:21:نقل قول:
همچین بد هم نشدا...!!!
:21:نقل قول:
همچین بد هم نشدا...!!!
پیشروی این تاپیک چرا اینقدر کند شده؟
چون شایعات زیاد شده. هرچی بگیم فرداش یدونه نقضش میاد. مهم اینه که ما ببریم و قهرمان شیم و پوز قلعه مرغی بخوره...
سعيدلو: رئيس سازمان ورزش بايد به پرسپوليس زمين بدهد
معاون اجرايى رئيس جمهورى گفت: براى تحقق قولى كه داده بودم، على آبادى بايد هرچه سريعتر به پرسپوليس زمين بدهد. على سعيدلو همچنين اظهار داشت: از حرف و حديث ها مبنى بر حضور مجددم در باشگاه پرسپوليس بى خبر هستم. آنقدر كار دارم كه چنين فرصتى ندارم. وى افزود: پرسپوليس يك تيم مردمى است و هرگز خدمت به اين تيم براى فردى عذاب آور نيست؛ بلكه باعث افتخار است. سعيدلو عنوان كرد: براى تحقق قولى كه داده بودم، على آبادى بايد هرچه سريعتر به باشگاه زمين بدهد تا اين تيم پرطرفدار صاحب ورزشگاه شود. وى از مذاكرات در روزهاى اخير براى اجرايى شدن اين موضوع خبر داد.
دوستان نگران سفرهاى قطبى نباشند
پيروانى: مطمئنم «توره» به ذوب آهن گل مى زند
افشين پيروانى دستيار قطبى در پرسپوليس مى گويد: دوستانى كه دلواپس سفرهاى قطبى هستند، نگران نباشند چون اين مسأله مشكلى براى پرسپوليس به وجود نمى آورد. پيروانى در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه؛آيا در خط حمله پرسپوليس مشكلى احساس نمى كنيد؟ گفت: در اين ۳ بازى ركورد خوبى در گلزنى داشته ايم؛ فكر نمى كنم ۶ گل در ۳ مسابقه آمار بدى باشد، البته موقعيت هاى خوبى را هم از دست داديم. ابراهيم توره هرچند تا امروز گلزنى نكرده است اما من مطمئن هستم كه اين بازيكن در بازى با ذوب آهن گلزنى خواهد كرد.وى درباره حريف آينده پرسپوليس گفت: ذوب آهن در بازيهاى اخير نتايج خوبى گرفته اما نبايد فراموش كرد كه بازى ما با آنها در ورزشگاه آزادى و مقابل چشم هواداران مان برگزار مى شود.پيروانى درباره بحث سفرهاى افشين قطبى به دوبى گفت: روزهاى بعد از هر بازى تمام اعضاى تيم به استراحت مى پردازند و در تمام دنيا اين مسأله وجود دارد. آقاى قطبى هم در روزهاى استراحت تيم به سفر مى رود كه اين مسأله لطمه اى به تمرينات نمى زند. دوستانى هم كه دلواپس اين مسأله هستند، بهتر است نگران نباشند زيرا اين موضوع حاشيه اى براى پرسپوليس درست نخواهد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم بدشانسى سايه اش را از سر ما بردارد
عليرضا محمد: هم ۲ امتياز از دست رفته مقابل ملوان را جبران مى كنيم ،هم محبت هواداران را
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توقف ۲ بر ۲ پرسپوليس مقابل ملوان هر چند كه با اشتباه آشكار داور مسابقه صورت گرفته اما از دست رفتن ۲ امتياز اين بازى قطعاً براى تمام پرسپوليسى ها ناخوشايند بود. به همين بهانه به سراغ عليرضا محمد مدافع جوان پرسپوليس رفتيم تا نظر او را در مورد اين بازى و ديدار سرخپوشان مقابل ذوب آهن صدرنشين جويا شويم. خواندن صحبت هاى تازه او خالى از لطف نيست.
•۲ امتياز حساس به راحتى از دست رفت!
- ما تمام فكرمان كسب ۳ امتياز كامل بازى بود اما به هر حال عوامل مختلفى دست به دست هم داد تا به اين خواسته نرسيم. ،۴ ۵ موقعيت صد در صد گل داشتيم كه متأسفانه توپ هايمان گل نشد. هواى شرجى انزلى هم باعث شد كه دچار افت شويم. متأسفانه اشتباه داور هم باعث شد تا همه برنامه هايمان به هم بخورد.
•اما ملوان حريفى نبود كه بتواند پرسپوليس را متوقف كند.
- بازى كردن با ملوان در هر شرايطى سخت است. درست است كه آنها ۲ بازى اول خود را باخته بودند اما اصلاً چهره يك تيم مغلوب را نداشتند. آنها براى جبران نتايج نامطلوب ۲ هفته اول دنبال كسب امتياز از پرسپوليس بودند. از انگيزه زيادى برخوردار بودند. با اين وجود من فكر مى كنم اگر توپ هايمان را گل مى كرديم سومين باخت پياپى نصيب ملوان مى شد.
•در اين بازى تعويض شدى. اين تعويض دليل خاصى داشت؟!
- كادر فنى قصد داشت تغييراتى به تركيب بدهد و به همين خاطر من را تعويض كرد. شايد يكى از دلايل تعويضم كارت زردى بود كه گرفته بودم. ممكن بود اين كارت زرد در ادامه بازى براى تيم مشكل ساز شود.
•حالا شرايط تيم براى بازى با ذوب آهن چطور است؟
- درست است كه ما مقابل ملوان ۲ امتياز از دست داده ايم اما دليلى براى نااميدى وجود ندارد ما تعداد زيادى بازى پيش رو داريم. ما آن بازى را فراموش كرديم و الان تمام فكر و ذكرمان بازى با ذوب آهن است.
•آن بازى را چطور پيش بينى مى كنى؟
- ۳ برد پياپى كه ذوب آهن به دست آورده قطعاً اتفاقى نبوده است. اين تيم با تغييرات كمى نسبت به فصل قبل پا به مسابقات گذاشته است اما ما هم براى جبران ۲ امتياز از دست رفته انگيزه بسيار بالايى داريم و مى خواهيم هر طور شده اين بازى را ببريم.
•البته شانس بزرگى كه در اين بازى داريد حضور هواداران پرشمار تيم است.
- ما در بازى با پاس برديم اما اين برد بدون حضور هواداران واقعاً بى روح بود. الان شرايط خيلى فرق مى كند. در آن بازى شادى پيروزى ما با هواداران تقسيم نشد. الان براى جبران آن بازى مى خواهيم كارى كنيم هم ۳ امتياز را بگيريم و هم هوادارانمان را شاد و خوشحال كنيم.
•در چند هفته اخير كادر فنى تيم ملى بازى هاى ليگ را به هر ترتيب دنبال مى كرد. فكر مى كنى اين شانس را داشته باشى تا به تيم ملى دعوت شوى؟
- پوشيدن پيراهن تيم ملى براى هر بازيكن افتخار بزرگى است. من هم از اين قاعده مستثنى نيستم. تمام تلاشم را مى كنم كه توانايى خودم را در ميادين نشان دهم. شايد اين بار حداقل بتوانم جزو مدعوين تيم ملى باشم.
•و صحبت پايانى؟!
- متأسفانه در اين يكى، ۲ هفته اخير بدشانسى گريبان پرسپوليس را گرفته. اول فصل خليلى را از دست داديم، حالا ميثاق و بادامكى هم از دست داديم. اين مسأله قطعاً به نفع تيم نيست. از صميم قلب آرزو مى كنم اين بچه ها هر چه زودتر به جمع تيم ملحق شوند تا در ادامه مسابقات ليگ به مشكل برنخوريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمرينات ويژه براى جلوگيرى از پار گى رباط صليبى پرسپوليسى ها
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بهتر است براى كم شدن احتمال پار گى رباط صليبى بازيكنان پرسپوليس، تمرينات خاصى در اين زمينه از سوى كادرفنى در نظر گرفته شود. وى افزود: در حال حاضر پار گى رباط صليبى بازيكنان، مساله اى نيست كه مختص تيم پرسپوليس باشد و شما مى بينيد كه بازيكنان مختلفى در تيم هاى ديگر هم به چنين آسيب ديدگى دچار مى شوند، منتها اين مسايل در تيم پرسپوليس حساسيت خبرى ويژه اى دارد. وى افزود: اكنون در تيم ما تنها ميثاق معمارزاده رباط صليبى پاره كرد، زيرا محسن خليلى كه در اردوى تيم ملى دچار اين مصدوميت شد و حسين بادامكى هم كه اصلا رباط صليبى پاره نكرده است؛ بادامكى روزانه ۲ مرتبه تحت معالجه فيزيوتراپى قرار دارد كه پيش بينى مى كنم تا ۲ ماه ديگر بتواند براى تيمش بازى كند. زرينه همچنين درباره چگونگى تمرينات ويژه براى كم شدن احتمال پار گى رباط صليبى بازيكنان گفت: تمرينات مختلفى براى كاهش احتمال اين مصدوميت وجود دارد كه با توجه به جدى شدن اين مساله در ميان بازيكنان، بهتر است، اين تمرينات در برنامه كار بازيكنان قرار گيرد. نكته مهم در اين باره، تداوم اين تمرينات ويژه است كه قطعا به مرور نتيجه بخش خواهد بود چرا كه تنها تكرار آنها بر آمادگى جسمانى بازيكنان در به حداقل رسيدن احتمال پاره گى رباط صليبى مى افزايد.
