بنده هم گفتم و به سرپرست ناظرین هم گفتم.مشکوکه..مثلث برمودا شده :20:نقل قول:
دوستان چرا من نمیتونم تو قسمت مقالات هك و امنيت تاپیک جدید بزنم چرا اصلا این قسمت مدیر وناظر نداره عجیبه !!!!
Printable View
بنده هم گفتم و به سرپرست ناظرین هم گفتم.مشکوکه..مثلث برمودا شده :20:نقل قول:
دوستان چرا من نمیتونم تو قسمت مقالات هك و امنيت تاپیک جدید بزنم چرا اصلا این قسمت مدیر وناظر نداره عجیبه !!!!
فقط تو خود انجمن مقالات میتونی تاپیک ایجاد کنی تو قسمت های دیگش اصلا نمیشه!به نظرم خوب نیست.نقل قول:
منم گفتم یه مدیر اونجا درست کنین نمیکنن! من گفتم خودم مدیر میشم اصلا گوش نمیکنن که! دی
منم امادگی خودمو برای ناظر شدن اعلام میکنم :31:نقل قول:
منم گفتم یه مدیر اونجا درست کنین نمیکنن! من گفتم خودم مدیر میشم اصلا گوش نمیکنن که! دی
این بخشی که میگین خیلی وقته که مسئول(های) مستقیمی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
و واقعا چه بخش حساس و پرمسئولیتی هم هست
جایی که بیشتر با درخواست مواجه هستیم و اگه پاسخی دریافت نشه ممکنه همون کسی که با دریافت پاسخش بذاره و بره ، بیاد و هر چی از دهنش درمیاد بگه یا تو قسمت انتقادات تاپیکی بزنه و مسئولین اون قسمت رو متهم کنه به کم کاری یا نداشتن دانش و سواد و ...
جایی که باید نظارت داشت رو تک تک محتوایی که اونجا ارسال میشه
درخواستهایی که باید بسیار گشت تا دید آیا پیدا میشن یا نه
مسئولیت اون قسمت انجمن به نظرم خیلی هم سخته و هم وقتگیر و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :44:نقل قول:
جایی که باید نظارت داشت رو تک تک محتوایی که اونجا ارسال میشه
سرپرست ناظرین جناب بابک لطفا در این مورد شفاف سازی کنند
دست شما بخاطر این تاپیکها درد نکنهنقل قول:
منظور نظارت مسئول بر روی پستها و لینکهاییه که توسط کاربرها گذاشته میشه
سلامنقل قول:
من درباره چی شفاف سازی کنم ؟ اینکه چرا یه انجمن مدیر نداره ؟ خیلی ساده چون بعد از استعفای مدیریت قبلیش کسی رو مناسب تحویل گرفتن اون انجمن نیافتیم یا فردی مناسب بوده و ما متوجه اش نشدیم که احتمال بالاتریه.
یه صحبت هایی داشتم درباره این انجمن . تا ببینیم نظر ادامین چه خواهد شد.
در این مدت بی مدیری قطعا موارد بی نظمی دیده خواهد شد. در صورت امکان موارد رو با گزارش تخلف اگر اطلاع رسانی کنید کمک بزرگی خواهد بود به تیم ادمین ها تیم ارشد و من برای کنترل و رسیدگی. البته کنترل کا هرگز جای خالی مدیر رو پر نمیکنه.
سلام
من میخوام فایلهایی که پیوست می کنم هم با سایز بزرگ توی پستم باشه ،
هم توی لیست ضمیمه های کوچک ( پایین پست ، قبل از امضا )
مثل این پست :
چیکار کنم؟
ممنون:11:
برای full size شدن عکس ، قبلاً هم پرسیده شده بود .نقل قول:
1. از لینک زیر (ویرایش اختیارات) و از قسمت حالت نمايش ويرايشگر روی Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing تنظیم کنید .
2. پس از ضمیمه نمودن عکس روی آیکون پیوست (شبیه گیره کاغذ) کلیک و سپس عکسها رو وارد پستها بشه .
3. سپس برای full size نشان دادن عکسها روی آن دابل کلیک کنید و گزینه full size رو بزنید (عکس زیر) .