ایا مودم خارجی که وصب میکنیم تا شعاع 1 کیلیومتری جواب میده ؟ فقط نمیشه بردشو زیادتر کردش
:19:
نقل قول:
Printable View
ایا مودم خارجی که وصب میکنیم تا شعاع 1 کیلیومتری جواب میده ؟ فقط نمیشه بردشو زیادتر کردش
:19:
نقل قول:
چقدر امروز سرعت اومده پایین .. چند روز بود خوب شده بودا ..
بله جواب میده.نقل قول:
باسلام
تغییرمودم وایمکس ایرانسل به مبین نت
مدل 632 , 635
اطلاعیه در سایتدوستان تهرانی لطف کنن در صورت تمایل پیگیری کنند وصحت این پیام را بررسی کننکد:www.sibesabzit.com
تماس همبااین شرکت وهم با پشتیبانی مبین نت
لطفا نتیجه را در تاپیک اعلام نمایید با تشکر
با سلام خدمت دوستان ...
بنده از مشهد میخوام این سرویس رو خریداری کنم ...
کاری که باهاش دارم در حد روزانه چک کردن کارهام و وب گردی هست تقریبا ولی شبها دانلود دارم و شبی تا یک گیگ و نیم بگیرم خوبه. همچنین چون این سرویس هم روی مشهد و هم روی قم ساپورت میشه و هم تایم رایگان داره برای من ایدهآل هست
۱. پینشهادتون چیه بابت خرید؟ از کدوم سرویس بگیرم که شرایط فوق برام خوب باشه؟
۲. دوستانی که از مشهد هستن و یا دیگر صاحب نظران اعلام بکنن که مودم داخلی بگیرم یا خارجی؟
دوست نازنین من پیشنهاد من اینه که برای کارهای ثابت روزانه در منزل یک سرویس ای دی اس ال بگیر و برای کارهای ضروری یک مودم جی اس ام بگیر و از اینترنت سیم کارتت استفاده کن. مبین نت اصلا ثبات کیفیت نداره و نمیشه روش حتی برای چک کردم ایمیل حساب کرد. اعصاب خودت رو خرد نکن و سمت مبین نیانقل قول:
حتماً فریم ویرشو آپدیت میکنن. به احتمال زیاد درصورتی که فریم ویر ایرانسل را هم داشته باشیم از مبین نت به ایرانسل هم امکان پذیر است.نقل قول:
1- از نظر کیفیت همه به یک شکل هستند اما اگر دانلود شبانه را در نظر بگیرم سرویس 512 در شرایط خوب(که خیلی وقته نداریم) 1.3 گیگابایت دانلود میکنه.نقل قول:
در کل مبین نت فقط برای دانلود شبانه خوبه و برای وبگردی کیفیت مناسبی نداره. برای ایمیل و دیگر کارها هم چون پورت های مختلف محدود شده است دراستفاده از سایت های https ، نرم افزار های کار با ایمیل و در کل هر کاری که به پورتی به غیر از 80 نیاز داشته باشد دچار مشکل میشوید.
با شما موافقم با اینکه از دانلود شبانه مبین نت راضی هستم ولی وب گردی اصلا با مبین نت جواب نمیدهنقل قول:
سرچ کردن توی کوکل برای من خیلی طول می کشه ... سرویس ایمیل zoho و yahoo هم خیلی کند بالا میاره
پرداخت اینترنتی مبین نت مشکل داره؟
هرکاری میکنم این پیغامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید مشکل از منه از جای دیگه خرید کردم انجام شد.
چرا؟