Warhammer 40,000: Space Marine با بازی های قبلا این سری که همگی در سبک استراتژی بودن فرق داره و سبکش کلا عوض شده و اکشن سوم شخصه. یکمی شبیه Gears می مونه...نقل قول:
من یه بازی به اسم Warhammer 40000 Dawn of war II قبلا رفته بودم
فکر می کنم اینی که شما معرفی کردی هم تو همون سبک باشه اگه باشه که خیلی خوبه چون جزوو باز یهای خیلی عالی بود.
حالا جدای از اینایی که در آینده نزدیک دارن میان یعنی تو این 6 ماه اخیر خصوصا تو تایستون بازی شوتر خوب برای پی سی نیومد اصلا؟
من می خوام چیزی رو از دست نداده باشم. (جدای از بازی هایی که در آینده میان) چون من خیلی زود بازی هارو تموم می کنم مطمئنم بازی کم میارم.
از بازی های نقش آفرینی مثل Dragon Ages Origin و math effect هم نمی دونم چرا اصلا خوشم نمیاد
هر چند امتیاز بالا دارن طرفدارای زیادی هم دارن ولی اصلا نمی تونم باهاشون ارتباط برقرار کنم
من بیشتر بازی های معمایی و بزن بکش برو جلو خوشم میاد ، مثل کرایسیس یا فار کرای یا همین Battlefield که شماره 2 ش رو بازی کردم و همچنین Wolfenstein
مرسی برای معرفی.
شوترهای دیگه ای هم که این مدت اومدن و خوبن اینان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی ها در حد خیلی عالی و شاهکار شاید هیچ کدوم نباشن ولی ارزش بازی کردن دارن و توی لینک تاپیکشون که گذاشتم برید مشخصه چه جوری بازی هایی هستن...
با این شرایطی که گفتین جدیدا همچین بازی هایی منتشر نشدن و آخرین شوترهای سوم شخص خوبی که برای پی سی اومدن Red Faction: Armageddon و Warhammer 40,000: Space Marine بود که اتفافا هر جفتشون هم شوترهای علمی تخیلی هستن...نقل قول:
کسی هست به من بیچاره کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو چند تا پست بازی اکشن سوم شخص تو سبک max payne_wantd_stranglehold خواستم که دشمنام موجودات افسانه ای نباشن گرافیکش م خیلی زیاد باشه ولی هیشکی جوابمو نداد.
اگر م سیستمش خیلی بالاس چه بهتر.
سیستم من:
graphic:1 gb 5770
ram:6 gb
cpu:4*2.7