همه کنسول ها این مشکل رو دارند که همش هم برمی گرده به نرم افزار . توی PS3 یکم نسبت به X360 بیشتره.نقل قول:
همه کنسول ها این مشکل رو دارند که همش هم برمی گرده به نرم افزار . توی PS3 یکم نسبت به X360 بیشتره.نقل قول:
PES 2010 من یهو دیگه بالا نمیادش:دی
بازی تموم شد خاموش کردم کنسول رو دفعه بعدی دیگه بالا نیومدش: دی(تو Loading اولی گیر می کنه)
خودمم موندم دلیل منطقیش چیه: دی
نقل قول:
خب از آلمان ( برای مثال ) تا ایران یه 360 با قیمت 200یورو بیاد اینجا ( با گمرک و ... ) میشه چقدر؟ همین قیمت در نمیاد ؟ :دی
( البته اینکه این چیزا تو خارج از ایران ارزون تره که واضحه !!! )
سلام. اره منطقیه منم همین بلا سر اویل ۵ جم اومد. واسه من که کلا open tray میزدنقل قول:
PES 2010 من یهو دیگه بالا نمیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی تموم شد خاموش کردم کنسول رو دفعه بعدی دیگه بالا نیومدش: دی(تو Loading اولی گیر می کنه)
سلام.نقل قول:
آقا تعداد هنگ کردن نرمال xbox360 چند باره؟؟!! من 2 ماهه elite خریدم 3 بار تا حالا هنگیده! دو بارش تو بازیه gears 2 بوده، این طبیعیه؟ یا اشکال از چیزی دیگه است؟
رفیق xbox هم مثل کامپیوتره پس هنگ کردنش نشونه از مشکل دار بودنش نمیشه. اگه هی و هی هنگ کنه چرا میشه گفت مشکلی وجود داری ماهی ۳ ۴ بار هیچ مشکلی نداره اونم با این بازی های کپیه ما
با احترام به همه...
.
.
.
این dead space 2 چقدر مزخرفه!:19: حالم بد شد... گیم پلیش ماله 2000 سال پیشه . اصلا ادم نمیفهمه حدف بازی چیه..؟
کپی mass efectه
تول سال 2011 و از این بازیهای سبک قدیمی؟؟؟؟
متاسفم واسه visceral games
اصلا نمیدونم چرا اینقدر نمره بالا بهش دادن؟؟؟؟:thumbsdow
من زیاد پست نمیدم فقط می خونم اما این یکی بی جواب باشه نمیشه دیگه اولا اینجا جای این حرفا نینقل قول:
دوما dead space مثل mass effecte عزیز من این 2 تا بازی 2 سبک مختلف دارند !!!بعد یه چیزی سبک ME2 قدیمی بود :18:2 حالت دارخ یا شما ME2 رو بازی نکردی یا بازی کردی کلا نفهمیدی چی شده !!!
اینکه شما نمیفهمی عزیزم مشکل در ضعفتون تو زبان انگلیسیه نه بازی !!!!
جالبه يكساله دارم يكبار هم هنگ نكردهنقل قول:
ایران برای کنسول بازی گمرک نداره چون همش قاچاقی میاد . ولی بخرید بدید مسافر بیاره (بدون جعبه البته) خیلی به صرف در میاد .نقل قول:
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
مال من هم تا حالا هنگ نکرده ، برخی دوستان بد پوستی از کنسولشون میکنند ها :31:نقل قول:
برو توی سیو های بازی توی setting خود کنسول و اونجا system setting و رو پاک کن و بازی رو بالا بیار. احتمال داره درست شه.نقل قول:
من یهو دیگه بالا نمیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران هم نباش واسه من یک مشکل دیگه شبیه به این داشت که با این روش حل شد.(سیو ها و ادیت هام هم سالم و دست نخورده موند).اگه نشد میتونی با دقت و احتیاط فایل های مشابه رو پاک کنی شاید درست شه. فقط حواست باشه save های master یا BAL و اشتباهی پاک نکنی که البته اسمشون معلوم هست.
من مشکل هنگ توی FIFA 10 هم داشتم که اینطوری حل شد.
=========================
کنسول من فقط موقع red dead هنگ میکرد که البته 6-5 بار یا شاید هم بیشتر بود.
====
کنسول fat اگه بیارید خیلی به صرفه هست.
200X1505= 301.000
ببخشیدا ولی بازی dead space1 رو به خاطر گیم پلی ملت دوست نداشتن به خاطر حس ترسیه که میده... مثلا اگه اون رو با re5 مقایسه کنی DS2 خیلی هولناکتره به نظرم حتی از fear2 ! دوستان یه نظریه : به نظرم تا چند نسل دیگه کنسولها همشون اینترنتی میشه و دیگه آفلاین نمیشه بازی کرد ( هر کی موافقه دستا بالا) نمونش همین کنسول جدیدی که بازیهاش رو از داخل سرور خود شرکت بازی میکنن بدون اینکه چیزی نصب کنن! البته ببخشید اسمش یادم رفته...
من هم موافقم ، بازی ها همه از دم آنلاین میشند - البته نه به این شکل که هیچ چیزی روی کنسول کاربر بارگذاری نشه - چون غیر ممکنه .نقل قول:
سریع ترین نت ها در دنیا همش 100 میگا بیت سرعت دارند و این در مقابل USB1 هم خیلی خیلی کنده چه برسه به USB2 و Sata و ...
این طوری یک بازی مثل متال گیر باید بذارید یک لولش لود شه پس فردا بیاید بشنید 20 دقیقه بازی کنید ، اگر تو ایران باشید که اصلا بی خیال شید :31:
ولی یه خبرهایی هم شده از بالاتر رفتن پهنای باند اینترنت ( اونو چی میگی؟!) منظورم تا چند سال آینده هست........ اما ایران با همین سرعت دیوانه وار فضایی ادامه خواهد داد و بدون شک و قطعا جزو بهترینها نخواهد بود! پس پیش به سوی مضحکتر شدن تکنولوژی اینترنتی!
من هم موافق هستم، الانش که کنسولش اومده اندازه کفه دست بازی روی سرور پردازش میشه از طریغ اینترنت میاد برای شمانقل قول:
بخشیدا ولی بازی dead space1 رو به خاطر گیم پلی ملت دوست نداشتن به خاطر حس ترسیه که میده... مثلا اگه اون رو با re5 مقایسه کنی DS2 خیلی هولناکتره به نظرم حتی از fear2 ! دوستان یه نظریه : به نظرم تا چند نسل دیگه کنسولها همشون اینترنتی میشه و دیگه آفلاین نمیشه بازی کرد ( هر کی موافقه دستا بالا) نمونش همین کنسول جدیدی که بازیهاش رو از داخل سرور خود شرکت بازی میکنن بدون اینکه چیزی نصب کنن! البته ببخشید اسمش یادم رفته...
تا چند سال دیگه هم عمومیتش بیشتر بشه وقتی نصفه سیستم عامل ها رو نت باشند و ... کنسول دیگه هم همینطور میشند
فکر کنم ما اون موقع تازه سیستم عامل ملی رو بزنیم :31:
همین الانش هم اونها در دسترس هستند ولی هزینه هاشون خیلی خیلی خیلی زیاد میشه . حد اقل ما تا 10 - 20 سال آینده سرعت های آنچنانی رو در باره ی اینترنت برای کاربران خانگی نخواهیم دید .نقل قول:
یک Lan که از طریق کابل برق و پریز معمولی اطلاعات را با سرعتی حدود 1 گیگابیت بر ثانیه جا به جا میکند نزدیک 400 یورو قیمتشه که خیلی گرونه .
از اون طرف وقتی بحث بر سر مبادله ی خود محتوای بازی باشه سرور های خیلی قدرتمندی نیازه ، در عین حال بازی های آینده دیگه 10 گیگ و 20 گیگ و 30 گیگ نیستند ، پس به همون نسبت که سرعت اینترنت زیاد میشه حجم بازی ها هم بیشتر میشه . اگر حجم همین قدری که الان هست میموند و سرعت زیاد میشد ، شاید میشد این کار رو کرد .
بعد شما باید از این طرف مشتری رو هم نگاه کنید ، دریم کست چرا ورشکست شد با اینکه خیلی خیلی از Ps2 و Xbox کلاسیک بهتر و برتر و جلوتر بود ؟ چون مردم ازش خریداری نکردند .
وقتی که کسی بازی ها یا کنسول ها رو نخره تولید کننده هم نابود میشه .
یک نمونه ی خوب این داستان سیستم عامل جدید گوگل هست که کسی مشتاق به تهیه اش نیست - کاربران دوست دارند که همه چیزشان دست خودشان باشد تا در یک سروری در ناکجا آباد .
فرض کنید همین فردا سونی ورشکست بشود ! اگر بازی ها روی سرور های خودش باشد - تکلیف کسانی که بازی ها را خریده اند چه میشود ؟
توجه کنید که میگم بازی رو خریده ، نه سرویس رو . ولی اگر همین الان سونی ورشکست بشه کسانی که بازی هاش رو خریدند ضرر نمیکنند . اینها همه ی دلایلی هست که خریداران به خاطرشون دوست ندارند محصولی رو بخرند که به صورت فیزیکی دست خودشون نیست یا یک بار مصرفه ! یعنی نمیشه بیش از چند بار ازش استفاده کرد یا تعویضش کرد .
در دنیای تجارت تمام این فاکتور ها رو در نظر میگیرند تا یک محصول رو روانه بازار کنند و گرنه همین الانش تکنولوژی در جایی قرار گرفته که حتی تصورش برای من و شما غیر ممکنه .
xbox من family block شده و براي اجراي بازي كد ميخواد و من دست نزدم يا نميدونم آيا راهي هست بشه قفلشو برداشت؟
داشبوردشو آپديت كردم اما بازم درست نشد
هر بازي زو ميزاري play DVD ميده .
بايد كنسول رو باز كنم يا راه ديگهيم هست.
خيلي ضروريه ممنون
نقل قول:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
1-میدونم اینجا جای این حرفا نی ولی چون خودم فقط تو این تاپیک پست میدم خواستم نظر بقیه بچه های تاپیک رو بدونم
2- شما درس میگی من me رو بازی نکردم ولی شخصیت بازی به یه شکل تو دوربینه(از پشت و سمت چپ تصویر)
3- زبان انگلیسیمم به نظر خودم خیلی خوبه...:31:
آقا خیلی خوبه با هم بحث کنید ولی میشه محض رضا خدا یه کمکی به ما بدید؟
نقل قول:
آقا الآن کلا قیمت ها چجوریه چه مدل هایی اومده و این جدیده slim چجوریه بخوایم بخریم کدوم بهتره چه آپدیتش خوبه یه توضیح کوچولو بدید ما بفهمیم باید بخریم نخریم xbox یا نه
آقایون من یه 7روزی میخوام برم مسافرت (( دبی :31: )) و قصد دارم روی کنسولم ققفل بزارم
حالا از پسوورد گذاشتن دلهره دارم ... می ترسم یدفعه یادم بره یا به هر دلیلی وا نکنه ....
اگه یادمون بره راه حلی وجود داره ؟؟؟
خوب اسمو فامیلتو پشت سر هم بنویس که یادت نره :دینقل قول:
نقل قول:شاید با فرمت کردن کنسول بره ! ! !نقل قول:
رمز همرو LT بزن :21:
یه راه داره ، شماره شناسنامت رو بکن رمز یادت نمیره :31:نقل قول:
به حرف های میلاد جان اضافه کنم که الان حدود 10 سالی میشه که تمام Company ها و تاجر ها روی مصرفی بودن کالا ها سرمایه گذاری میکنن !!نقل قول:
یعنی برای مثال شرکت BMW به جای استفاده از قطعاتی با عمر مفید 10 سال میاد از قطعاتی با عمر مفید 2 الی 3 سال استفاده میکنه
تا مشتری رو همیشه در کنار خودش نگه داره و با خدمات خوبی که میده طرف رو مجبور کنه از خدمات پس از فروش خودرو و اجناس استفاده کنه !!
میشه گفت همیشه خدمات پس از فروش برای هر Company سود اصلی رو داشته تا خوده محصول .
در حال حاضر هم اگه در نظر بگیریم میبینیم که چقدر Option های مختلف برای کسول ها ساخته شده و خودش تا الان کلی سود خالص بوده !!
به نظر من به همین سادگی ها نمیشه Consol Server هارو جایگزین Consol های فعلی کرد چون سودهی کاهش پیدا میکنه حتی با خرید بازی به صورت online.
باید Bios رو عوض کنید چون متاصفانه تمام تغییرات داخل اون هست.نقل قول:
دقیقا ،نقل قول:
تازه شما فرض کنید که یک کنسولی از رده خارج بشه به صورت طبیعی ساپورت اون کنسول هم قطع میشه از طرفی نگهداری اون سرور ها هزینه بره برای کمپانی هیچ شرکتی نمیاد یک محصول رو LifeTime ساپورت کنه حالا فرض کنید اون محصول چون وابسته به یک سرویسی هست که باز لایف تایم ساپورت نمیشه یعنی یک بازی بعد از مدتی به کل نابود میشه و کسانی که خریدنش شاکی میشند . کدوم شرکتی میتونه بیاد به مشتری بگه چون من فلان محصول رو از رده خارج کردم و دیگه ساپورتش نمیکنم به خاطر اینکه ضرر ندم توی مشتری حق نداری از محصولات قبلی استفاده کنی ؟ اون هم در شرایطی که قبلا اونها رو فروخته ؟
مثل این میمونه مایکروسافت بیاد بگه چون من ویندوز XP رو از رده خارج کردم ، کسانی که قبلا این ویندوز رو خریدند دیگه حق ندارند نصبش کنند ! آینده این کمپانی چی میشه ؟ تو کنتر از 24 ساعت نابود میشه میره پی کارش و اگر کمپانی به این بزرگی نابود بشه شرکت هایی که این کمپانی رو بیمه کردند به خاطر دزدی که این کمپانی انجام داده باید مبلغ تمام کسانی که یک بازی رو خریده بودند و حالا دیگه نمیتونند بازی کنندش نه به خاطر اینکه خودشون کاری کردند به خاطر اینکه اون کمپانی دیگه اجازه نمیده رو بر گردونه بهشون (اینها دیگه قانونه ربطی به تولید کننده ها نداره) در نتیجه اون شرکت بیمه هم کمرش شکسته میشه و تمامی شرکت های وابسته به اون شرکت هم نابود میشند ببینید چه ضربه ی سنگینی به اقتصاد یک کشور میخوره .
میلاد با این اوصاف حداقل میشه گفت که به هیچ عنوان با این سیستم پیش پا افتاده نمیشه این پروژه ی عظیم رو بهش تحقق بخشید و مستلزم دور اندیشی های زیادی هست که همین باعث میشه این تکنولوژی حالا حالاها جای کار داشته باشه.نقل قول:
درسته با تکنولوژی های فعلی نمیشه و اگر هم بشه از نظر اقتصادی صرف نمیکنه - وقتی که یک کمپانی دیسک بازی رو میفروشه دیگه در قبال اون دیسک مسئولیتی نداره و اگر کاربر بزنه بشکونتش مشکل خودش بوده - ولی وقتی که بازی رو میفروشه و اون رو به صورت فیزیکی در اختیار یک کاربر قرار نمیده مادامی که اون شخص زندست باید ساپورتش کنه تازه طبق قانون اگر اون محصول به خاطر وراثت به بازماندگان هم برسه که طول عمر اونها هم محسوب میشه .نقل قول:
آیا برای سونی یا مایکروسافت صرف میکنه که یک بازی رو روی یک سرور برای صدها سال نگهداری کنند و هزینه های نگهداری و مراقبت از اون سرور رو بدند ؟
این مشکل رو سیستم عامل جدید گوگل هم داره ، یعنی اگر من فایلی رو در سرور های گوگل بذارم با اینکه سرویس رایگان بوده ولی اگر فایل من به هر دلیلی نابود بشه من میتونم پوست گوگل رو بکنم .
لطفاً پیشنهادی برای حل این مشکل بدید !نقل قول:
مصطفی جان Flashram ات رو یه Format بزن ببین درست میشه یا نه .نقل قول:
در ضمن مارک Flash ات چیه ؟ چون ممکنه Buffer اش پایین باشه.
سلام ....
دوست ام با xboxاش دچار مشکل شده....چند روز پیش زمان اپدیتش بوده...نمیبره بیرون براش آپدیت کنن..خودش باز میکنه و به کامپیوتر وصلش میکنه.....توی محیط داس یه چیزایی مینویسه....xbox خاموش میشه و الان دیگه نمیشه باهاش بازی کرد فقط میشه فیلم دید...مشکل از کجاست..؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمالا iXtreme رو Erase کرده و دیگه Write نشده .نقل قول:
باید ببره بیرون از اول واسش مراحل رو برن . یه موقع میزنه درایو رو Break میکنه اونوقت به جای 10 تومن باید 50 تومن بده واسش درست کنن.
