[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه از Testmy.net بذاری ممنون میشمنقل قول:
میگم های وب خصوصی مگه نیست به من گفتن پورت مخصوص خوشون رو میگشن که به مخابرات ربطی نداره ؟
پ.ن منم سه شنبه درخواست دادم هنوز وصل نشده :D
مصرف لایو انقدر نیست که بخواید اینترنت نامحدود براش بگیرید. ۵-۶ ساعت در روز بازی کنید شاید ۳۰۰ مگ حجم مصرف بشه.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
از یه منبع خیلی آگاه شنیدم که قراره تا قبل از سال جدید یه تحول بزرگ توی نت ایجاد کنن و این برمیگرده به سیاست های وزیر جدید که ایشون فکر خیلی بازی داره و قراره جدی جدی به قول هایی که راجع به افزایش پنهای باند داده عمل کنه.هممون منتظر تحولات نت ایران هستیم
کاش میتونستم بیشتر راجع به چیزایی که شنیدم بگم ولی خب چون مطمئن نیستم ادامه نمیدم.خودتون بعد از چند هفته تلخی،دوباره مزه ی شیرینی خواهید چشید،ولی اینبار شیرینتر از گذشته
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
بچه ها های وب امکان استفاده از اکانت دیگه وجود داره ؟
می خوام روی دو تا خط هام سرویس بگیرم که اگر حجم تمام شد از اکانت دیگه استفاده کنم
دوستان vci و vpi برای های وب استان مرکری چنده اکانتم الان وصل شدش
p.s دوستان که دارن برای خودشون رو بگن امتحان کنم ببینم وصل میشه پشتیبانی اشغاله همش
چرا خطم رو 390 کیلو بایت بستن من سرویس 1 مگ 8 گیگ گرفتم -_-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز دان استریم شما خیلی زیاد هستش و سطح سیگنال دان استریمتون پایین،با توجه به اینکه آپلود شما مشکل نداره،یا مشکل از اسپلیتر شما هستش یا مشکل از اسپلیتر مخابرات هستش یا دستگاه dsl ام های وب که در این صورت باید پورت شما رو عوض کنن یا مودم شما،از این 4 مورد خارج نیست.نقل قول:
این اطلاعات رو چجوری باید بدست اورد لطفا راهنمایی کنید نرم افزار خاصی نیاز دارهنقل قول:
با تشکر