سلام دوستان کسی از کرج 512 داره که یه تست برا من بزاره:42:
Printable View
سلام دوستان کسی از کرج 512 داره که یه تست برا من بزاره:42:
بعضی از منطقه های مخابراتی میری ثبت نام میکنی 4 ساعت دیگه وصل میشه , بعض جاها هم مثل من 4 هفته شد که رفتم باسه ثبت نام هر دفعه که زنگ میزنم میگن پورت خالی نداریم باید چند هفته صبر کنی -.-
از یه شرکت دیگه اینترنت داشتم اونو قط کردم گفتم از مخابرات بگیرم پینگش بهتره.... خلاصه الان 1 ماهی میشه بی نت موندم :|
ممنون ا زکمکتون :11:نقل قول:
آره مودم رو چند بار خاموش روشن کردم.......چند بار هم نوع کانکشن رو از ppoe به bridge تغییر دادم...
همین الانم که پست شما رو دیدم زنگ زدم مخابرات گفتم من 2 هفتس 1 مگ گرفتم قبلش 256 داشتم اما هنوز سرویسم روی پلان قبلیه و خط رو ریست نکردن و سرعت دانلودم زیاد نشده ....بعدشماره adsl رو پرسید بعدش گفت درسته 1 مگ دارید ...بعد گفت باشه پیگیری میکنم ..خداکنه راست بگه و پیگیری کنه....2 بار دیگه هم زنگ زدم همون اوایلش اونها هم گفتن پیگیری میکنیم اما هنوز همون 30 کیلوبایت محدوده دانلودم...:worried:
نقل قول:
ببین رو در بایستی نکن تا درست نکردن زنگ بزن بگو گفته بودن پیگیری میکنیم ولی نکردین چون اینجوری الکی باید پول 1 مگ بدی اخر ماه
صفحه اسپید تست اصلا برای من باز نمیشه طول روز شما هم این مشکلو دارید ؟
باید 50 بار ریفرش کنی تا شانسی یه بارش باز بشه تازه اونم اگه بشه
ساعت 1:34 نتیجه 1 مگ نا محدود ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پینگ تست خوشگل هم بذاریم که تکمیل شه
اینو همین الان گرفتم
مال منوهمیشه خوبه تقریبا بجز روزا که گاهی اوقات نصف میشه !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
تا الان سامانه یا ایمیلی برای ارسال مشکلات فنی به کارشناسان فنی دیتای مخابرات، از جانب مخابرات اعلام شده ؟
دانلودت که خیلی پایینهنقل قول: