اقای نماینده اگه میشه جواب پست من رو هم بدین ممنون:n16:
Printable View
اقای نماینده اگه میشه جواب پست من رو هم بدین ممنون:n16:
دوست عزیز من امروز مخابرات بودم اما هیچ تصمیم در مورد تغییر در دانلود رایگان شبانه صورت نگرفته پس نگران نباشیدنقل قول:
دست شما نماینده پر تلاش درد نکنه منو از نگرانی دراوردین ممنوننقل قول:
با اینکه نزدیک مخابرات هستم میگن خطتت شدیدا نویز داره الان استریم خط رو تغییر دادن و گذاشتن رو 2 مگ کمی بهتر شده ولی سرعت اومده پایین و گاهی وقت ها باز هم سرعت دانلود خیلی پایین میاد یا متوقف میشه چیکار کنم ؟:n28:
در ضمن هیچ چیزی به خط وصل نیست و فقط برای اینترنته من واقعا موندم ، خونمون به مخابرات خیلی نزدیکه راه کار نشون بدید سرویسم از پارس آنلاینه
به قسمت DSL Line Status در تنظیمات مودم(192.168.1.1) بروید و مقادیر SNR margin Upstream و Line Attenuation Upstream و SNR margin Downstream و Line Attenuation Downstream را یادداشت کنید، بعدا مودم را مستقیما به سیم سیاهی که از مخابرات تا در منزل آمده است وصل کنید و ببینید این مقادیر چقدر تغییر کرده اند؟(مقادیر SNR margin باید بیشتر شده باشند و مقادیر Line Attenuation) باید کمتر شده باشند، اگر تغییرات زیاد بود و پشتیبانی هم کم بودن نویز خطتان را تایید کرد، از همان سیم تا محل مودم در منزل یک سیم تلفن خوب ترجیحا از همان سیمهای سیاه مخابرات بکشید و اتصالات را لحیمکاری کنید(اگر نخواهید سیم بخرید مسیر سیم تلفن از در تا مودم را دنبال کنید، اتصالاتی که به اتاقهای دیگر رفته اند را قطع کنید و اتصالاتی را که به سمت محل مودم رفته اند را لحیمکاری کنید)، اگر تغییر قابل ملاحظه ای نکرد مسیر سیمی که تا در خانه شما آمده را تا ترمینال مخابرات دنبال کنید، اگر چند تکه بود به مخابرات بگویید سیم را عوض کنند یا حداقل محل اتصالات تکه سیمها را لحیمکاری کنند، اگر قبول نکردند خودتان یک سیم از همان سیمهای سیاه به طول مسافت ترمینال مخابرات تا محل مودم بخرید و بگویید به خط شما در ترمینال وصل کنند. اگر باز هم نویز کم نشد شاید با عوض کردن پورتتان در مخابرات وضعیتتان بهتر شود، به شرکت بگویید اگر قبول نکردند جمع آوری کنید و از یک شرکت دیگر مانند مخابرات یا های وب اینترنت بگیرید تا با عوض شدن پورت شاید وضعیت خطتان بهتر شود، ضمنا پارس آفلاین تصمیم دارد شبانه رایگان را حذف کند و توجیهی برای ماندن در آن شرکت وجود ندارد.نقل قول:
اصلا پشتیانی ضعیفی داره آدم رو دنبال نخود سیاه میفرسته این پارس آنلاین و هر کاربرش سعی داره خودش رو کنار بکشه و یه سری حرف ها کلیشه ای میزنن در ضمن با بحث کردم هم فهمیدم چیزی که براشون در استخدام در قسمت فنی ملاکه چیزی به غیر از مهارت و دانستن هست چون قشنگ میشد سواد پایینشون رو فهمید حیف حدادا 70 تومنم به باد رفت ، هنوز یه هفته نیست که گرفتم ولی میدونم با بحث پولم رو نمیتونم ازشون پس بگیرم ولی جهت اطلاع گفتم تا دوستان تو تله نیفتن
کاش قبل از خرید به این تاپیک سر میزدید، این شرکت از اول با قیمتهای بالا و کیفیت پایینش حرفی برای گفتن نداشت و الان هم با حذف کردن شبانه رایگان فکر نمیکنم کسی به این شرکت برود. فسخ قرارداد حق شماست، شاید بتوانید با بهانه حذف شبانه رایگان و سرعت پایین سرویستان را جمع آوری کنید و پول باقیمانده روزهای دوره را پس بگیرید، اگر نشد میتوانید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکت شکایت کنید.نقل قول:
اینترنت مخابرات :n03:
کد:C:\Windows\system32>ping google.com -n 30
Pinging google.com [74.125.232.133] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.232.133: bytes=32 time=197ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 74.125.232.133: bytes=32 time=200ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 74.125.232.133: bytes=32 time=196ms TTL=51
Reply from 74.125.232.133: bytes=32 time=199ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 74.125.232.133: bytes=32 time=195ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 74.125.232.133:
Packets: Sent = 33, Received = 21, Lost = 12 (36% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 195ms, Maximum = 200ms, Average = 198ms
دقیقا چند روز مخابرات دی سی های شدید میده در حد 10 تا 20 ثانیه که بد اذیت و رو مخ هستن .....
