اقا کسی نیست جواب مارو بده! من واقعا برام ضروریه
Printable View
اقا کسی نیست جواب مارو بده! من واقعا برام ضروریه
نقل قول:
بازم برو شکر کن صبح درست میشه و فقط تو چینه مگی خانوم من میگفتم بازیم لک میزنه حالا مال من 1 دیقه نه ولی مثلا ساعت که میشه 6:24 میمنونه 1 دیقه ای بعد شروع میکنه میره تا 6:48 باز میمونه بعد باز میره رو 7:25 هگ میکنه بعد میره رو 749 باز میمونه تو همه شهر ها همه مدت بزی همینجوریه
البته وقتی این شکلی میشه مثلا ماهی های توی آب همشون روی یه ریتم خواص مثلا 3 4 ثانیه ای یه کاری میکنن باز از اول شروع میکنن موس هم هرکت میکنه اما رو اجسام تغیر شکل نمیده
ما با اینش میساختیم توی چین بودم دیدم خل شده تایمر همینتور میزد 0/6 روز گذشته زدم بر گرده که بعد رفت رو یه خونه بدونه این که اون کیلد های پاین صفحه باشه که نشون میده کوله پشتی این جریانات رو من اون لحظه عجله داشتم درجا سیو کردم خلاصه چشمتون روز بد نبینه بازی بدونه آدم و کلا کلید سیو شد ! مجبور شدم 1 3 4 روز قبل بازی کنم حالا راهی داره دیگه اینجوری نشه:41::19:
سلام مشکل آپدیت حل شد و الان ورژنش بالا رفت فقط یک مشکل دیگه من برای نصب world Adventures به مشکل برخوردم یعنی موقعی که پیغام میده که باید آپدیت بشه بعد از حدودا 30 ثانیه ارور میده و آپدیت های توی خود سی دی هم جواب نداد.نقل قول:
در ضمن اون فایل تورنت 700 مگی رو هم دانلود کردم از او روش هم ورژنم تغیر کرد اما اوضاع همونه که گفتم
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
این مرحله رو انجام دادین؟ :نقل قول:
دقت کنید هر یکی از این مراحل اگه جا بیفتن آپدیت کامل نمیشهنقل قول:
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=25606&d=1250840217
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون که راهنمایی میکنید.
بله کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اونم به تعداد زیاد.حتی این آخریها ترتیب کارهارو هم عوض کردم ولی بی فایده بود
توی خود بازی world adventures چند تا آپدیت بود که فکر میکنم با توجه به ورژن جدیدی که بازی پیدا کرده فقط یکیش باید جوابگو باشه که هنگام نصب ارور میده (ارورشم اینه که فایل پیدا نشد البته یک چندتایی کپی میکنه بعدش...)
روی فایل آپدیت اینو نوشته:
Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002
حالا به نظرتون مشکل چیه؟اصلا نسخه ای از سیمز که آپدیتش برای نصب world adventures مناسب باشه برای خرید پیدا میشه؟
حتما بعد از آپدیت کرک ریختیننقل قول:
درسته؟
اگر اینطوری نیست دقت کنید و ببینید به اسم کدوم فایل که میرسه این ارور رو میده
مگی خانوم این رو فراموش نکنید اگه کمک کنید ممنون میشوم
5 تا پست بالاتر :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6332004&postcount=5321
مگی خانوم مشکل ما هم اگه تونستید حل کنید من هر چی اپدیت بود کردم ولی تغییر نکر لطفا کمک کنید:11::37::43:
الان دیگه اکثر فروشگاه ها نسخه ی اصلی بازی رو با ورژن بالا دارن،اگه اون رو تهیه کنید مشکلات آپدیت حل میشه.
یعنی فقط sims world adventure رو بگیرم این مشکلات کامل حل میشه؟