من تمامی بازی ها رو همین الان هم از روی فلش اجرا میکنم.در مورد بافر بگم که من از هارد اکسترنال استفاده میکنم که مسلماً بافرش بالاست ! در واقع فلش نیست هارده. هاردم 60 گیگه که با همون روش فولدر بندی الان دارم از تمام 60 گیگش استفاده میکنم. یعنی شما میگی من تمام هارد رو که توش کلی بازی نصب کردم رو فرمت کنم ؟نقل قول:
والا داداش شما میگی Flash ! خب اصلا فکر جنم به HDD External نمیرسه :31:نقل قول:
نه از نظر Buffer مشکل نداری.
روی هارد دیگه یا Flash Ram چیزی دیگه ای تست کردی ؟
خیلی خیلی ممنون بیشتر توضیح میدید...کجا ببره...؟؟هزینه اش 10 تومن میشه..؟؟؟نقل قول:
احتمالا iXtreme رو Erase کرده و دیگه Write نشده .
باید ببره بیرون از اول واسش مراحل رو برن . یه موقع میزنه درایو رو Break میکنه اونوقت به جای 10 تومن باید 50 تومن بده واسش درست کنن.
آره راس میگی سعید جان :31:نقل قول:
نه تست نکردم اما فردا دارم روی یک فلش دیگه تست میکنم. اگر روی اون فلش هم مشکل داشت چه نتیجه ای میشه گرفت ؟
بعید میدونم روی Flash یا HDD دیگه مشکل داشته باشه مصطفی جان ولی باز اگه پابرجا بود احتمالا بازیت درست Rip نشده و Bug داره.نقل قول:
خواهش دارمنقل قول:
اگه تهران هستید که ببرید پیش میثم خودمون که همین جا هم عضو هست و اگه شهرستان هستید باز اگه کسی رو نمیشناسید با تیباکس بفرستید تهران پیش خوده میثم جان براتون درست میکنه.
اگه مشکلی برای درایو بوجود نیومده باشه بله همون 6-10 تومن میشه که 6 برای درایو هایی که قبلا (LT (iXtreme Light Touch نداشتن و 10 تومن برای درایو هایی که LT روشون ریخته شده و باید به +LT تغییر ورژن داده بشه.
پروفایل میثم جون :
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=411575
سلام
من میتونم جای خریدن هارد از فلش برای بازی کردن استفاده کنم؟
آره فلش 16 گیگ میشه ..نقل قول:
اوکی خیلی خیلی ممنونم...تهرانم...میثم خان مغازه شون کجاست..؟؟با خودش صحبت کنم دیگه.....باشه ممنون.نقل قول:
خواهش دارم
اگه تهران هستید که ببرید پیش میثم خودمون که همین جا هم عضو هست و اگه شهرستان هستید باز اگه کسی رو نمیشناسید با تیباکس بفرستید تهران پیش خوده میثم جان براتون درست میکنه.
که اینطور..ممنون:10:نقل قول:
اگه مشکلی برای درایو بوجود نیومده باشه بله همون 6-10 تومن میشه که 6 برای درایو هایی که قبلا (LT (iXtreme Light Touch نداشتن و 10 تومن برای درایو هایی که LT روشون ریخته شده و باید به +LT تغییر ورژن داده بشه.
این برا بار سوم یعنی این همه آدم هیچکی نیست به داد ما برسه؟
نقل قول:
آقا الآن کلا قیمت ها چجوریه چه مدل هایی اومده و این جدیده slim چجوریه بخوایم بخریم کدوم بهتره چه آپدیتش خوبه یه توضیح کوچولو بدید ما بفهمیم باید بخریم نخریم xbox یا نه
سلام.نقل قول:
اسلیم کامل کپی خور نشده ولی تو برد و ایناش دسکاری میکنن کپی میخوره که پیشنهاد نمیشه!!
الانم قیمتا رفته بالا و به صرفه ترین کار خرید اسلیم خام هست به نظرم ! ( فعلاً اروزن تره از بقیه! )
خودم وایستدم تا تابستون که اگه گیرم بیاد الایت بگیرم !
دوستان قیمت جدید کنسول رو بزارید...
یا حق