دوستان دلیل و میدونن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ک قطعى چيزى نديديم
کسانی که SNR margin Downstream آنها کم است ADSL Mode را ADSL2+ و Annex Type را ANNEX A انتخاب کنند، من با اینکار SNR margin Downstream را حداقل 5 واحد بیشتر کردم(از حدود10 به حدود 15 تغییر کرد).
قطعی رو نمیدونم ئینگ رفته بالا بد جور رو اعصابه ساعت 8 به بعد که کلا می ره رو 300 350 صبح ها هم رو 200 هست تابستون یه هفته اینطوری شده بود شرکت های دیگه به خاطر فروش بیش از حد ازش شکایت کردن زیرساخت هم مخابرات رو تا زمان بالا بردن کیفیت از فروش بیشتر سرویس هاش تو تبریز منع کرد 2 روز بعدش تایم اوت 0 شده بود پینگ 80 و فروش مخابرات از سر گرفته شدنقل قول:
سلام
من الترا داشتم(6 ماهه بود و قبل از جدایی مخابرات و همارا ثبت کرده بودمش) سرعت داونلود من 800 تا بود و Down stream مودم روی 7885 بود.تمام که شد من 128 با 2 گیگ حجم ثبت نام کردم. حالا داون استریم همان عدد است ولی سرعتم شده 120 تا.
اگر سرعتمو کم کردن چرا عدد داون استریم نیومده پایین؟
من هم 128 نامحدود دارم داون استریمم 9999 است ولی سرعت 30 کیلوبایت، احتمالا لزومی ندیدند داون استریمتان را کم کنند و بصورت نرم افزاری سرعتتان را محدود کرده اند، ولی سرعتتان برای سرویستان نرمال است.نقل قول:
دوستان خیلی بالا رفته جناب نماینده یه پیگیری بفرمایید
سلام ببخشید من تو خونمون 2 تا خط دارم یکی نویزش 7 هست ماله اون یکی 16 دلیلش چیه
حتی رفتم از دم در یه سیم دیگه کشیدم ولی باز درست نشد
بعد نویز 16 و SNR 25 رو میشه رو 8 مگ بست ؟
کیفیت اینترنت مخابرات این روزها خیلی داغون شده، سرعت و پینگ هر دو خیلی خراب
تایید می شود ولی متاسفانه کسی اعتراضی نداره اینجا زنگ هم می زنی وشتیبانی دست به سرت می کنن . یارو برگشته می گه ایران تحریمه پس پینگ 500 باید باشه :n13::n13::n13:نقل قول:
امروز ترافیک اضافه شارژ کردم.بعد از گذشت 12 ساعت ، هنوز فعال نشده. پشتیبانی هم زنگ زدم،فقط عذرخواهی کرده که فعلا سیستم هامون مشکل دارن و باید تا فردا صبر کنید.الانم دارم با خط دیگم به نت وصل میشم.
سلام به همگی
من الان سرویس 1024 مخابراتو دارم سرعت دانلود 420 میده بهم مرکز فهمیده ولی حجم خیلی خیلی زیاد مصرف میشه! نمیدونم دلیلش چیه ولی من ماهی کمش 15 گیگ مصرف میکنم! 1 ماه 15 گیگ!! نمیدونم نرماله یا نه!
از طرفیم این مخابرات رسما رو اعصابه اولا نمیشه انلاین کیم زد پینگ افتضاحه!
مشکل بعدی وقتیه که حجم تموم میشه و مثلا 1 گیگ حجم میزنیم, بعضا 2 ساعت میگزره ولی حجم نمیاد!!مثل همین امشب که ساعت 10:30 شب 1 گیگ حجم زدم 12:30 با زور و بد بختی و پیگیریه پشتیبانی حجم رسید بهم!!
خلاصه این مخابرات بد خستهم کرده واقعا ازش خسته شده خیلی اذیت و دنگ و فنگ داره یادش بخیر یه زمونی صبانت داشتم دریغ از ذره ای اذیت (ولی صبا هم خراب کرد)
خلاصه الان میخوام از مخابرات برم, اسیاتک رو زیاد تعریف کردن میخواستم ببینم چطوره؟خوبه سرویساش؟ بعضی از دوستامم میگن اول سرعت خوب میده بعد از 3 ماه اینا گند میزنه!
یکیم مصرف ماهی 15گیگ برا من نرماله؟! میخواستم نامحدود بگیرم
الان کدوم شرکت خوبه؟ ماهی بیشتر از 40 نمیتونم بدم اگه محدود بگیرم 1مگ میخوام چون سرعت دانلود زیر 300 به دردم نمیخوره ,نا محدود هم سرعت زیر 200 به دردم نمیخوره
اسیاتک 512 نامحدود برنزی سرعت دانلودش چنده؟ و اینکه نوشته " با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه" یعنی چی؟
راهنمایی کنید من چی کار کنم! ممنون از همهگی
ی سوال نیمه بی ربط، میشه زود بگین
مخابرات امریه سربازی میگیره؟
رشتم مرتبطه..ارشدم
کجا باس برم؟
یک کلمه از حرفاتو نفهمیدم!! چی نوشتی باو!!!نقل قول:
اونی ک در جریانه میفهمهنقل قول:
راجب گذروندن خدمت سربازی تو شرکت مخابراته
دوست عزیز چون مخابرات نیمه دولتی شده، امریه سربازی قبول نمیکنه(تقریبا شده شرکت خصوصی)
در مورد کاهش حجم مصرفی راهکار تست شده دارم که خودم الانم از همین روش استفاده می کنم
خرید یک عدد مودم با قابلیت Bandwidth Control مثل 8968 و....(تو نت سرچ کنید می تونید پیدا کنید) .قیمت مودم هم با مودم های معمولی نهایت 40-50 تومن اختلاف داره که با توجه به قابلیت های اضافش 200% ارزش خرید دارن.
مواقع وب گردی می تونید پهنای باندتون رو محدود کنید(من الان رو 1 مگ بستم) ولی زمان دانلود و بازی می تونید محدوددیت رو بردارید.
البته می تونید برای هر یک از وسایلتون که به مودم وصل می کنید یه پهنای باند خاصی رو اختصاص بدید.یعنی بعضی ها رو محدود و بعضی ها رو آزاد بذارید.
مثلا محدودیت سرعت رو برای کنسول بازی تون یا اصلا حذف کنید یا مقدار بالایی قرار بدید و مثلا برای لپ تابتون زمان مرور اینترنت محدودش کنید.
حالا چقدر تو حجم مصرفی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟>>>
برای مثال شما با سرعت 8 مگ اگر 1 ساعت وبگردی کنید نزدیک به 200-300 مگ از حجمتون کاهش پیدا میکنه(بستگی به سایت دارد) ولی زمانی که سرعت روی 1مگ محدود شده باشه حدود 60-70 مگ
شاید بگید پینگ هم افزایش پیدا میکنه؟؟ در مرور صفحات اینترنت کوچکترین تغییر محسوسی در زمان لودشدن صفحات ایجاد نمیشه
چرا وقتی با سرعت 8 مگ از نت استفاده میکنیم حجم بیشتر مصرف میشه؟! صفحات که حجم مشخصی دارن! مثلا یک صفحه ی 5 مگی چه فرقی میکنه با 1 مگ باز شه یا با 8 مگ؟!نقل قول:
اسیاتک نامحدود برنزی سرعت دانلودش چنده؟ و اینکه نوشته " با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه" یعنی چی؟
چند روز پیش از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن یه طرح پاییزی داریم.خداروشکر ثبت نام نکردم.
برای گفته ام دليل دارم.اونم اینه که وقتی میبینی یه شرکت دانلود رایگان شبانش بدون افت سرعته ینی کاسه ای زیر نیمکاسه است.همین مصرف زیاد حجم یکی از بدی هاش که تقریبا ۳۰ درصد بیشتر از مصرف واقعيتون کم میکنه.
من خودم همارا سیستم دارم واقعا راضیم.افرادی که عشقشون دانلوده برن مخابرات اونم فقط به دلیل سرعت دانلود شبانش.ولی اونايي که میخوان از اینترنت لذت ببرن فک کنم مخابرات چندان مناسب نیست.
البته این نظر منه و ممکنه همه قبولش نکنن.
با سلام.دوستان چند تا سوال داشتم:
1- توی سایت ((های وب)) یک سرویس هست به نام 8192 / 512 با حجم 8 گیگ ماهانه.کسی از دوستان میدونه این سرویس چه سرعتی واسه دانلود میده؟ سرویس 256 / 256 چطور؟
2- طرح فشفشه ((های وب)) مخصوص دانلود شبانه است یا توی روز هم میشه استفاده کرد؟
2- سرویس مگای مخابرات چه سرعتی واسه دانلود میده؟
3- دانلود رایگان شبانه مخابرات از چه ساعتی تا چه ساعتیه و برای تمام سرویس ها این ساعت یکسانه؟
ممنون میشم از دوستان کسی بتونه کمکم کنه.ببخشید که سوالاتم زیاد شد.:n01:
از لحاظ دانلود شبانه مخابرات عالیه من هر شب 8 گیگ دان میکنم! ولی مصرفم واقعال بالاست! بعضا که حساب میکنم میبینم برا 512 ماهی 50 تومن پول میدم!الان 1024 دارم سرعت دانلود خوبه 420 هست و شبا هم افت نمیکنه همون 420 رو میده (البته فقط با تورنت!)ولی سرعت لود کردن صفحه اصلا چنگی به دل نمیزنه!نقل قول:
نمیدونم چطوره که مصرف بالاست!
__________________________________________________ ________________
بچه ها اسیاتک نامحدود برنزی سرعت دانلودش چنده؟ و اینکه نوشته " با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه" یعنی چی؟
سرعت هاي وب به مركز مخابراتي شما وابسته است، ظاهرا در بدترين حالت با اينترنت دانلود منيجر ميتوانيد با سرعت ٨٠٠ كيلوبايت دانلود كنيد اما سرعت تك كانكشن ممكن است خيلي كمتر باشد، بسته فشفشه در تمام ساعات روز استفاده ميشود فقط موردي كه هست اين است كه اگر شما مثلا يك بسته ٤٠ گيگ ٣٠ روزه فعال كرديد و حجمتان زودتر تمام شد تا پايان مدت بسته نميتوانيد بسته ديگري فعال كنيد و اگر از حجمتان در پايان ٣٠ روز باقي مانده باشد از بين ميرود. اگر از هاي وب خواستيد اينترنت بگيريد بسته ٤٥ گيگ ١٥ ماهه با سرعت ٨ مگابيت و مودم وایرلس با قيمت ١٣٠٠٠٠ بگيريد. ميتوانيد به تاپيك هاي وب هم مراجعه كنيد.نقل قول:
شبانه مخابرات از ساعت ١ تا٧ شب است.
