نقل قول:
یه پست زدیم ببین چی شد:31:
شلوغ نکنین شلوغ نکنین بذارید خودم روشنتون کنم
من خودم سر این دو راهی گیر کرده بودم بعد رفتم گلکسی خریدم یه سه ماه دستم بود بعدش رفتم دیزایر اس خریدم بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم همون اول دیزایر اس نخریدم
چراااا حالا جواب همتون رو یکی یکی میدم
دوست من که میگه
1.صفحه نمایش بزرگتر= بزرگیش خوبه ولی احساس نمیکنید وقتی دراز کشیدید چرا نمیشه باهاش یه دستی کار کرد
همین یه مورد داره نشون میده که میخای غیر منطقی بحث کنی ... آخه ینی چی وقتی دراز کشیدید نمیدونم چی چی ... وقتی میخای تو اینترنت بگردی وقتی میخای عکسو فیلم نگا کنی وقتی میخای بازی کنی معلومه صفحه بزرگتر خیلی بهتره
نقل قول:
2.صفحه نمایش خیلی قویتر= قوی هست ولی تا حال توجه کردید رنگا به سبزی میزنه پیکسل ها ستاره ایه رنگ سفید یکم خاکستریه
اینم باز غیر منطقیه چون مشخصه که رنگها تو amoled پخته ترن و مثله htc بیروح نیستن ... تو مقایسه gsmarena گلکسی اس بهترین انتخاب شد اصلاً htc هم تو مقایسش نبود ... دستتون به super amoled نمیرسه مثله گربه رفتار نکنید :27:
نقل قول:
3.رام بیشتر= بیشتر هست ولی توجه کردید با اومدن اندروید 2.3 این حافظه همش خالی میمونه در واقع دیزایر اس حافظه ی بیشتری داره 8 گیگ مموری داره 1.1 گیگ رام رو هم میشه 9 گیگ توجه نکرده بودید نه
جالب بود خندیدیم
نقل قول:
4.حافظه داخلی= آره دیزایر اس نداره
نه بابا من تاحالا فک میکردم داره :27:
نقل قول:
5.بلوتوث قویتر=:18:
منظور ورژن 3 هست که سرعت بالاتری داره
نقل قول:
6.وزن سبکتر=شما دوتا گوشی رو که بگیری دستت میگی کاشکی گلکسی یکم سنگین تر
نظر شخصیتون رو تو مقایسه دخالت ندید ... والا اگه کسی منطقی باشه وزن سبک رو ترجیح میده
نقل قول:
1.پشتیبانی بهتری خواهد شد(آندروید 2.4 براش میاد) حالا داستان دارم براتون راجع به این
همونطور که دوستمون مجید گفت تا وقتی برای نکسوس اس آپدیت بیاد برای اینم میاد ... تا همین الانشم مشخصه کدوم برند پشتیبانی بهتری داشته ... دیزایر و گلکسی با هم به بازار اومدن ولی برای گلکسی کی 2.3 اومد و برای دیزار کی ؟!
نقل قول:
2.رم بیشتر= هیچ دقت کردین گلکسی در اکثر مواقع رمش زیر 100 مگ هست که اگه گوشی دو روز ریست نشه
دیگه بالای 90 نمیاد تو رام های رسمی کاملا مشهوده و وقتی این اتفاق میوفته کلی لگ میگیرین و مجبور به ریست کردین میشین
در عوض سنس انقدر سنگینه که دو سه تا برنامه باز کنی 100 مگم خالی نمیمونه ... بعدشم یه بار clear memory رو بزنی رم خالیش برمیگرده به همون مقداری که تازه روشنش کردی
فلش داره ولی اگه تونستی با فلشش یه عکس در حد گلکسی رو حالت نایت بگیری اونوقت فلشش بدرد میخوره
نقل قول:
گزینه ی چهارو هم من اضافه کنم 4. این گوشی لگ نداره :31: چرا اونایی گلکسی دارن اینو یادشون میره بگن خب بگید گلکسی لگ داره لگ فیکسم میکنید واسه دلخوشی که امتیاز بنچمارک بره بالا و هیچ تاثیری نداره(در حد یک دهم) خب این از این بریم نفر بعد:31:
لگ مربوط به ورژن 2.2 بود و تو 2.3 حل شد از وقتی که 2.3 اومده دیگه کسی اسم لگ فیکس رو نیورده ... بعدشم تا بخای کاستوم رام خوب داره
سنسیشن که دو هسته ایه با اون اینترفیس سنگینش کنده چی داری میگی ؟! :27:
نقل قول:
شما میدونستین دیزار اس و دیزایر اچ دی از نظر قدرت cpu gpu ram یکی ان:20: من اینجا معنی عبارت" دیزایر و دیزایر اس که هیچی حتی Desire HD هم در مقابل گالکسی کم میاره" رو نمیفهم از چه لحاظ کم میاره؟
یکی از دوستان یه حرف قشنگی زد ... دیزایر و گلکسی با هم اومدن دیزایر به خاطرها سپرده شد ... بعد دیزایر hd و بازم رفت تو خاطره ولی گلکسی اس هنوزم داره با گوشیای روز htc رقابت میکنه ... علتش چیه به نظرت ؟
نقل قول:
شما که خودتون آب پاکی رو ریختین رو دست ما کلا با کمپانی مشکل دارین
خواهشا از روی تعصب کسایی که راهنمایی میخوان رو گمراه نکنین
قبول دارم سنسنشین خیلی مزخرفه:31:
دقیقاً همین حرفارو به خودت باید بگی
نقل قول:
راجع به باتری گفتین توجه کردین چقد تو همین تاپیک هی میان میگن مشکل باتری داریم منم خودم باهاش مشکل دارم مثلا این گوشی Super AMO LED هست همیشه از ترس مصرف باتری نورشو تا آخر کم میکنیم که یه باتری زود ته نکشه میدونم هموتون همین کارو میکنید :31: باتریش هیچ فرقی با Desire S نداره خیالتون راحت. من هر دوشونو روزی یه بار شارژ میکنم(استفاده ی سنگین)
باتری گلکسی در حالت عادی بهتره ... راه حل برای بهتر شدنشم هست مثله کالیبره و... ولی همه htc ها باتری ضعیفی دارن و راه حلیم براشون وجود نداره که کسی بخاد بحثی کنه
نقل قول:
راجع به پشتیبانی گفتین بگم که هر وقت گلکسی اس یه رام براش اومد که هیچ مشکلی نداشته باشه(لگ نداشته باشه کم مصرف باشه سرعت گالری بالا باشه رم کم نیاره تو بازیا هنگ نکنه داغ نکنه خودش خاموش نشه) اون وقت میگیم ساپورت خوبی داره الان بیشتر از 100 تا رام با هزار تا کرنل اومده یه دونشم واسه فاطی....:31:
همون رام 2.3 که رو خودش هست این مشکلات رو نداره ... 2.3.4 هم براش هست که بازم بهتره ... کلی کاستوم براش هست
نقل قول:
اینم یه سند واسه این که هیچ کدوم از رامای گلکسی اس به درد نمیخوره این دوستمون 10 گیگ کاستوم رام دانلود کرده به دنبال یک رام حسابی. منم خودم یه 3 گیگ کاستوم دارم ازش :31: آخرش MIUI نصب کردم ولی هنوز ورژن بتاست شما چی پیدا کردی براش؟
ربطی نداره!
نقل قول:
دیزایر اس همون رامی که روش هست جواب شما رو میده اگه نداد خیلی راحت یه سیانوژن یا میوی میریزید روش که حرفه ای کار کنید تا 1800 هم اور شده
اتفاقاً برای گلکسیم سیانوژن زیاد هست همین صفحه قبل دوستمون معرفی کرد با اور 1600
نقل قول:
ازلحاظ کیفیت صدا به نظر من کیفیت صدای دیزایر اس خیلی واضحه تو گلکسی یکم صدا ها گنگه که تو تاپیک های دیگه من واسه درست کردنش چنتا راه حل دیده بودم پس درست میگم وگرنه براش تاپیک باز نمیکردن
شما واسه هر چیزی که یه راه حلی برای بهتر شدن هست میگی حتماً مشکل داشته
باتری و رامهای زیاد و صدا ... چون راه حلی برای بهتر شدنشون هست شما سو استفاده میکنی میگی حتماً مشکل داره ... هم دوستمون biostar هم gsmarena به بهتر بودن صدای گلکسی اشاره کردن
نقل قول:
کیفیت دوربین تو گلکسی بهتره، دیزایر اس یه باگ داره که با آپدیت بعدی مشکلش حل میشه
پس دیزایر اسم بلاخره یه مشکلی داره تو رام اولش!
نقل قول:
راجع به کیفیت عکس تو همون GSMARENA که دوستمون گفت نگاه کنید میبینید که کیفیت عکاسی تو Desire S بهتره ولی فیلم برداری نه
این از اون حرفا بود ... مقایسه دوربین تو پست بعد
نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش تو Desire S عالیه چون رنگا توش طبیعی ان بر عکس گلکسی. نور صفحه نمایشم خیلی زیاده انقدی که وقتی نورشو زیاد میکنی اولش چشتو میزنه پیکسل هارو نمیشه دید خیلی خوبه این، ولی اون تیرگی رنگه مشکی و درخشندگی گلکسی رو نداره
اینم باز از اون حرفا بود ... جالب اینه که درخشندگی رنگ سفید تو دیزایر اس 193 ه در حالی که گلکسی 395 ه :27:
این در حالیه که درخشندگی رنگ سفید تو amoled متوسطه بعد شما اومدی میگی سفید گلکسی رو به خاکستریه :27:
نقل قول:
قدرتشم از گلکسی خیلی بیشتره چراااااااا الان میگم: با این که سخت افزار گلکسی یکم قوی تره ولی چون هیچ رام درست درمونی نداره شما نمیتونید از این قدرت استفاده کنید من خودم 2.3.3 داشتم آسفالت 6 رو نمیکشید هی هنگ میکرد داغ میشد، در حد زغال، ولی الان با سیانوژن و MIUI راحت اجرا میکنه اونقدم داغ نمیکنه
والا چند هفته پیش یکی از بچه رو گلکسیش آسفالت 6 ریخته بود همون رام رسمی 2.3.3 هم روش بود روون روون اجرا میکرد ... والا رو gio هم بریزی بازیا مشکلی ندارن!
نقل قول:
حالا من میخوام اینو بگم که چه کاری آدم بره گلکسی بخره، 10 گیگم رام دانلود کنه، چشه خودشم کور کنه واسه خوندن آموزش ها، هی ام اشتباه نصب کنه بریک شه شانس بیاره بره تو دانلودیگ دوباره نصب کنه هی اعصابش خورد شه (تجربه ی شخصی پیرمون کرد از بس فلش زدیمش) البته الان دیگه استاد شدم :31:
آره کجا بودیم؟ اعصاب خودشو خورد کنه اخرشم رامو نصب میکنه میبینه اه اینم که هیچ فرقی با بقیه نداره
همون اول میره یه Desire S میخره خیال خودشو راحت میکنه آپدیتم که براش بیاد خودش با وای فای دانلود میکنه نصب میکنه ریست میکنه تموم میشه لازمم نیست هیچ کاری شما بکنید بد میگم بگید بد میگم
درضمن گوشیارو با هم قیمتاشون مقایسه میکنن نه هم سالاشون :دی
موفق باشید
همه میگن گلکسی بخریم که ساپورتش عالیه کلی رام رسمی و کاستوم براش هست بعد این دوستمون میاد سو استفاده میکنه
من خودم امنیا 2 داشتم هر رامی میومد میریختم روش با اینکه مشکلی نداشت نه هنگ میکرد نه باتریش مشکلی داشت نه.... خودتم میدونی کسی که اندروید میخره اهل ور رفتن با گوشیه و دوست داره رام عوض کنه وگرنه برو موبالستان با توجه به تجربیات بقیه بهترین رامی که بدردت میخوره رو بگیر و خیال خودتو راحت کن
از پست غیر منطقیت کاملاً مشخصه هدفت چیه!