من کربن رو میریزم وقتی اجرا میکنم psp ریست میشه!!
از منو ریکاوری میشه درستش کرد؟
من کربن رو میریزم وقتی اجرا میکنم psp ریست میشه!!
از منو ریکاوری میشه درستش کرد؟
این کمترین قیمتی هست که توی این ماه کارن داره میده.من خودم چند ماه پیش از کارن خریدم 220 تا الانم 50 بازی ازش گرفتم که اگه باید پول میدادم حدودا 50 تومن میشد.نقل قول:
پاسکال هم چند روز پیش قیمت گرفتم همین 230 بود البته با 10 بازی.
فروشگاه سرزمین رایانه توی خیابان توحید ساختمان میلاد 2 هم میده 225 با 10 تا بازی.در کل اگه از اصفهان قست خرید داری همین کارن خیلی بهتره.چند روز پیش با آقا رامین (raminet) رفتیم 7 -8 تا بازی گرفتیم.که فقط بازی Lego را نداشت مجبور شدیم از پاسکال گرفتیم که متاسفانه 1000 تومن پول گرفت.:31:
شما دیگه کمتر از 220 توی اصفهان پیدا نمیکنی.مموری اصل هم از 50 میتونی گیر بیاری تا 65-70 هیچ فرقی هم با هم ندارن.چون همشون با گارانتی ایران رهجو هست.
این دوستمون هم که گفت از دبی خریده 235 باید بگم از اونجا هم گرون خریده.توی دبی psp slim هست 170 تومن و مموری 4 اصل هم 40 تومن که سر جمع میشه 210 تومن.که حدود 25 بهش گرون دادند.
یعنی PSP رو هک کردن .نقل قول:
PSP های هک شده بازی های کپی شده رو اجرا می کنن
وقتی بخری کپی خور شده بهت میدن
اصفهان - سی و سه پل - میدان انقلاب - مغازه عکس باراننقل قول:
آموزش کامل هم که دوستمون قرار داده :31:
ولی ازش بپرسین گارانتی داره
اگه گفت آره
باید ایران رهجو باشه
اگه با گارانتی ایران رهجو بود اصله اصله :10:
ویستاش هم هست ولی شبیه ساز و برنامه است ولی این Windows واقعی ه :11:نقل قول:
من از دبی 5 ماه پیش گرفتم و مموری و psp رو از ویرجین خریدم که در اون موقع حتی از نمایندگی هم psp رو ارزون تر میداد ((مموری رو جفتشون یک قیمت میدادن))
از چند تا مغازه دیگه هم سوال کردم و در اون موقع 235 ارزون ترین قیمت ممکن بود !! شاید مموری اون موقع گرون بوده ( من خریدم 225 درهم))
برای psp هم وقتی میخوای بخری ببین پیکسل های lCD همش سالم باشه - Umd کار میکنه - ...
محمد من که میگم مشکل کامپیوترت هست..............نقل قول:
سیستم خفنش توی ویستا کم میاره چه برسه به psp:27:نقل قول:
خیلی ممنون به معلوماتمون اضافه شدنقل قول:
خوب پس حتما از کارن میگیرمنقل قول:
یعنی هر وقت که دلمون خواست میتونیم بریم هر چند تا بازی که خواستیم ازش بگیریم؟
البته فقط psp رو از اونجا میگیرم مموری رو از جای دیگه میگیرم(همونجایی که لینوکس گفت)
خوب پس دیگه مشکلی با این هم نداشته باشمنقل قول:
همه جا کپی خور میدن
برا مموری کارت هم حتما اینجا میرم
آموزش هم خوندم بدردم خورد
پس همین ویندوز 98 رو نصب میکنم
نمیشه وایدش کرد؟
آخه اینجوری خیلی زشته
PSP رو همونجا برا تست روشن میکنمنقل قول:
اما دیگه چجوری UMD درایور رو چک کنم؟ UMD بخرم؟
راستی UMD کجا میفروشن؟قیمتشون چنده؟
راست میگی حواسم نبود:31:نقل قول:
سیستم خفنش توی ویستا کم میاره چه برسه به psp [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا به جز وبندوز 98 چه سیستم عامل های دیگه ای هست؟
ممنون
:11:
شما اگه بخواهی مموری را از جای دیگه بخری بهتره اول مموری را بگیری بعد بگی مموری نمیخوام خودم دارم.اگه بهش بگی میخوام از جای دیگه بخرم یکم زشته.هرجند مموری های خودشم مشکلی نداره.من خودم از کارن گرفتم 40 تومن.البته magic gate ساپورت نمیکنه اما سرعت بالا هست و مشکلی هم تا حالا نداشته.نقل قول:
هروقت که دلت خواست میتونی بری اما صبح ها بهتره چون سرش خلوت تره.بعد از ظهر ها سرش شلوغه و مرتب داره psp میفروشه و هرکی هم میخواد psp بخره چندتا بازی میخواد که معمولا دیگه نوبت شما نمیشه.برای گرفتن بازی هم یا بازی ها را میریزه روی psp یا حافظه فلش.روی dvd نمیده.
چون من تقریبا بیشتره وقت ها اونجا هستم بهم پیشنهاد داد یک هارد 500 گیگ ببرم همه بازی ها را بگیرم ازش.اما متاسفانه هنوز پول خرید هارد جور نشده.:41:
برای خرید مموری هم پیشنهاد میکنم بری سراغ نماینگی های سونی اونجا مموری اصل با گارانتی میتونی گیر بیاری.با انصاف تربنشون هم فروشگاه هایراپطیان هست.توی خیلبان چهارباغ پایین روبروی شیخ بهایی.
psp هم داره 230 البته هرچی هم بخواهی قسطی میده.
وقتي ميري توي سيدينقل قول:
دو تا فولدر هست
يكي اسمش اينه:vista
اون كي هم اين:vista%
توي اولي يه فايل PBPو دوتا فولدره
توي دومي هم يه فايل PBP و د سه تا عكس و آيكون
ممنون ميشم كمك كنيد
فکر کنم باید بریزیشون توی فولدر game یا game150 حل میشه.
اکثر برنامه ها همین جورین.