خب مستر این GFW رو چطوری فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آنلاین...........نقل قول:
Printable View
خب مستر این GFW رو چطوری فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آنلاین...........نقل قول:
اموزشش رو چند صفحه قبل maggy p داده .نقل قول:
بعدش این که با این مسترت حال کردم :5:
کسی خبر جدیدی از اویل6 نداره؟
قسمت بعدی resident evil به نام operation raccoon city قراره اواخر سال مالی 2011 عرضه بشه:46:نقل قول:
این evil 0 که اومده چطوریه؟؟؟؟؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اویل 0 برای کنسول گیم کیوب منتشر شده.
ولی میتونید با املاتور رو Pc اجراش کنید ولی سیستم خوبی می خواد
بابا ما امروز انلاین زدیم . ما با یه کلت 9 mm و یارو با rpg فرت فرت ملتو میزد. منم نگیا میکردم :))
راحتی نیست اسلحه هارو انلاک کرد؟
ای بدم میاد از اینایی که ار پی جی بی نهایت دارن . باهاشون که انلاین میزنی گند میزنن به بازی . البته بلانسبت بعضی ها :31:نقل قول:
امروز روز بسیار خوبی بود...
یکی از رفقا نسخه PS3 بازی رو خریده بود اما این نسخه (Gold edition) resident evil alternate edition رو داشت ازش گرفتم و بازیش کردم وای خدای من :40: اون قسمت هایی که جیل از پنجره پرت میشه بیرون رو میشه بازی کرد تو همون امارت اویل 1 میریم و بعد از درگیری با موجودات مختلف و کنکاش و جستجو تو اون امارت به یاد ماندنی رو چند بار قشنگ دور زدم.
مرحلرو با جیل و کریس میشه بازی کرد با جیل بازی کردم و سانس بسیار زیبایی به نمایش میزاه در اخر..
+
یه جایی که تو اویل 5 ما اون مهر رو از روی سینه جیل میکنیم و بعد ازش جدا میشیم اونجا رو هم داره که با جیل میریم در کنار جاش با جیل میریم اخر به یک هلیکوپتر میرسیم که خلبانش مرده و جاش میپره پشت هلیکوپتر و داد میزنه باید تاثیر عمل کردن دوستانمون رو بی اثر نذاریم..و با جیل میرن تو صحنه ای که کریس و شوا دارن با وسکر درگیر هستن و باقیش رو که خودتون میدونید..
اخر هم که سانس درست مثل اویل 5 تموم میشه و کریس میگه که
ایا روزی بدون ترس خواهیم داشت
کلا ار دو چاپتر نزدیک 15 دقیقه طول میکشه
:40: توضیحات کامل رو با تصاویری از مراحل بازی قرار خواهم داد
چقدر جذاب و زیبا بود بازی کردن با شخصیت جیل بعد مدتها....و شاید سالها...:40:
پسر خوب این که اویل6 نیست فکر میکنم سبکش کامل شاتر باشه. اویل6 شاید توی نمایشگاهه گیم اسکام معرفی بشه حالا کسه دیگه ای خبر تازه تری نداره؟نقل قول:
قسمت بعدی resident evil به نام operation raccoon city قراره اواخر سال مالی 2011 عرضه بشه