همسر قطبى به ايران مى آيد
طبق شنيده هاى ما همسر «افشين قطبى» سرمربى پرسپوليس كه مدتى در دوبى ساكن بود امروز به تهران مى آيد تا در تهران سكونت كند. گفتنى است حضور بانو يوروم در دوبى باعث شده بود قطبى براى بودن در كنار خانواده اش هفته اى يكبار به امارات سفر كند كه همين امر موجب به وجود آمدن انتقاداتى عليه سرمربى پرسپوليس شده بود كه با آمدن يوروم به ايران، سفرهاى قطبى نيز به اتمام مى رسد تا او با تمركز بيشترى شاگردانش را تحت نظر بگيرد
سه چهار روز ديگر جراحى مى شوم
معمارزاده: با مصدوميتم كنار آمدم
ميثاق معمارزاده فوتباليست كم حرفى است. چه آن زمان كه در سايپا بود و چه حالا كه به عضويت پرسپوليس در آمده. مصدوميت نابهنگام و شديد هم باعث شده ميثاق براى مدتى دور از ميدان بماند، دروازه بانى كه به نظر مى رسيد اگر مصدوم نمى شد مى توانست رقيبى براى مهدى واعظى باشد و دروازه پرسپوليس را بيمه كند.ميثاق با همان خصلت ويژه اخلاقى اش به صورت تلگرافى و بسيار كوتاه پاسخگوى سوالات ما مى شود.
آقاى معمارزاده بعد از مصدوميتتان خبرى از شما نيست
خب منتظرم تا زانويم را به دست جراحان بسپارم.
پس چرا اينقدر معطل مى كنيد.معمولا خيلى زود جراحى مى كنند تا زودتر برگردند.
منتظرم تا ورم زانويم بخوابد و آماده جراحى باشد.
حالا كى اين اتفاق مى افتد
احتمالا طى سه چهار روز آينده جراحى مى كنم.
تصميم گرفته ايد در داخل جراحى كنيد يا به خارج مى رويد
نه در همين تهران جراحى مى كنم.
از طرف باشگاه پرسپوليس پيگير كارهاى درمانى شما هستند
بله تقريبا هر روز تماس مى گيرند تا عملم به موقع و خوب انجام شود.
مشخص شده كدام پزشك جراحى زانويت را عمل مى كند
به احتمال زياد دكتر ابراهيميان، البته هنوز صددرصد نشده.
با مصدوميت و دور ماندن چند ماهه از ميدان كنار آمده اى.
بالاخره اين اتفاق ممكن است براى هر فوتباليستى پيش مى آيد و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم.
پرسپوليس و رضايتنامه سيصدهزار دلارى كارمو
قرارداد دى كارمو با باشگاه پرسپوليس اگرچه با حضور نماينده اين بازيكن در هيات فوتبال تهران ثبت شده اما هنوز مشكلاتى سر راه سرخپوش شدن او وجود دارد.
مدير روابط عمومى باشگاه پرسپوليس در اين باره مى گويد: «با پرداخت مبلغى كه باشگاه برزيلى خواسته، رضايت نامه دى كارمو صادر خواهد شد.باشگاه نوا منتظر دريافت پول است تا هر چه زودتر رضايتنامه «دى كارمو» را صادر كند. رضايتنامه اين بازيكن حدود ۳۰۰ هزار دلار براى باشگاه هزينه در برخواهد داشت.
در صورت پرداخت اين مبلغ دى كارمو ظرف چند روز آينده از طرف سائوپولو به امارات مى آيد و ظرف يكى دو روز آينده وارد تهران خواهد شد.»