دوستان نمره دوتا از درسهای ما نیومده بعد فردا هم وقت انتخاب واحدمونه و فکر نکنم تا فردا هم بیاد
حالا من باید چیکار کنم؟
Printable View
دوستان نمره دوتا از درسهای ما نیومده بعد فردا هم وقت انتخاب واحدمونه و فکر نکنم تا فردا هم بیاد
حالا من باید چیکار کنم؟
شما مجبورید انتخاب رشته کنید و بعداً اگر نمرات این 2 درس اعلام شد در صورتی که نمرات این 2 درس موجب شود تغییری در انتخاب واحدتان انجام بدید، باید در زمان حذف و اضافه انجام بدید.نقل قول:
سلام.
به کسانی که فارغ التحصیل شدن، و مشمول هم هستند (در فرجه 6 ماهه هستند، یا برگ سبز گرفتند، یا اصلاً گواهی دارند که در حال خدمتن) دانشنامه رو میدن؟
من شاید نتونم کاردانی رو تو 6 ترم تموم کنم(2 -3 واحد میمونه)
فقط یک ترم مشروط شدم
امکان هست یک ترم دیگه بتونم بخونم؟
یه جا شنیدم به ازای هر 8 واحد پیش نیاز یک ترم به ثنوات اضافه میشه تا چه حد مطمئنه؟
ماده 28: حداکثر مدت مجاز تحصيل دانشجوي تمام وقت در دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته 3 سال ، کارشناسي پيوسته 6 سال و کارشناسي ارشد پيوسته 5/8 سال استنقل قول:
تبصره 1 - دانشجوياني که علاوه بر دروس برنامه آموزشي مصوب ملزم به گذراندن تعدادي دروس جبراني و يا پيش نياز دانشگاهي باشند ، به ازاي هر 8 واحد درسي اضافي يک نيمسال به سقف سنوات مجاز تحصيل آنان اضافه مي گردد.
تبصره 2 - در صورتيکه دانشجو براي فراغت از تحصيل نياز به افزايش سقف سنوات داشته باشد، واحد دانشگاهي مي تواند با تصويب گروه مربوط ( در واحد هاي کوچک و مراکز دانشگاهي با تصويب شوراي آموزشي ) حداکثر مدت مجاز تحصيل دوره هاي کارشناسي و کارداني و کارشناسي ناپيوسته را يک نيمسال و دوره هاي کارشناسي ارشد پيوسته را دو نيمسال افزايش دهد. ( دوره تابستان به طول مدت نيمسال دوم افزوده مي گردد)
بچه ها خوبین....
یه سوال دارم ازتون... من مدرک پیش دانشگاهیم کامل نشده... میتونم واسه این ترم ثبت نام کنم؟؟؟ راستی دانشگاه آزاد شیراز تا کی مهلت ثبت نام داره؟؟؟ مشکلی واسم پیش نمیاد؟؟؟
اگه بعدا نتونم مدرکمو تحویل دانشگاه بدم چی میشه؟؟؟:13:
دوستان من ترم قبل ریاضی رو حذف کردم
حالا تو انتخاب واحد ریاضی1و2وفیزیک2 رو انتخاب کردم و معادلات رو نه
مشکلی ایجاد میشه؟
طبق بخشنامه ای که 87/11/8 صادر شده به این ماده اصلاحیه خورده و آخرش این جمله تغییر پیدا کرده که :نقل قول:
چنانچه نتواند در درس یا دروس پیشنیاز نمره قبولی کسب کند و یا در پایان ترم آن ها را حذف نماید نمره درس یا دروس وابسته حذف نمی گردد.
بعید میدانم بدون ریز نمرات ثبت نام کنم. اما سوال کنید ببنید با قید چک یا چیزی میشه یا نه.نقل قول:
انمید وارم مشکلتون حل بشه.
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
رشته شما چی هست؟نقل قول:
چارت چی نوشته؟
چارت مهم هست.
اما ریاضی 1 و 2 مشکلی نداره.
نرم افزارنقل قول:
رشته شما چی هست؟
چارت چی نوشته؟
چارت مهم هست.
اما ریاضی 1 و 2 مشکلی نداره.
تو درسهایی که ترم قبل بهمون دادن همنیازا رو رعایت نکرده بودن
گسسته رو هم میتونم اضافه کنم به ریاضی1و2؟