این کدا رو کپی کن تو یه فایل تکست و بعدش با پسوند reg سیو کن وبعد از سیو اجرا کن درست میشه فقط حتما با پسوند reg سیو کن
نقل قول:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"="1"
Printable View
این کدا رو کپی کن تو یه فایل تکست و بعدش با پسوند reg سیو کن وبعد از سیو اجرا کن درست میشه فقط حتما با پسوند reg سیو کن
نقل قول:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"="1"
بیا اصلا برات اپلود کردم
کد:http://rapidshare.com/files/196236665/MultiLogin.reg.html
مرسی که زحمت کشیدی
الان با اینی که سیو کردم چکار باید بکنم ؟
ممنوم باز.. درست شد
تونستم با یکی دیگه هم وارد بشم
با سلام
دوستان از كجا ميتونم مشخصاتي مانند اسم و سن و... رو تغيير بدم؟
ممنون ميشم از جوابتون
اسم و سن رو نمیتونید تغییر بدید چون جزء قوانین گوگل هستش که اسم و سن همونی هستش که اول بار ثبت شده من خودم برای تغییر سن اقدام کردم چنین جوابی گرفتم از خود سایت یاهو :11:نقل قول:
از كجا ميشه كشور به يونايتد كيندوم(براي داشتن ياهو ميل بتا) تغيير داد؟نقل قول:
زيپ كد رو براي اين كشور چه چيزي داد(منظورم همون كد پستيه)؟
سلام.تقریبا چند هفته هستش که با هر آیدی که کار می کنم بعد از چند روز هک می شه. واقعا نمی دونم باید چه کار کنم؟ در عرض دو هفته چهارتا ایدیم هک شده!!!!!!
قبل از این جریان اصلا ایدیم هک نشده بود. این جریان واقعا برام عجیب شده.
دوتا سوال داشتم:
1. من با مسنجرم نمیتونم فایل بفرستم یا بگیرم یا شیر کنم!!! فکر میکنم فایروالم ( outpost ) واسم مشکل درست میکنه، شایدم نه، چون با disable کردن یا خارج شدن از برنامه به طور کامل بازم این مشکلم هست!!!! بقیه هم این مشکل رو دارن؟!!!!
2. ما قبلا یه سری مشخصات مثل زیپ کد تاریخ تولد و ... موقع ساختن ایدی مون وارد کردیمريال حالا میخوام ببینم جایی هست که این مشخصات رو بشه دید یا تغییر داد؟!!! واسه موقعی میخوام که پسوردم یادم بره یا ...
احتمالا از ورژن 9 استفاده میکنید این ورژن تو ارسال و دریافت اطلاعات مشکل داره ورژن 8 نسخه فول رو نصب کنید تو چند صفحه قبل برگردی یا به تاپیکش مراجعه کنی معرفی کردمنقل قول:
تاریخ تولد و نام از این چیزها رو نمیشه تغییر داد چون من خودم شخصا اقدام کردم با یاهو تماس گرفتم گفت مشخصات اصلی رو نمیتونید تغییر بدید ولی شاید بتونی زیپ کد ور به بهونه تغییر محل سکونت تغییر بدی