امروز از طریق گوشی یه سرویس 2 مگ تو سایت پارس انلاین دیدم 100 گیگ 6 ماهه 77 هزار تومان . البته جشنواره بود و خواستم برگشتم بگیرمش حالا هرچی تو سایتش میردم پیداش نمیکنم !
اگه جشنواره بوده و تمام شده کسی میدونه کی دوباره فعال میشه ؟
Printable View
امروز از طریق گوشی یه سرویس 2 مگ تو سایت پارس انلاین دیدم 100 گیگ 6 ماهه 77 هزار تومان . البته جشنواره بود و خواستم برگشتم بگیرمش حالا هرچی تو سایتش میردم پیداش نمیکنم !
دوستان واسه كسي كه تازه سرويس خريده چند روزه وصل ميكنند؟؟؟
نقل قول:
سلام
سرویس 128 رو پیشنهاد ندید
سرعتش تو شبانه داغونه:n30:
سلام دوستان
در مورد این بسته های انرژی میشه یه توضیج کوچیک بدین؟
با تشکر :n16:
مثل همون فشفشه سایر شرکت ها هست با این تفاوت که سرویسش هم محدود شدهنقل قول:
وقتی فشفشه میخرین مثلا 10 گیگ یکماهه برای همه سایتا میتونین استفاده کنین
اما بسته های انرژی مثلا 10 گیگ انرژی یکماهه اینستاگرام که میگیرین تنها وقتی از اینستاگرام استفاده کنین از اون 10 گیگ کم میشه و بقیش از حجم اصلی کم میشه
سلامنقل قول:
سرعتش برا من خوبه
دوستان خواهشا بیام یه مقدار در مورد بسته های انرژی صحبت کنیم که هر کدوم چه مشکلاتی دارم یا راضی هستیم؟ الان از دوستان بسته انرژی 10-8 صبح نامحدود چقدر دانلود میتونید انجام بدید و اینکه آیا سقف دانلود یا مصرف منصفانه داره؟
دوستان خواهشا بیام یه مقدار در مورد بسته های انرژی صحبت کنیم که هر کدوم چه مشکلاتی دارم یا راضی هستیم؟ الان از دوستان بسته انرژی 10-8 صبح نامحدود چقدر دانلود میتونید انجام بدید و اینکه آیا سقف دانلود یا مصرف منصفانه داره؟
هنوز هم هست این جشنواره تو سایتش.نقل قول:
محدودیت سرعت نداره. بستگی به این داره که خط رو چند بسته شده باشه برای من حدودا اگه خلوت باشه مرکز تو 2 ساعت 8 گیگ میگیره. سقف دانلود هم پشتیبانی میگه نداره.نقل قول: