همراه منطقه به منطقه فرق میکنه اما تو 90 درصد مناطق به دلیل ازدحام کاربران ایرانسل نت mci با کسفیت تر ظاهر میشه چون کاربر کمتری داره و در عوض نت گرون تری داره مثلا 100 مگ رو میده 4 تومن در حالی که ایرانسل 1500 میده
Printable View
همراه منطقه به منطقه فرق میکنه اما تو 90 درصد مناطق به دلیل ازدحام کاربران ایرانسل نت mci با کسفیت تر ظاهر میشه چون کاربر کمتری داره و در عوض نت گرون تری داره مثلا 100 مگ رو میده 4 تومن در حالی که ایرانسل 1500 میده
سلام بچه ها
من چند تا سوال راجع به بسته شبانه همراه اول ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.این بسته ها از ساعت 2 تا 7 زمان استفاده شون هست؟
2.فقط به شبکه های 3g وصل میشه یا 4g هم وصل میشه؟
3.حجم مصرفی که 20 گیگ هست رو منظورشون هم رسیو هست هم سند(کل ترافیک) یا فقط دریافت؟
4.با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند مثل dumeter میشه میزان حجم مصرفی رو دقیق با همراه اول کنترل کرد یا مثل ایرانسل هست که کمی حجم مصرفی رو ایرانسل بیشتر نشون میده؟این مهمه چون نمیخوام قبض اضافه برام بیاد و حوصله گرفتن سیم اعتباری ندارم مگر اینکه به 4g وصل بشه.
1- یه بسته دیگه هم داره 1 تا 11 -30 گیگنقل قول:
2- فقط 3g
3- مثل ایرانسل هم سند هم رسـیو حجم مصرفی حساب میشه
4- برای این مورد هم میتونی توی idm میزان حجم دانلود رو بذاری 19 گیگ که با رسیدن به این حجم دانلود قطع بشه
من به 4 جی وصل میشم با بسته شبانه همنقل قول:
باد ولی بسته یک ماهه 4جی پلاس اکتیو داشته باشین
با 4g همراه اول شبانه سرعتت چنده؟ بعضیا توی همین تاپیک با بسته آلفا پلاس هم نتونستن شبانه 4g وصل بشن . منطقه ما هنوز 4g نشده تا بتونم تست کنمنقل قول:
بین 1.5 تا 5 مگر هست بسته به ساعتهای مختلفنقل قول:
مال من اخه 4 جی هست
بسته هم که فعال میکنم همین جوری رو 4جی میمونه
اینجا هم یه 2 هفته ای هست تو خونه فعال شده
دوستان، بنده با سیمکارت دائمی همراه اول خیلی راحت از آلفا + استفاده میکنم و هیچ مشکلی وجود نداره، ولی با سیمکارت اعتباری نمیشه. یعنی هر کاری میکنم اون بالا مینویسه E و سرعتش داغونه. همه تنظیمات رو هم انجام دادم و نمیدونم مشکل از کجاست! باید کار خاصی بکنم؟! همین مشکل رو با سیمکارت اعتباری ایرانسل هم داشتم و اون هم همیشه مینوشت E. کلاً توهم زدم که شاید گوشی من با سیمکارت های اعتباری مشکل داره! :دی
ویرایش: درست شد! :دی
وضعیت شکایت من به 195 در مورد مشکل 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مشکل شما چی بود ؟نقل قول:
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk