نقل قول:ممنون بابت جواب های کاملتون .نقل قول:
نوشته شده توسط milad_gta
من کلا لینوکس رو واسه هـک و امنیت میخاستم . فک میکردم ابونتو همه چی داره ؟
Printable View
نقل قول:ممنون بابت جواب های کاملتون .نقل قول:
نوشته شده توسط milad_gta
با عرض سلام خدمت همه اساتید گرامی..
من وقتی میخوام لینوکس آبانتو رو روی Vmware نصب کنم این خطا رو میده ... در صورتی که قبلا نصبش کرده بودم.....
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر نداره و باید خودتون نصب کنید.... البته اگر بخواید بکترک اینا رو نصب کنید راحت تر هستید چون اونا کامل هستن و کل برنامه های مد نظرتون رو دارن! :)))نقل قول:
هرچند که همونجور که عرض کردم، اگر تازه وارد این مبحث ها دارید میشید، زیاد بودن ابزار باعث گیر کردنتون میشه و احتمال اینکه یاد بگیرید پایین میاد...
در صورتی که اگر دونه دونه برنامه ها رو نصب کنید و باهاشون برید جلو، بهتر هستش! :)))
صرفا داشتن ابزار برای موارد مدنظرتون کافی نیست، باید زمینه های لازم مورد نیاز رو داشته باشید، شما باید بدونید چه طور یک بستر پیاده سازی شده، تا بتونید در مقابل بهش نفوذ کنید یا...نقل قول:
به نظرم با Ubuntu یا هر توزیع دیگه که دوست دارید شروع کنید، همینطور پیرامون مطالب مورد نظرتون تحقیق و مطالعه داشته باشید و در کنارش از ابزار های مورد نیاز استفاده کنید و سعی کنید به یک زبان اسکریپت نویسی ترجیحا Python تسلط پیدا کنید.
گزینه های مثل Backtrack با مجموعه ابزار هایی که دارند بیشتر به درد کسانی میخورند که حداقل از 70% پیش زمینه های مورد نیاز برخوردار باشند، البته هستند تعداد کثیری از افراد که از Backtrack استفاده میکنند و حملاتی هم انجام میدند ولی از بار علمی خاصی برخوردار نیستند.
به هر حال موفق باشید.
نقل قول:
توی این انجمن به این بزرگی کسی نیس جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!! الوووووووووووووو..... خیلی لازم دارم ........... کمممممممممممممممممممممک
تو تنظیمات VirtualBox، تعداد Processor رو بزارید رو 1 ببینید مشکل حل میشه؟نقل قول:
دوست من، توی فوروم هیچوقت انتظار نداشته باشید که دو ساعت یا نصف روز بعد از پرسیدن سوالتون، بهتون جواب داده بشه....نقل قول:
توی این انجمن به این بزرگی کسی نیس جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!! الوووووووووووووو..... خیلی لازم دارم ........... کمممممممممممممممممممممک
فروم ها خاصیتشون همینه... ممکنه یه نفر ببینه، راه حل هایی داشته باشه ولی کار داشته باشه نتونه براتون بنویسه و یا منتظر باشه تا کس دیگهای بیاد و راه حل بهتر و ساده تری بهتون بده و غیره و ذلک....
به هر صورت، لطفا به جای نصب، حالت ازمایش( اجرای زنده) رو انتخاب بکنید تا دسترسیتون به ترمینال باز بشه و وارد ترمینال بشید و بعدش کد زیر رو تاپی کنید:
(جسارت نباشه ولی برای پیست کردن توی ترمینال، باید کنترل و شیفت و v رو بزنید که پیست بکنه یا با راست کلیک که برای این میگم چون دیدم خیلی ها! واقعا خیلی ها منجمله استاد دانشگاه این مشکل رو داشتن! :) )
ببیند ماژول مربوطه کار میکنه یا نه...(اروری میده یا نه :) )کد:grep i2c_piix4
اگر نه که متاسفم من راهی بلد نیستم!!اگر بله، که به هر روشی که بلدید، این فایل رو در این ادرس باز کنید :
اگر مشکلی نداشت، به هر طریقی که بلدید، فایل زیر رو باز کنید:
من جای شما باشم، با برادر نانو بازش میکنم!!! یعنی مثلا مینوشتم:کد:/etc/modprobe.d/blacklist.conf
شما میتونی به جای نانو از هر ادیتور متن دیگهای قاعدتا استفاده بکنی!:))) ولی اگر بیرون از ترمینال اجرا میکنید، یادتون باشه که مود دسترسی رو ست بکنید! :)کد:sudo nano /etc/modprobe.d/blacklist.conf
فایل که باز شد، دستور زیر رو به اخرش اضافه بکنید:
و در نهایت، دستور زیر رو برای اپدیت شدن ایفریم اجرا بفرمایید:کد:blacklist i2c_piix4
کد:update-initramfs -u -k all
بعد که سیستم رو restart کنند، همه چیز به حالت عادی بر میگرده! اگر بشه به Live دسترسی پیدا کرد که بعید میدونم! بهتره از همونجا Ubuntu رو نصب کنند، سپس به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول مربوطه رو بزارند تو بلک لیست.
کلا روشی که فرمودید برای سیستم های نصب شده هست که با این مشکل مواجه هستند، تنظیمی که گفتم رو چک کنند، ممکنه مشکلشون حل بشه، فکر کنم پستم رو ندیده دوستمون...
کسی از دوستان نظری نداره؟نقل قول:
سوال شما در در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست پاسخ داده شده.نقل قول: