکر هایی که گفتم رو بهش وصل کنم 200 تومن .نقل قول:
اگر نمیشه بهش وصل کرد هم باز یه چیز ارزون دیگه .
بودجه زیادی ندارم .
اتاقم هم کلا 12 متره .
قدرت و بلندی مهم نیست ، کیفیت و شفافیت مهمه برام . زیاد بازی می کنم آخه و فیلم می بینم
کاملا باهات موافقم.نقل قول:
برای همین دنبال یک راه میگردم که همه ی دستگاهها رو واقعا تست کنم . حالا چطوریش بماند.
/
دستگاه ست تاپ باکس از 40 تومن تا 100 تومن هر چی بخری که گارانتی داشته باشه کار اصلیش اینه که هر چی صدا و سیما (رادیو و تلویزیون ) پخش میکنه رو باید بگیره.
طبق تست هایی که من انجام دادم . بین 40 تومنی تا 100 تومنی شاید در قدرت گیرندگی کمتر از 10 درصد تفاوت وجود داشته باشه.
الان صدا و سیما در حال پخش تصاویر به صورت 576i هست . پس تا 1080 اونم p راه بسیار درازه. (حتی به نظرم واقعا با این کیفیت ضبط تصاویر اصلا رسیدن بهش هم یکم دور از ذهنه).
پس تا اینجا شد دستگاه ست تاپ باکس وظیفه اش اینه که صدا و سیما هر چی پخش میکنه بگیره. این رو همه اشون انجام میدن.
1080 و زیر نویس چیه ؟ الان تلویزیون ها هم به تنهایی دیگه تلویزیون نیستند و در حقیقت پلیر هم محسوب میشند حالا بستگی به نوعش و سلیقه سازنده داره که چقدر پشتیبانی کنند.
تو این دور و زمونه که با هزاران فایل و فرمت مختلف در اینترنت مواجه هستیم ، طبیعتا بعضی ها مایلند که بشینن یک فیلمی هم با تلویزیون ببینند. این فیلمها رو میرزند روی فلش و
یا تو سینما خانواده میبینن
یا تو دستگاه های حرفه ای hd میبینن
یا تو تلویزیون میبینن
یا نیاز دارند یک دستگاهی پیدا کنن که این کارو براشون انجام بده.
ست تاپ باکسهای کمی گرونتر مثل رنج 65 به بالا تقریبا این کارو باز بستگی به مدل و هزینه ای که میکنیم انجام میدن.
بخشی از این پخش فیلم هم شامل زیر نویس میشه که خوب اگر پلیری زیر نویس فارسی با پسوند های Idx/srt رو ساپورت کنه طبیعتا بهتره.
پس نتیجه :
ست تاپ باکس از 40 تومن تا 100 تومن همه اشون 16 کانال رو باید بگیره
چرا بعضی ست تاپ باکس ها گرونترند؟ 1-پلیرهای قوی تر و بهتری دارند 2-تیونر قوی تری دارند و گیرندگی کمی بهتر 3-خروجی HDMI برای اتصال و انتقال بهتر صدا و تصویر از دستگاه به تلویزیون رو دارند. 4-ممکنه امکانات اضافه تری هم داشته باشند. مثل بعضی مارکها که کمبو دارند و هم ست تاپ باکس هستند و هم دی وی دی پلیر.
توضیحات و دلایل انتخاب رو که خوندید و دیگه جاش نیست توضیح مجدد بدیم و اما پاسخ درست و درمون به سوالات شمانقل قول:
1. دستگاهی که هر چی صدا و سیما پخش کنه نشون بده همون xvision هست . مدل 333 اش هم در حال حاضر کامل ترین و کم نقص ترین مدلش هست . من هم پیشنهادم به کسایی که مثل خودم بدشانس هستن و می ترسن دستگاهی که می خرن زود خراب بشه و برن دنبال گارانتی اش به درد سر نیافتن همین xvsion هست . پشتیانی خوبی داره واسه من بسه .
2. اون 1080 هم فرمودید خروجی hd هست که سایز تصویر رو نشون میده , بدرد کسانی میخوره که تلویزیون hd دارن یا میخوان بخرن و خروجی HDMI ست تاپ باکس رو به ورودی HDMI تلویزیون وصل کنن ( چیز خوبه ارزش هزینه کردن رو داره که ست تاپ باکسی بگیرین که این قابلیت رو داشته باشه )
3. در مورد SRT همون طور که گفتیم , فایل های زیر نویسی هست که معمولا فیلم ها از اون استفاده می کنن .
فایلهایی تو حجم 100 کیلو بایت که بیشتر بچه هایی که با کامپیوتر فیلم می بینن ازش استفاده می کنن. اینکه XVISON از این فایل ها پشتیبانی می کنه بله هم از فارسی پشتیبانی می کنه و هم از انگلیسی اش ولی بعض موافق تو فارسی حروف زیر نویس رو جدا نشون میده مثلا به جای اینکه بنویسه " آواتار " می نویسه " آ و ا ت ا ر "
که واسه بعضی ها اذیت کننده است .
خیلی روی زیر نویس نشون دادن ست تاپ باکس ها حساب نکن ( مخصوصا sRT ) . من میگم همین قدر که فیلم ها با فرمت ها و اندازه های تصویر مختلف رو پخش میکنه بسه .
کلام آخر : اگر دنبال درد سر نیستی و میخوای یه چی بگیری که درد سر واست نداشته باشه همون xVISION 333 رو بگیر . قیمت اش یک کم بالا هست ولی ارزش داره .
با سلام
از بچه های اینجا کسی هست که به AV رس.یور های marantz av7005 و یا Pioneer sc-lx73 کار کرده باشه؟
اصلا marantz av7005 تو ایران پیدا میشه؟
کدوم بهتره؟
چقدر میشه روی موزیکال این دوتا حساب کرد ( میدونم برای موزیک ایده آل نیستن اما اگه میشه روشون حساب کرد بگید)
کلا تا 2 تومن AV رس.یوری هست که موزیکال هم بشه روش حساب کرد؟
یه سوال دیگه. آیا اسپیکر های KEF تو تهران نمایندگی داره یا جایی که تک مدل وارد کنه؟