والا تا حالا نمایندگی نگرفتم!:31::27:نقل قول:
زنگ بزن بپرس!
فکر کنم پروانه کسب مسب چسب و از این جور چیز باید بگیری!دی:
Printable View
والا تا حالا نمایندگی نگرفتم!:31::27:نقل قول:
زنگ بزن بپرس!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°
یا از دانشگاه باید نامه ببری یا اینکه از یک شرکت نامه ببری و خونتون رو به عنوان دفتر کار معرفی کنینقل قول:
شاتل همین گیر دادناش آدم رو اذیت میکنه دیگه یعنی چی 512 نمیدیم یکی نیست بهشون بگه شما پولتون رو بگیرید چکار به این کارا دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه خوبه محدوديت هم داره. ولي به من كه گير ندادند. من راحت رفتم 512 گرفتم (مشهد).
نقل قول:شما فکر کنم خیلی وقته 512 گرفتین که مدرک نخواسن؟!نقل قول:
اون دوستمان هم مشهد هست بگید پیش کی رفتین تا اون دوستمان هم بره شاید بهش دادن!:27::31:
بچهها نظرتون چیه که منم برم سرویسمو بکنم 128؟؟؟
دیگه واقعا حالم داره از دانلود بهم میخوره
منم جو گرفت یه اسپیدتست رفتیم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 128 نیازهاتون را برطرف میکنه بگیر:31::27:نقل قول:
راستی من که کردم 128 3ماهه از هشتم که دوره جدیدم بودم ولی هنوز 512 با 2.5 گیگ حجم هست توی آخرین پیش فاکتور فاکتور 128 3ماهه زده ولی تاریخ نزده از کی تا کی! و اون روز که رفتم تغییر سرویس بدم چون سرویسم قطع بود برام 24 ساعت وصل زد ولی هنوز وصل هستم و پرداخت نکردم .....:31::27:
سرورها رو هم خودم باید بزارم؟نقل قول:
والا تا حالا نمایندگی نگرفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن بپرس!
منم قبلا مهدی جان رو 512 بودم شب و روز دانلود میکردیم و حیفم میومد دانلود نکنم ولی بعد از یه مدت زده شدم و گفتم چه کاریه که اینهمه دانلود کنیم الان کلی فیلک دانلود کردیم 50 گیگ ولی هنوز 4 گیگیشو نگاه نکردیم و به همین خاطر این سری 128 گرفتم چون زیاد دانلود ندارمنقل قول: