1 مگ 10 یا 3 گیگ بگیر سرعت توی روز و شب 290 ساعت ریگان هم دارهنقل قول:
خودم از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه ب خاطر همین سرویسش
Printable View
1 مگ 10 یا 3 گیگ بگیر سرعت توی روز و شب 290 ساعت ریگان هم دارهنقل قول:
خودم از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه ب خاطر همین سرویسش
٢٠٢٠ كه بلا نسبت گاون.هيچي حاليشون نيست.چيزيو نميدونن،نميگن نميدونيم.فقط مزخرف تحويل ميدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دزدی تو مخابرات داره بیداد میکنه ، یکی مشکل بالا که دوستان گفتن
یکی هم به ازای هر گیگ 1024 نمیدن ، یک گیگ میدن
من 5 گیگ شارژ کردم بهم همون 5 گیگ رو دادن
+
البته من مشکل اون دوستمون رو ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من دقیقه یه ماه بعد همون موقه ( یه ساعت هم اونطرف تر ) تموم میشه
البته نمیدونم چرا تاریخ شروع سرویس همه از مهر ماه ( برج 7 ) هست :n02:
بخاطر گندیه که خود مخابرات زده، من آبان شارژ کردم ولی زده مهر، مال همه رو زده مهرنقل قول:
یک ماهه من رو زده از برج 7 تا برج 9
تو یه جمله بگم که، هیچ حساب کتابی وجود نداره و هر طور بتونن مال مردم خوری می کنن هیچ کس بهشون ایراد نمی گیره
خب اینطوری که نمیشه ، ما همه میام اینجا داد و فریاد میکنیم و انتظار داریم درست شهنقل قول:
خب همه زنگ بزنید به طاهر نژاد یا بریم مخابرات مرکزی و گزارش بدیم
یا اینکه حداقل میتونید به سازمان تنظیم مقررات شکایت بزنیم.این که دیگه کاری نداره
نگین فایده نداره ، میدونم تو این مملکت قانون نداره ولی خلاصه از هیچی که بهتره.من لینکش رو پیدا میکنم تو پست بعدی میزام ، خواهشا دوستان مخابراتی برن شکایت بزنن شاید جواب داد
خواهشا شکایت بزنید ، ما تا ظهور امام زمانم این جا درد دل کنیم مشکلی حل نمیشه
خب دوستان اینم لینک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:
خواهش شکایت بزنید برای مخابرات.من همین الان برای کم فروشی و حجم خوری شکایت زدم.اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه مطمئنن پیگیری میکننکد:http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
من شکایت هم کردم، البته اونموقع بخاطر اینکه سرعتم خیلی کمتر از اون چیزی بود که مال بقیه بود، فایده نداشتنقل قول:
حتی از اونجا بهم زنگ زدن و گفتن بخاطر شکایتتون تماس گرفتیم و مشکلتون چیه؟
دوباره همونایی که تو شکایتم نوشته بودم رو توضیح دادم، اونا هم گفتن نخیر، شما مشکلی ندارید وسرعتتون درسته !!!!
اینم از رسیدگیشون :n21:
بله حرف شما درسته ، ولی شما 1 نفر بودید ، اگه مثلا 100 نفر زنگ میزدن همون حرف شما رو میزدن ، قضیه فرق میکردنقل قول:
الان من شکایت زدم برای کم فروشی و حجم خوری.دوستانی هم که مخابرات دارن ، مثل همین چند تا گزارش بدن ، اونا حتما پیگیری میکنن ، یه دست صدا نداره :n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت این سرویسه ؟
کسی این سرویس 1024 رو داره ؟ سرعتش چقدره ؟ 1 شب به بعد رایگانه ؟ در ساعت رایگان سرعتش چقده ؟
اگه منظورت 1 مگ اندیشست من دو ماه پیش این سرویس رو داشتم، سرعتش روز و شب بین 280 تا 300 بود.نقل قول:
اندیشه 512 که من دارم رایگان 70 تا 100 هست
من خودم از اندیشه میخوام بیام مخابرات ، چون اندیشه گرونتره
کسی قیمت جدید مخابرات رو میدون ؟
تو سایتش یه جا زده 2مگ 5گیگ 17500 ، یه جا زده 21500 کدوم درسته !
تو ساعت رایگان نیم بها که نیستش 2مگ !
1 شب تا 7 صبح رایگانه ؟
اندیشه 1 تا 7نقل قول:
سرعت دانلود ٢ مگ انديشه چنده؟
اينكه ١ مگ سرعت دانلودش ٣٠٠ ه و شبانه رايگانشم همينقدره درسته؟
من 2 مگ دارم ، 5 گیگش میشه 21500نقل قول:
فعلا نیم بها نیست خدا رو شکر
با این سرعت چیکار میشه انجام داد نه میشه فیسبوک رفت نه میشه دانلود کرد از ماه دیگه نامحدود نمیگیرم
چه سرعتی و کدوم شرکنته ؟نقل قول:
من 5 6 سال نامحدود استفاده میکردم فهمیدم محدود بهتر و ارزون تره و سرعتش بالاتره ، رایگان هم بیشتر دانلود میشه کرد تا اینکه از صبح تا شب سیستم روشن باشه
شرکت اندیشه 128 6 گیگ نامحدودنقل قول:
بچه های مخابرات یه اطلاع از سرعت باز کردن پیچ تو ساعت معمولی و سرعت دانلود تو ساعت رایگان می دید؟ (سرویس های 1مگ و 2مگ)
یه سوال دیگه هم اینکه من اگه سه ماهه شارژ کنم بازم هر ماه حجمم می سوزه؟
مخابرات کدومه؟ همون 31 شرکت استانی ؟؟؟؟نقل قول:
قبلا اسامی اینجوری نبود!!!
سرعت باز کردن پیج و سرعت دانلود تو روز عالی ( مثل قبل ) ولی توی شب سرعت دانلود من حداکثر 60 هست و پیج هم افتضاح.به زور باز میشه بعد از 5 دقیقهنقل قول:
من 2مگ مخابرات دارم
آره همون شرکت مخابرات ایران ( 31 شرکت استانی )نقل قول:
نوع سرویس هم بزنید فناوری اطلاعات
حالا که دارید شکایت میزنید برای کم فروشی و حجم خوری رو هم اعلام کنید
سلام دوستان. یه راهنمایی میخواستم ازتون. ما توی رشت خیابون لاکانی(ضیابری) میشینیم. منطقه ی ۲ هستیم. من الان ۵،۶ سال که از پارس آنلاین نت میگیرم. الان که رایگانو برداشته منم اشتراکمو جم کردم. میخواستم ازتون بپرسم کدوم شرکت واسه این منطقه ما مناسبه؟ سرعت و رایگان بودن شب واسم مهمه. چند وقت پیش واسه مغازه اندیشه گرفتم (اونم منطقه ۲ هست) ۱۲۸ گرفتم سرعت دانلودم خوبه به طوری که حتی تا ۳۰۰ کیلوبایتم بهم سرعت داده بعضی اوقات(اما تا حالا باهاش شب دانلود نداشتم ببینم سرعتش چطوره). اما هرکی بهم یه چی میگه. همسایمون میگه مخابرات بگیر، یکی میگه صبانت بگیر. دیگه واقعا موندم چیکار کنم. میخوام بدونم به نضر شما بهترین شرکت واسه منطقه من کدومه که سرعتش خوب باشه و اذیت نکنه و به صرفه هم باشه قیمتش تقریبا؟؟ ممنون از همه.
سلام دوستان. یه راهنمایی میخواستم ازتون. ما توی رشت خیابون لاکانی(ضیابری) میشینیم. منطقه ی ۲ هستیم. من الان ۵،۶ سال که از پارس آنلاین نت میگیرم. الان که رایگانو برداشته منم اشتراکمو جم کردم.
میخواستم ازتون بپرسم کدوم شرکت واسه این منطقه ما مناسبه؟ سرعت و رایگان بودن شب واسم مهمه.
چند وقت پیش واسه مغازه اندیشه گرفتم (اونم منطقه ۲ هست) ۱۲۸ گرفتم سرعت دانلودم خوبه به طوری که حتی تا ۳۰۰ کیلوبایتم بهم سرعت داده بعضی اوقات(اما تا حالا باهاش شب دانلود نداشتم ببینم سرعتش چطوره). اما هرکی بهم یه چی میگه. همسایمون میگه مخابرات بگیر، یکی میگه صبانت بگیر. دیگه واقعا موندم چیکار کنم. میخوام بدونم به نظر شما بهترین شرکت واسه منطقه من کدومه که سرعتش خوب باشه و اذیت نکنه و به صرفه هم باشه قیمتش تقریبا؟؟ ممنون از همه.
من دفعه ی پیش اینجا شکایت کرده بودم
شما هم شکایت کنید
بچه ها همه تو این دو تا لینک شکایت کنید، واسه کم فروشی و حجم خوری و اینکه حجممون انتقال پیدا نمی کنه
هر کی شکایت کرده اطلاع بده / ممنون
دوستان منظور اندیشه از 1 تا 7 صبح نیم بها یعنی چی ؟
مگه 1 تا 7 صبح رایگان نیست ؟
رایگان بودنقل قول:
الان اگه 2 گیگ دانلود کنی تو این ساعت 1 گیگ از حجمت کم می شه
سلامنقل قول:
فکر می کنم در حال حاضر مخابرات به صرفه تره از بقیه
من خودم دو سالی هست از پارس آنلاین اومدم مخابرات
اوایل مخابرات خیلی بهتر بود، ولی با اینکه الان یه سری مشکلات داره اما بازم به صرفه تر از بقیه هست
من به خاطر سرعت دانلودم شكايت كردم.نقل قول:
سرويسم ٢ مگه كه سرعتم حداقل ٢٥٦ بايد باشه ولي ٢١٢ ه.
این 2 گیگ دانلود به چه صورته ؟ اگر کمتر از دو گیگ در هر شب دان کنی حجم کم نمیشه ؟ یا کلا جمع زده میشه مثلا شبی 500 تا دان کنی بعد 4 شب دو گیگ کم میشه ؟نقل قول:
روی بعضی زده نیم بها و بعضی رو نزده نیم بها فرقشون چیه ؟آیا اونهایی که نزده رایگانه ؟
اینترنت پرسرعت ADSL - 2048kbps با ترافیک 1 گیگابایت در ماه - (1 الی 7 صبح نیم بها)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه
نیم بها یعنی نصف حجمی که هر شب دانلود کنی از حجمت کم می شهنقل قول:
500 مگ دانلود کنی 250 مگ کم می شه، 100 گیگ دانلود کنی 50 گیگ کم می شه...
درسته اول سایت رو ندیده بودم برداشت غلط کردم .نقل قول:
فقط اینکه روی بعضی زده نیم بها و بعضی رو نزده نیم بها فرقشون چیه ؟آیا اونهایی که نزده رایگانه ؟
این سرویس 128 نامحدود اندیشه بعد از تموم شدن 6 گیگ به فاجعه تبدیل میشه
یعنی حتی بدرد وبگردی هم نمیخوره، دانلود که هیچی
لعنت
فقط اسمی شیش گیگ میدن در واقع شیش گیگ نیست ماله من ماه قبل سر سه روز تموم شد شیش گیگ این ماه سره چهارده روز تموم شد من دانلود هم نمیکنم جز نرمافرار های گوشیم ک هر موقه اپدیت میشن دانلودی انجام نمیدم که اونام حجمی ندارن ولی بازم ......نقل قول:
۱.نت شبش کاملا رایگانه؟ راحت میزاره دانلود کنی؟ محدودیت نداره؟نقل قول:
۲.اینکه میگین مخابرات کم فروشی و حجم خوری منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟ مشکل داره؟؟
۳.شما چه سرعتی پیشنهاد میکنین؟ ۵۱۲هش سرعتش خوبه تو روزو شب؟
ممنون میشم واقعا به این سوالامم جواب بدین.
دوستان من الان زنگ زدم ۲۰۲۰ چندتا سوالذبرسم بهم گفت شبانه رایگان ندارین که!!! اینا چی میگن؟ تازه میخواستم برم ثبت نام کنم امروز. گفت فقط یه سرویس رایگان داره اونم یه مگ با ۳ گیگ پر ماه و فقطم باید ۱۲ ماه بگیری تا دانلود رایگان داشته باشه.
این دیگه چه مسخره بازیه اخه؟ من به اون ساعات رایگان شب نیاز دارم خوب.
الان چیکار کنم؟؟ از کجا سرویس بگیرم؟؟ :n14:
دوستان منو به شک انداختن ، نیام از اندیشه به مخابرات ؟
الآن 512 5گیگ 23تومن میدم ، ولی مخابرات 2مگ 5گیگ 22500 هستش !
من قبلا تو لینکی که داده بودم شکایت زدم الان تو سایت بازرسی هم شکایت زدمنقل قول:
دوستان اینترنت 1024 کیلوبایت اندیشه روز چقدر سرعت دانلود میده و شب 1شب به بعد چقدر میده ؟
آیا شب سرعت دانلودش کم میشه؟
این دوستمون که اینجوری گفتننقل قول: