دوستان به نظرتون ببرم ماشین نمایندگی بزارم بهتر نیست؟
Printable View
دوستان به نظرتون ببرم ماشین نمایندگی بزارم بهتر نیست؟
سلام . مشكل هنوز حل نشده ؟ اگر آمپر آب هی بالا پائین میشه ممکنه از ترموستات هم باشه . البته اگر چند ساله داره کار میکنه و توی رادیات هم آب معمولی هست احتمالش بیشتره .بعد از عوض کردن سنسور آب , حالا مشکل چیه دقیقاً ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اقا مهرداد. یک مشکل ساده هست اما این تعمیرکار ها وارد نیستند متاسفانه
چون امپر گاهی مرفت روی خانه شماره 5
برق کار گفت برو فشنگی سبز بخر و بندزایم روش
فشنگی سبز انداختیم از 3 تکون نمیخوره. یعنی حتی جوش هم بیاره تکان نمیخوره از 3 !!! اما در عمل دما بالا میره و فن روشن میشه و فن خاموش میشه. اما همان 3
بعد رفتیم از سایپا پرسیدم که این سبز با مشکی فشنگی فرقش چیه؟ روی فابریک ماشین مشکی بوده است.
گفت سبز مال ساژم هست و مال شما زیمنس هست.
گفتیم اینم روش. یک فشنگی مشکی بهمون بده. حالا عصر برم عوض ش کنم. به نظرم سییستم خنک کننده و ترموستات سالم هست. چون فن خاموش و روشن میشه ..
راستی فشنگی سر مشکی فابریک قدیمی رو با این که امروز خریدم. مولتی متر گذاشتم روی مقاومت. پراپ مشکی و قرمز رو زدم روی خود بدنه فشنگی و فشنگی قدیمی روی ماشین بوده مقاوتش خیلی بالاتر از نو بود.
فشنگی نو مقاومت نشان میداد و میاومد سمت 0 اما اون قدیمی بالا بود و میموند بالا
این که روی سه میمونه و لی فن خاموش و روشن می شه اینه که فن زود کار میوفته و فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه ولی اگه حساسید ببینید که فقط همین یک سنسور وجود داره و اینو با مدل های مختلف تست کنیدنقل قول:
دوستان صاف کار خوب و منصف سمت غرب تهران میشناسید؟بی زحمت معرفی کنید.ممنون
برای صاف کاری بدون رنگ
سلامنقل قول:
متاسفانه از نبوغ زیاد برقکار به ما گفت فشنگی سر سبز بخر که فهمیدیم سر سبز مال ساژم هست.
و ما باید مشکی بخریم که زیمنس هست
رفتم خریدم و مجدد خریدم. به نظرم درست شده اما وقت نکردم باهاش دور بزنم اما ظاهر قضیه درست شده.
ممنون از دوستان که کمک کردید مرسی
سلام . اگه به سالم بودن سنسوری که به آمپر وصله شک دارین , با یک آزمایش ساده میشه تستش کرد . موتور روشن . صبر کنین تا فن روشن بشه . حالا فیوز فن رو بردارین تا خاموش بشه و بذارین موتور 5 دقیقه کار کنه . باید آمپر آب بره بالا . اگر نرفت , یا سنسور آمپر خرابه یا آمپر . اگر فیش سنسور رو بکشین و سیم رو فقط یک ثانیه بزنین به بدنه موتور , باید آمپر بره روی قرمز . اگر رفت پس آمپر سالمه و مشکل از سنسور هستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئنا مشکل شما رفع میشه!
اشتباه از من بود که با اطمینان به شما نگفتم سیستم شما زیمنس هست و باید کله مشکی بندازین! همون طور که آقا محمد گفتند این سنسور ها بر اساس دما مقاومتشون تغییر میکنه و ECU با مقاومتی که از اینا میخونه دما رو تشخیص میده.
من از یکی شنیده بودم رفتار این مشکی ها و سبزها بر عکسه، یعنی مثلا اگر مشکی ها با کاهش دما مقاومتشون کم میشه، سبز ها بیشتر میشه و یا بر عکس! که اگه این طور باشه مثلا اگر کله سبزها روی 40 درجه مقاومتشون 1 کیلو اهم باشه و روی 90 درجه 4 کیلو اهم (مثال زدم!) مشکی ها روی 40 درجه 4 کیلو اهمه و روی 90 درحه 1 کیلو اهم. خوب ماشینی که ECU اون برنامه ریزی شده که وقتی 1 کیلو اهم رو گرفتی یعنی دما روی 90 هست و فن رو بزن، وقتی سبز رو ببندی روی 40 درجه مقاومتش 1 کیلو اهم هست و ای سی یو فکر می کنه دما رفته بالا و فن میزنه مدام. که اگه این طور باشه اگه سیستم خنک کاریتون درست عمل نکنه دما میره بالا تر و مقاومت سنسور سبز هم میره بالا تر که اینجوری ای سی یو فکر می کنه دما اومده پایین و فن رو دیگه وصل نمی کنه تا دمای آب برسه به آسمون!!!!!
البته من خودم فکر نمی کنم این طوری منطقی باشه و هر دوشون با افزایش دما مقاومتشون کاهش پیدا می کنه. ولی مشکل اینه که کم شدن مقاومت توی اون دو سنسور متفاوت هست. یعنی احتمالا سنسورهای سبز رنگ مقاومتشون زود تر پایین میاد و در نتیجه ای سی یو زودتر فن میزه و برای همینه که دمای شما از 3 خط بالاتر نمی رفته. و مطمئن باشید که ماشینتون جوش نمی آورده. فقط زود تر فن می زده.
در مورد اون تغییر مقاومت سنسور ها دوستانی که بیشتر علمشو دارن راهنمایی کنن که ما هم اینو یاد بگیریم.
ممنون
سلامنقل قول:
بله درست شد. با کولر هم امروز بیشتر از 4 نشان نداد.
ممنون از همه دوستان زحمت کشیدید. اشتباه از برقکار بود گفت سبز بخر متاسفانه
سلام دوستان...
چند روزی بود دنبال سرویس کوئل و دلکو و شمع و ... بودم. برام سوال پیش اومد و از طریق پیغام خصوصی از آقا محمد پرسیدم. ایشون هم پاسخ دادند. گفتیم این سوال و جواب ها رو اینجا هم مطرح کنیم شاید برای کسی دیگه هم پیش بیاد یا مفید باشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط shahkilid
نقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMMAD_ASEMOONI