من خودم wow باز هستم :دی و با اندیشه بعد از ساعت 1 شب دردسر داشتم و همش تو lag بودم
اما شاتل این مشکل رو نداره
یکی از دوستای منم مرکز 4 بود و مشکل داشت اما با شاتل مشکلش حل شده
Printable View
من خودم wow باز هستم :دی و با اندیشه بعد از ساعت 1 شب دردسر داشتم و همش تو lag بودم
اما شاتل این مشکل رو نداره
یکی از دوستای منم مرکز 4 بود و مشکل داشت اما با شاتل مشکلش حل شده
محمد جان دمت گرم...wow بازتو عشقه ...خودت میدونی که چقدره آدم معتادش میشه...این اندیشه بعده 1 شب بدجور میرفت رو اعصابم :(( به خاطره همین اندیشه از group اوله guild افتادم تویه گروه دوم...آخه یه بار رویه sindragosa خیلی بد dps کردم :( راستش تقصیره من نبود ، ساعته 1:30 رسیدیم بهش خب منم تویه کلی lag و latency قوطه ور بود :((نقل قول:
الان زنگ زدم این شاتل رشت...سوال هارو از اونا پرسیدم...به نظرت این 3 گیگ ماهانه کافیه؟
راستی من با نام شما برم.چی باید بگم؟ بهم تخفیف میدن؟ یعنی اگه بخوا الان 128 بگیرم کلا چقدر واسم در میاد؟ بهم گفتن اگه خودت config رو انجام بدی 5تومان میشه ( یعنی تلفنی بهم کمک کنن، اگه ببرم اونجا میشه 15 تومان)
شما هم یه توضیح بده..دمت گرم
درود
دوستان 64 نا محدود شاتل چجوریه خوبه سرعتش و تو شب و روز چنده کسی امارش رو داره؟؟
ممنون میشم چون الان من 256 اندیشه رو دارم دیشب افتضاح بود واقعا جالب کلا 400 مگ دان داشتم:41:
سپاس
بدرود
شما برو شاتل ، اگه داشنجویی کارت دانشجویی ببرر ، اگه نه جواز کسب یا یه نامه از محل کار پدرت یا خودت ، بعد برو 512 بگیر با 3 گیگ محدودیتنقل قول:
محمد جان دمت گرم...wow بازتو عشقه ...خودت میدونی که چقدره آدم معتادش میشه...این اندیشه بعده 1 شب بدجور میرفت رو اعصابم :(( به خاطره همین اندیشه از group اوله guild افتادم تویه گروه دوم...آخه یه بار رویه sindragosa خیلی بد dps کردم :( راستش تقصیره من نبود ، ساعته 1:30 رسیدیم بهش خب منم تویه کلی lag و latency قوطه ور بود :((
الان زنگ زدم این شاتل رشت...سوال هارو از اونا پرسیدم...به نظرت این 3 گیگ ماهانه کافیه؟
راستی من با نام شما برم.چی باید بگم؟ بهم تخفیف میدن؟ یعنی اگه بخوا الان 128 بگیرم کلا چقدر واسم در میاد؟ بهم گفتن اگه خودت config رو انجام بدی 5تومان میشه ( یعنی تلفنی بهم کمک کنن، اگه ببرم اونجا میشه 15 تومان)
شما هم یه توضیح بده..دمت گرم __________________
ذکر کن که از طرف من اومدی ، اگه خواستی کانفیگ کنی هم خودم بهت کمک میکنم که 15 تومان اضافه ندی
اگه خودشون گفتن بدون نصب 5 تومان میگیریم این قیمت میشه
18 تومان پول شارژ
5 تومان که خودشون گفتن
جمع = 23 تومان
- 10 تومان تخفیف که میشه 13 تومان + 1 ماه رایگان
اگه از سرعت بالا خوشت میاد ، پیشنهاد من همون 512 هست ، که تا چند روز دیگه سرعت 512 باز میشه و به اندازه 1 تا 2 مگابیت سرویس میدن (چیزی در حدود 130 تا 260 کیلو سرعت دانلود) ، شما هم میتونید دانلودهاتون رو ساعت 1 شب تا 7 صبح انجام بدیدنقل قول:
درود
دوستان 64 نا محدود شاتل چجوریه خوبه سرعتش و تو شب و روز چنده کسی امارش رو داره؟؟
ممنون میشم چون الان من 256 اندیشه رو دارم دیشب افتضاح بود واقعا جالب کلا 400 مگ دان داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
بدرود
سوالی بود من هستم
دوستان اگه کسی خط 4 شاتل داره استفاده میکنه بگه چه طوریه!یعنی روزی 20 بار قطع میشه؟؟!سرعت روزانه و شبانه؟
چون پشتیبانی اندیشه میگفت مخابرات خط 4مشکل داره isp رو هم عوض کنی همینجوریه!راست میگه؟
من 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه بدجور موندم برم جمع اوری کنم یا نه؟
از موقعی که واسه جمع اوری خط برم اندیشه تا اینکه شاتل وصل شه چندروز طول میکشه؟
برای من 3 روز طول کشید ، البته این رو هم بگم که اندیشه خیلی منو اذیت کرد و یکروز تعطیلی هم وسطش بود :دی
من تا مطمعن نشم شاتل سرعت 220 این حدود میده با همین اندیشه 100 میسازم
فقط یه نفر اومد گفت سرعتم بین 90 تا 120
البته اینم بگم اگه از سرویس اندیشتون راضی نیستید isp رو عوض کنید چیزی که از دست نمیدین
کسی میدونه گانفیگ شاتل چیه؟ VPI/VCI رو چند میزارن؟؟
اینطور که گفتن مودم که همون مودم اندیشست
آره دانشجو هستم و پس کارت دانشجویی رو میبرم حتمانقل قول:
شما برو شاتل ، اگه داشنجویی کارت دانشجویی ببرر ، اگه نه جواز کسب یا یه نامه از محل کار پدرت یا خودت ، بعد برو 512 بگیر با 3 گیگ محدودیت
ذکر کن که از طرف من اومدی ، اگه خواستی کانفیگ کنی هم خودم بهت کمک میکنم که 15 تومان اضافه ندی
اگه خودشون گفتن بدون نصب 5 تومان میگیریم این قیمت میشه
18 تومان پول شارژ
5 تومان که خودشون گفتن
جمع = 23 تومان
- 10 تومان تخفیف که میشه 13 تومان + 1 ماه رایگان
یعنی جدا فقط با 13-14 تومان؟ :دی
آقا خب پس یه زحمت بکش کانفیگ رو هم یه توضیح بده :دی
راستی من sumphony sy 602 دارم...مشکلی که نیست؟
دستت طلا عزیز
واقعا 3 روز؟ این که خیلی عالیه :دی من شنبه میرم (حیف که فردا جمعه هستش) با خودم داشتم حساب میکردم که شنبه فرم پر کنم تا 2 شنبه از رانژه ی اندیشه در میاد و بعد هم یکی دو روز واسه شاتل (کلا 5-6 روز) اما 3 روز عالبه!!! دیگه اندیشه چطوز اذیتت کرد؟؟؟:دی:دی:دی سریع کارت راه افتاد...اگه داستانه من واست اتفاق می افتاد چی میگفتی؟نقل قول:
برای من 3 روز طول کشید ، البته این رو هم بگم که اندیشه خیلی منو اذیت کرد و یکروز تعطیلی هم وسطش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از پارس وی میخواستم بیام اندیشه حدود 16 روز اینترنت نداشتم ، یعنی 16 روز طول کشید کارم (البته مرض رو تا حدودی این پارس وی داشت که از رانژه در نمیاورد)
محمد جان میگه یکی از دوستاش توو مرکز 4 بوده و مشکلش با رفتن به شاتل حل شده...اما راستیتش من گه گداری با مسئول adsl مخابراته مرکز 4 هم که صحبت میکردم میگفت: دستگاه های اندیشه توو این مرکز داغونه، میگفت: هر از چند گاهی میان و reset میکنن اما مشکل حل نمیشه و بهتره که عوضش کنن...حالا اگه هر دو طرف هم بخوان توپ رو بندازن توو حیاطه اونیکی...بازم به نظرم چیزی رو از دست نمیدیم بریم شاتل. اگه قطعی باشه خب بازم هست دیگه!!! اما من مطمعنم مکل 100% از خوده اندیشه هست.اون پشتیبانی ها هم هر بار یه چیز میگن..ائایل میگفتن به خاطر مشکلاته برقی هست!!! اما حالا میگن واسه دستگاه های مرکزه 4 هستش :دینقل قول:
دوستان اگه کسی خط 4 شاتل داره استفاده میکنه بگه چه طوریه!یعنی روزی 20 بار قطع میشه؟؟!سرعت روزانه و شبانه؟
چون پشتیبانی اندیشه میگفت مخابرات خط 4مشکل داره isp رو هم عوض کنی همینجوریه!راست میگه؟
من 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه بدجور موندم برم جمع اوری کنم یا نه؟
از موقعی که واسه جمع اوری خط برم اندیشه تا اینکه شاتل وصل شه چندروز طول میکشه؟
فکر نکنم مشکلی باشه باید ازشون سوال کنی
VPI/VCI هم روی 0 - 35 هست
خیلی جالبه ، هر وقت به پشتیبانی اندیشه زنگ میزنی ، خیلی عذر میخواما ، روم به دیوار فکر میکنن با گاو دارن صحبت میکنن و ما هیچی حالیمون نیستنقل قول:
محمد جان میگه یکی از دوستاش توو مرکز 4 بوده و مشکلش با رفتن به شاتل حل شده...اما راستیتش من گه گداری با مسئول adsl مخابراته مرکز 4 هم که صحبت میکردم میگفت: دستگاه های اندیشه توو این مرکز داغونه، میگفت: هر از چند گاهی میان و reset میکنن اما مشکل حل نمیشه و بهتره که عوضش کنن...حالا اگه هر دو طرف هم بخوان توپ رو بندازن توو حیاطه اونیکی...بازم به نظرم چیزی رو از دست نمیدیم بریم شاتل. اگه قطعی باشه خب بازم هست دیگه!!! اما من مطمعنم مکل 100% از خوده اندیشه هست.اون پشتیبانی ها هم هر بار یه چیز میگن..ائایل میگفتن به خاطر مشکلاته برقی هست!!! اما حالا میگن واسه دستگاه های مرکزه 4 هستش
سرعت کم میشه ، میگن مودمو خاموش روشن کن
DC میشه ، میگن مودمو خاموش روشن کن
مودم میسوزه میگن مودمو خاموش روشن کن :دی
البته اون خانوم هایی که اونجا کار میکنن اینو میگن همش :دی
فکر کنم اونا رو نشوندن اونجا بهشون گفتن هرچی شد بگین مودمو خاموش و روشن کن :))
محمد جان...واسه کانفیگ هم فقط باید این vpi/vci رو تنظیم کرد؟ میشه یه توضیح بدی؟ من الان توو تنظیماته مودم هستم و تا الان هیچ وقت config نکردم.
ممنون میشم یه توضیحه کامل بدی