راستی این کدی که دادیم بهش فقط واسه RE5 کار میکنه یا بازی دیگه هم جواب میده ؟
Printable View
راستی این کدی که دادیم بهش فقط واسه RE5 کار میکنه یا بازی دیگه هم جواب میده ؟
برای بقیه ی بازی ها هم جواب میدهنقل قول:
همون کد رو من واسه یه بازی دیگه زدم جواب نداد . یعنی همون ارور network رو میده .نقل قول:
توی سایتش که نوشته بود برای همه ی بازی هانقل قول:
+
بهتره از بحث تاپیک دور نشیم
همه نه فقط بازی قدیمیا رو جواب میده مثلا رو fable 3 کار نمیکنهنقل قول:
دور نشیمو خوب اومدی
مشکل نتورکینگ داری مطمئن باش شاید از فایروالت باشهنقل قول:
وای نمی ذونستم بحث آنلاین تا اینجا پیش بره چه باحال
توروخدا صب کنین منم بازیو دان کنم بیام!
گفنم واسه RE چون سریال رو قبلا دادم و حالا فقط میخواد sign in بشه مشکل نداره ولی واسه بازی دیگه که جدید اومده ارور میده که فکر کنم از قصد میده .نقل قول:
بچه ها برای آنلاین زدن این همه دردسر نداره که
این کارو که میگم انجام بدید راحت میشه آنلاین زد:
برید تو سایت tunngle.net بعدش توش عضو بشید و فایل tunngle رو دانلود کنید و رو سیستمتون نصبش کنید
بعدش یوزر و پس رو وارد کنید تا وارد محیط تانگل بشه
بعدش برید تو room بازی و وارد بازی بشید و خلاص......................
اگه برنامه ی teknogods هم دانلود کنید بد نیست چون با این برنامه هم راحت میشه آنلاین زد(یعنی هم تانگلو باید ران کنید و هم teknogodsو)
من میخوام از این روشی که تو پست بالایی دوستمون گفتن استفاده کنم و ببینم چطور میشه :31:
.
میخواستم بدونم مثلا چجوریاست تو بازی ؟! من مثلا کریس میشم و یکی اون دختره شوا :31:بعد با هم مراحلو میریم ؟! اینجوریه فقط دیگه ؟!:20:
این چه کاریه دیگه . این مال قبلا بود و کلی هم دردسر داشت واسه بعضی ها از جمله خود من . بعدشم GFW یه چیز دیگه است :5: مثلا کلی achievement داره تو هر بازی که فقط با GFW میشه باز کرد .نقل قول:
این کار مثل این میمونه که بری فیفا ارجینال بخری ولی با game ranger انلاین بازی کنی :41::31:
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
کلا انلاینش اونجوریه که شما بازیتو تکنفره شروع میکنی و میتونی اجازه بدی هر کس خواست به بازیت اضافه بشه و بازیکن دیگه رو کنترل کنه یعنی دونفری . میتونی اشخاص رو دعوت هم بکنی واسه بازی .نقل قول:
میتونی هم به بازی بقیه که دارن تک نفره بازی میکنن join بشی .
فقط پینگ به شدت واسه ما ایرانی ها بالاست و نمیدونم بشه روی professional با کسی توی این پینگ وحشتناک بازی کرد یا نه .