دوست عزیز ممنونم از پاسختون.ولی به سوال (سرویس مگای مخابرات چه سرعتی واسه دانلود میده؟) جواب ندادید.و اینکه من الان از مخابرات اینترنت دارم.به نظر شما بهتره از های وب بگیرم یا از همین مخابرات.چون به نظر میرسه مخابرات حجم مصرفی رو بیشتر از مقدار واقعی محاسبه میکنه.و در صورتیکه بخوام از های وب بگیرم باید درخواست بدم اینترنت مخابراتم جمع آوری بشه؟با توجه به اینکه هنوز سه چهار ماهی از مدتش مونده ولی حجمم داره تموم میشه.نقل قول:
سرعت دقیق مگا را نمیدانم، بیشتر شرکتها از جمله های وب حجم آپلود را در حجم مصرفی حساب نمیکنند ولی مخابرات و مکس نت متاسفانه حساب میکنند و این مقدار تقریبا برابر است با 20% کل مصرف اینترنت،در تاپیک های وب هم بعضی ها نوشته بودند که های وب هم بیشتر از مقدار مصرف شده از حجم کم میکند، شما با نصب برنامه dumeter و مقایسه اعداد آن با ریز مصرفتان در سایت مخابرات دقیقا میتوانید ببینید که آیا بیشتر از حجم مصرف شده کم میکند یا نه. من جای شما بودم این 3-4 ماه را در مخابرات می ماندم بعدا بیشتر تحقیق میکردم و تصمیم میگرفتم(با توجه به اینکه مخابرات شبانه دارد ولی های وب فقط در بعضی از سرویسها و فقط 3 ساعت شبانه دارد)نقل قول:
در ضمن شما با چند روش میتوانید مصرف اینترنتتان را تا حد زیادی پایین بیاورید:
1- خاموش کردن آپدیت اتوماتیک ویندوز و برنامه های نصب شده
2- استفاده از برنامه netlimiter و کنترل مصرف اینترنت برنامه ها و قطع دسترسی برنامه های غیر ضروری به اینترنت
3- استفاده از اپرا ورژن 12.17 و فعال کردن قابلیت توربو
4- غیرفعال کردن جاوا اسکریپت و فعال کردن آن فقط برای بعضی از سایتها
5- افزایش حافظه کش مرورگر
6- تغییر user agent به opera mini و دیدن نسخه موبایل سایتها
مگای مخابرات 420 دانلود میده ولی کیفیت افتضاح! پینگ افتضاح! سرعت لئد صفحه افتضاح! با 1 مگ فیس رو لود کردن کمش 30 ثانیه وقت میخواد!
یعنی حاااااااااااااااااااااااا لم از این مخابرات به هم میخوره امشب ساعت 9:50 حجم زدم الان که ساعت 1:18 دقیهست برام زدن!!!! با اسیاتک حرفیدم میگه اگه جمع کنی چون پرت کمه تو منطقهتون 20 روز طول میکشه وصل شدنش!!فقط به این دلیله که نمیرم از مخابرات و الا واقعا متنفرم ازش هم حجم میخوره هم خدماتش بده هر بارم میزنگی پشتیبانی 30 نفر تو صفی سرعت لود صفحه هم افتضاح شده الانا!
اسیاتک میگه 1 مگ با 128 دانلود میکنه!میگم چرا اینقدر کم میگه سرعت همینه ولی بستگی به خطتوت داره مشترکایی داریم که 1 مگشون با 800 دان میکنه! این یعنی اگه فردا سرعت دانلودتون شد 128 نباید صداتون در بیاد! هر کار کردم نگفت با چند دان میده
این سرویس دهنده های نت ایران واقعا افتضاحن یکی از یکی گندتر
ممنونم از جوابتون.من از همارا سرویس کلاسیک یکساله گرفته بودم که دادنش به مخابرات و الان کاربر مخابرات محسوب میشم.فکر می کنم این سرویس دانلود رایگان نداره.درسته؟نقل قول:
تا جایی که من میدانم دارد، شما میتوانید از 2020 بپرسید و یا شب تست کنید.نقل قول:
تا جایی که من میدانم دارد، شما میتوانید از 2020 بپرسید و یا شب تست کنید.نقل قول:
512 نامحدود مخابرات بیشترین سرعتش چه قدره ؟ یه اشتباهی کردم نامحدود شارژ کردم ... از 60 بالاتر نمیره :n03:
اشتباهی که الان من هم مرتکب شدم.نقل قول:
نامحدود ۱۲۸-۲۵۶-۵۱۲ به ترتیب چند سرعت دانلود می ده؟
سرویس قبلی با محدودیت واقعا نمی شد!
اشتباهی که الان من هم مرتکب شدم.نقل قول:
نامحدود ۱۲۸-۲۵۶-۵۱۲ به ترتیب چند سرعت دانلود می ده؟
سرویس قبلی با محدودیت واقعا نمی شد!
همون سرعت واقعی خودشون.(تقسیم بر 8 کنید سرعت دانلودیش رو به دست میارید).البته 128 نا محدود 30-33 میده که خیلی عالی و به صرفه هستش(البته واسه وب گردی)نقل قول: