اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی 2 کانال بگیر و یه ساب باکس 1214 jbl آمپ برای ساب داری؟نقل قول:
اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی 2 کانال بگیر و یه ساب باکس 1214 jbl آمپ برای ساب داری؟نقل قول:
1683 واسهاستیج جلو هستنقل قول:
ضبط هم تا 180 تومان میخوام (7016 تایید شده):46:
شما که کاره خودتو میخوای بکنی :31:نقل قول:
بگیر فقط یادت باشه در اولین فرصت هم آمپ اضافه کن و هم اینکه به پخش و اسپیکرت با زیاد کردن صدا فشار وارد نکن
اگه نمیخوای آمپ هم اضافه کنی یه جفت بیضی 30 تومنی اینا بگیر ;)
سلام مجدد!نقل قول:
شما یه آمپ مونو احتیاج دارین
به نظرم 8105 میتونه خیلی عالی باشه به قیمت 140 تومن
یه ساب دو کویل 4 اهمی هم احتیاج دارین که روی 2 اهم درایوش کنین میتونید 3012 کنوود بگیرین به قیمت حدودی 70 تومن اگه اشتباه نکنم!
این میشه 210 تومن
یه آمپ 2 کانال هم باید بگیرین
از 60 - 70 تومن هست تا .........
ولی با 80 - 90 تومن میشه یه 2 کانال راضی کننده گرفت از برند خود کنوود یا سوند استریم تا جایی که میدونم
این میشه حدود 300 تومن :31:
حدود 15 تومن RCA و حدود 20 تومن کابل برق و حدود 20 تومن دیگه هم حداقل باید برای نصب کنار بذارین
و باید حتما ساب رو داخل باکس بذارین و اونم یه 30 تومنی درست کردنش حداقل پاتون میفته
اگه هزینه بالا رفته بگین که به جای 2 تا آمپ یه آمپ 4 کانال پیشنهاد بدیم ولی کارایی سیستم بالایی رو نداره ;)
ببخشید که دوباره میپرسم!!!نقل قول:
الان این 200 تومنی که حدودا برای پخش کنار گذاشتین جزیی از اون 500 تومنه؟
یعنی کلا 500 تومن یا با پوله پخش میشه نزدیک به 700 تومن؟ :11:
خواهش میکنم:46::11:نقل قول:
با سلام به اساتید محترم من امروز رفتم یه جفت 718ex خریدم پشت مشکی اتدونزی
ولی یه جا شنیدم بعد از یک ماه با امپ میسوزه ایا درسته؟تیوتر میسوزه؟ اگه اینجوری برم6975 بگیرم
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
چند و از كجا تهيه كرديد؟
چرا بايد بسوزه؟!اگر از هر اسپيكر استانداردي صحيح استفاده بشه،هيچ گاه مشكلي براش پيش نمياد.
خوب اینطوری میمونه 300 تومننقل قول:
یه جفت اسپیکر باید تهییه کنین :
+ یه مدل اینفینیتینقل قول:
که یه آمپ 4 کانال هم میخواین که میشه از M845 کنوود به دلیل ارزون بودنش اسم برد :)
که اسپیکر های جلو رو هم بهش وصل کنین
غیر از کنوود فکر کنم Cs4.60 JBL و 2 - 3 مدل از سوند هم میتونین بگیرین
+ حدود 50 تومن هزینه نصب و سیم کشی خواهد شد ;)
98 تومن از جای مطمین گرفتم در اصل ب.دنشون شک ندارم-از 6975 بهتره؟ راستی میشه بدون آمپ به jvc sv3000نقل قول:
وصل کرد؟
چرا نشهنقل قول:
ولی برای طولانی مدت و ولو بالا نه
بهتره که از آمپ مناسب استفاده کنین ;)
اسپیکر ها رو با گارانتی نت الکترونیک گرفتین؟
اره با گارانتی نت الکترونیک-چه امپی پیشنهاد میدین که بعدا بشه یک بوم باکس هم اضافه کرد؟ پس سوختنی نیستن؟