یک سوال دیگخه میشه ج بدید .
الان سیمی که از خط تلفن می یاد باید بره تو phone و از dsl باید بره به مودم؟؟؟و lineباید بخوره به لب تاب؟
Printable View
یک سوال دیگخه میشه ج بدید .
الان سیمی که از خط تلفن می یاد باید بره تو phone و از dsl باید بره به مودم؟؟؟و lineباید بخوره به لب تاب؟
سیمی که از خط تلفن میاد میره توی Lineنقل قول:
adsl وصل میشه به مودم و phone هم به تلفن
(توی اسپیلیتر)
داداش ما رو گیج کردی شما phone نباید وصل شه به لب تاب چون من با کابل لن شبکه نکردم ها
عزیر مننقل قول:
اسپلیتر داری؟
یعنی این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اسپلیتر داری:
سیمی که از خط تلفن میاد رو بزن به سمتی از اسپلیتر که یکدونه سوکت داره
از طرف دیگه اسپلیتر که دو تا سوکت داره:سوکت modem رو وصل کن به line مودم adsl ات
سوکت phone اسپلیتر رو هم (اگر تلفنی نزدیک مودم دارید و می خواهید استفاده بکنید) وصل کنید به دستگاه تلفن تون
حالا کابل شبکه رو یک سرشو بزن به مودم adsl و سر دیگه اش رو بزن به کامپیوترت
تمام
کار دیگه ای هم لازم نیست
اگر اسپلیتر نداری
خط تلفنتون رو مستقیم بزنید به line مودم adsl تون
حالا کابل شبکه رو یک سرشو بزن به مودم adsl و سر دیگه اش رو بزن به کامپیوترت
فقط چون اسپلیتر ندارید، روی خط تلفنتون نویز میوفته و تلفنتون خش خش خواهد کرد
تمام
خوب من اینکارو رو کردم چراغ DSLروشن نشد..میگم شاید مودم من قبلا دست دوستم بوده و با تنظیمات اونه چراغ DSLروشن نمیشه .درسته؟
ببخشید ببخشید چراغ DSLثابت شد حالا زنگ بزنم شرکت؟
نقل قول:
آره زنگ بزن و یوزر و پسورد و Vci , vpi رو بگیر تمام:n02:
اگه بلدی یوزر و پس رو وارد کنی زنگ بزن و یوزر و پس رو ازشون بگیر و اگرم نه، بهشون بگو یه نفر رو بفرستن واست تنظیم کنه مودم رو چون شما پوله تنظیم رو چه بیان و چه نیان بهشون دادی !نقل قول:
اینم بگی که چراغ DSL ــت ثابت شده.
پست ویرایش شدنقل قول:
کسی یاد نداره بگه چه جوری تنظیم کنم مودمم رو زایکسل
یعنی وضعیت من خیلی افتضاحه ؟نقل قول:
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود 512 مخابرات دارم اما 1 ماهی میشه که سرعت دانلودم خیلی پایین اومده حدود 20-30
الان تصمیم گرفتم نامحدود 256 پارس انلاین بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید که خوب هست یا نه؟سرعت dl موقع جایزه مصرف منصفانه و در بقیه موقع ها چجوریه
ممنون :n16:
حسین جان وضعیتت از افتضاح هم گذشته ،وقتی مخابرات داشتی SNR رو چند بود؟نقل قول:
برای منم اینه :نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :13.3 7.4 db
نویز داره ؟
مال شما تو رنج خوبه:n01:نقل قول:
بله. مثل اینکه تو این چند سال این بهترین وضعیت هستنقل قول:
این تست برای همین الان هست :
البته برای من بیشتر وقت ها سرعت دانلود پایینه
والا دقیق یادم نیست اما اینو یادمه که همیشه Down ــم بالاتر از Up ــام بود. الان برعکس شده اما اینطور که مشخصه داغونه ... حالا باید برم از تلفن در دم خونه استفاده کنم و بعد ببینم که وضعش بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
چون ممکنه ماله عبور سیم های تلفن از کنار سیم های برق باشه ... نمیدونم
خوبه،شما چه سرویسی دارین ،احتمالا محدود داشته باشین !!تو ساعت رایگان با چند دانلود می کنین ؟نقل قول:
شما چه سرویسی دارید ؟نقل قول:
آره یکی از دلایلی که باعث میشه نویز بالا بره رد شدن سیم تلفن از کنار سیم برقه ،بررسی کن نتیجه رو بگونقل قول:
SNR استاندارد باید رو 22 باشه!
شما چجوری تحمل میکنید!
من الان SNR م روی 15 هستش نمیتونم نویز خطو تحمل کنم!
:n04:
این نویز، سرعت رو کاهش میده ؟ الان من سرعتم بد نیست !نقل قول:
اینم نتیجه کاملش :
حتماً بهنام جان.نقل قول:
آره یکی از دلایلی که باعث میشه نویز بالا بره رد شدن سیم تلفن از کنار سیم برقه ،بررسی کن نتیجه رو بگو
اینم پینگم :
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود 512 مخابرات دارم اما 1 ماهی میشه که سرعت دانلودم خیلی پایین اومده حدود 20-30
الان تصمیم گرفتم نامحدود 256 پارس انلاین بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید که خوب هست یا نه؟سرعت dl موقع جایزه مصرف منصفانه و در بقیه موقع ها چجوریه
ممنون
خیلی ممنون اما من این رو مطالعه کردم من میخواستم بدونم از دوستان کسی 256 نامحدود داره و سرعتش چه جوریه ؟ واقعا این چیزی که شرکت میگه هست سرعت با نه؟
مشکل قطی یا کندی سرعت و...
اگر کیفیت خط و مرکز مخابرات خوب باشه همون سرعت رو دارین , من 256 نامحدود دارم(البته الان جایزم حذف شده:n28:) روزا بین 160-130 بود و بعد از ساعت 2 حدود 40 , الان هم 35:n27:نقل قول:
------------------------------------
دوستان اگر توی بخش گذارش مصرف چیزی ثبت شده باشه( من یه 11g دارم که مشکوکم بهش), شکایت نتیجه ای داره؟
یه سوال دیگه
با توجه به بسته شدن سرعت دانلود سرویس های 512 به بالا روی 4,سرعت سرویس های محدود 512 و 1024 توی ساعات مجانی یکیه یا 1024 بیشتره؟
دوستان واسه این نویز خط راهی هست ؟ پست اول این صفحه ...
من سرویس 1 مگ دارم ، سرعت شبانه ام که خیلی داغونه. حالا تصمیم گرفتم ترافیک حجمیم که تموم شد برم سرویس 256 رو بگیرم چون فکر کنم از لحاظ سرعت فرق چندانی نداره.
سلام به دوستان فروم....
من وایمکس داشتم و تازه ADSL پارس گرفتم.....تنظیم مودمم روی PPPOE گذاشتم تا هر دفعه پسورد بزنم با کانکشن وصل بشم.
اگه ممکنه توضیح بدین چی کار کنم تا از ساعت شبانه استفاده کنم.... حتما باید تا ساعت 1 بیدار بمونم و اون موقع مودم رو روشن کنم.... و یا این که فقط IDM رو تنظیم کنم از ساعت 1 به بعد دانلود کنه کافیه..... لطف میکنید پاسخ بدید....
من 256 نامحدود دارم ولی این دوره صورت خیلی بد بود و مثلا فقط اول صب دانلود بالا میده عصر و شب پایینه. هنوز 20 گیگی هم مصرف نکردم. واسه همه اینجوریه؟
ساعت رایگان از ساعت 2 تا 7 هستش !نقل قول:
شما نیازی نیست بیدار بمونی و اون موقع روشن کنی مودمت رو،
شما میتونی اتوماتیک بزاری روی 1:50 دقیقه شروع دانلود رو و اتمام دانلود رو هم 7:5 یا 10 دقیقه ...
من IDMرو میگذارم ولی عمل نمیکنه میشه بگید چکار کنم.
بعد یه سوال دگ برایچی از 1:50 بگذاریم از اون ورم 7:10 قطع کنیم اینجوری که از حجممون میره؟
تشکر از این که جواب دادین...موفق باشین..!نقل قول:
سلامنقل قول:
نویزت شدیدا بالاست ! یعنی منفجره !!
از اسپلیتر استفاده میکنی ؟ یه بار گوشی های تلفن منزل رو از پریز تلفن دربیار ببین نویزت به چه حالی درمیاد ...
الل حساب میتونی بگی سرعت اپلود خطت رو ( اپ استریم ) روی 512 بزارن ... اگه بخوای که داون استریم هم بره رو 2 مگ سرعت روزانت کم میشه ...
چون نویزت خیلی زیاده حتما تو دانلودت هم مشکل ایجاد میکنه ... البته کار اصلی نویز قطع و وصل و نوسان شدید در سرعت دانلود هست ...
کلا این پارس آنلاین به ایمیل جواب میده یا نه؟
من چند روز پیش براشون یک ایمیل فرستادم هنوز جواب ندادن :n24:
والا تو این مدت مشکل آن چنانی نداشتم نمیدونم چرا باید اینقدر نویزم بالا باشه ... حالا شما مثل من توی روزا هر چند تا پینگ که میده با تایم اوت مواجه نمیشی ؟ کلا پینگ و سرعتم مشکلی داره ؟ اگه داره تا یه کاریش کنم این نویز رو !نقل قول:
تا چند دقیقه قبل و بعد از ساعات رایگان حجم رو کم نمیکنه ... فقط زودتر وصل نکنی و دیر تر هم قطع نکنی که ممکنه ازت حجم کم شه ...نقل قول:
نه پینگت مشکلی نداره ! یعنی خیلی بالا نیست ! من هم پینگم شرایط یکسانی داره ولی تایم اوتی کم دارم ... بعضی مواقع تایم اوتی دارم که اونم با اجرای پرا کسی رفع میشه ! ( از عجابت روزگار هست ! ) ... اگه قطعی یا افت سرعتتون زیاد هست یه فکری براش بکنید وگرنه بزارید همینجوری بمونه ! گرچه نویزتون خیلی زیاده !نقل قول:
:n24: یه روزه چقدر پست می ذارید آدم نمی رسه همشو بخونه :n24::n25:
دوست عزیزی که در موردایمیل پرسیده بودی ؛ باید منتظر بمونی ، اگر سوال درست و حسابی پرسیده باشی که جواب داشته باشه ، احتمالش هست که بررسی بشه و باهات تماس بگیرن :n05:
سلاااااااااااااااااااام:n16 :
دوستان سرعتا بهتر نشده برای من هنوز سرعتم افتضاحههههههه...:n27:
یعنی این افت سرعت سراسریه !!!!!!!!:n05:
تو سایت پارس سه نوع تنظیم هست که عبارتند از : route , nat , bridge
bridge رو میدونم.... ولی کسی فرق بین route و nat رو میدونه؟؟ ظاهرا تو جفتشون لازم نیست با کانکشن وصل بشی....پس فرقشون چیه؟؟