فعال شدن فورجی در یک شهر به عوامل مختلفی بستگی داره. بعضی اوقات هر دو نسل 3 و 4 باهم فعال میشوند. بعضی اوقات نسل 4 به طور متوسط یک ماه بعد فعال میشود و بعضی اوقات هم چند ماه بعد.نقل قول:
Printable View
فعال شدن فورجی در یک شهر به عوامل مختلفی بستگی داره. بعضی اوقات هر دو نسل 3 و 4 باهم فعال میشوند. بعضی اوقات نسل 4 به طور متوسط یک ماه بعد فعال میشود و بعضی اوقات هم چند ماه بعد.نقل قول:
سلام
ایا بی تی اس های ایرانسل اگر مجهز به 4g باشن ایا لزوما به 3g هم مجهزن؟
یا ممکنه جاهایی 4g باشه ولی 3g نداشته باشه؟
Sent from my iPhone 6s+
قبل از تجهیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب اولیه:
ادامه نصب :) :
ولی پارس انلاین هیچ تکونی بخودش نداده حتی گیگ ارزون نکرده
سلامنقل قول:
سایت شما قبلا 3جی بوده .پس 3جی فعال هست منتهی 4جی اگه پهنای باند شهرتون خوب باشه همون موقع روشن میکنند وگرنه ممکنه یه ماه یا دو ماه دیگه روشن کنند.مثل شهر ما که بعد از ارتقا از 3جی به 4جی یکماه بعد روشن کردند.
دوستان من با برنامه ی ایرانسل من یه مشکلی دارم.....وقتی که با WiFi خونه وصلم...برنامه راحت اجرا میشه و دیتا رو میگیره
ولی وقتی که از اینترنت خود ایرانسل استفاده میکنم....تو سرعت های 3G و 4G برنامه بالا نمیاد و خطای برقراری ارتباط میزنه.........با یه سیم کارت رو دوتا گوشی تست کردم....جاهای مختلف و شهرهای مختلف تو مسافرت....ولی خطای برقراری ارتباط میداد؟ چرا اینطوریه؟
سلام
سیمکارت های 4G ایرانسل فقط اعتباری هستن یا دائمی هم دارن؟
من سیمکارتم دائمیه اگه از طریق سامانه درخواست بدم که سیمکارت 4G برام ارسال کنن اعتباری میفرستن یا دائمی؟
ممنون
از دوستان کسی لینک گروه میثم رو تو تلگرام داره بفرسته ممنون میشم
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
فرقی نداره برای هر دو سیمکارت هست.نقل قول:
اگر خط دایمیتو بخوای 4g کنی همون خط را بهت سیمکارت جدید میدن.
Sent from my iPhone 6s+
هیچ کس از این موضوع اطلاع نداره؟!نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
پس الان با این وجود هیچ کدوم از این برنامه هایی که فاصله رو با آنتن میگن دقیق نیستن و اصلا نمیشه بهشون اطمینان کرد ! :n01:نقل قول:
کسی از 4G سبزوار خبر نداره؟
داداش صادق همشهری شما کجا تست میگیری انقد سرعتت زیاده؟
شما 3g تست کردید چقدر سرعت داره ؟نقل قول:
میتونید یه تست بزارین..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
امروز هم داشتن رو دکل کار میکردن [emoji52]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
جالبه واقعا ايرانسل ٤٠٠ مگ روزانه + ٤٠٠ مگ شبانه ميده ٨٥٠٠ ، اونوقت همراه اول ٢٢ گيگ شبانه ميده ٩٠٠٠ تومن، اين دزدي ايرانسل انگار نميخواد تموم شه
Sent from my iPhone using Tapatalk
عدر ميخوام يه سوالم داشتم كسي اينجا هست تهران منطقه پونك؟؟ من 4g ايرانسلم بيشترين سرعتي كه بهم ميده ٢٥٠٠ دانلود و ٢٨٠٠ اپلوده، خواستم ببينم كس ديگه اي هست تست كرده باشه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
شما با 4000 تومان نامحدود شبانه ایرانسل 2 تا 8 صبح میتونید دونلود کنید .
من شبایی که طرح میخرم بالای 25 گیگ دونلود میکنم
با اینکه دوست دارم خیلی خیلی بهتر بشه، اما قطعآ فعلآ شرایط شبانه ایرانسل از همراه اول بهتره. حتی قابل مقایسه نیست. چون سه ساعت نامحدود شبانه رو 2000 میده. من آخرین بار تونستم با فورجی 35 گیگ دانلود کنم. دانلود دو تا بازی پس کم تر از 50 دقیقه طول کشید. البته همراه اول هم شبانه 1000 داره اما سرعتش "برای من" افتضاح بود شاید چون دکل تری جی و فورجی همراه اول اطرافمون نیست-----نقل قول:
همراه اول رو نمیدونم اما قیمت روزانه ایرانسل خیلی خیلی بده. 50 مگ 1000 تومن.
این ایرانسل اصلا تعرفه هاش بصرفه نیست
5هزار تومن مکالمه گرفتم 15 دقیقه صحبت کردم اعتبارم شد هزار پانصدتومن :n04:
5گیگ حجم 30 روزه گرفتم40تومن بعداز 1هفته وب گردی تمام شدم اصلا هم دانلود نداشتم
با این حساب من باید ماهی 200 تومن پول بدم به ایرانسل :n10:
صد رحمت به adsl و همراه اول :n16:
دوستان گول سرعت بالای ایرانسل رو نخورید طور دیگری داغتون میکنه:n09::n10:
فورجی سبزوار بعد ترابرد پذیری اوکی میشه!:n18:نقل قول:
من خیابان چهار راه دانشگاه اون دکل که بالا یک خونه است نزدیک به اونم خیلی سرعت بالایی میده البته من اکثر نقاط شهر تست گرفتم همه اکثرا سرعتا رفته بالا...
این بسته پنج گیگ چهل تومان اختصاصی واسه شما زدن یا واسه همه هست چون من طرحشو ندیدم خودم همیشه شش ماهه سی گیگ رو میگیرم شصت تومان که میوفته ماهی ده تومان و میانگین پنج گیگ در ماه !!اتفاقا خیلی اوقات یوتیوب هم میرم فیلم میبینم البته فیلمای زیر ده دقیقه!!!تا شش ماه هم بدون مشکل مصرف میکنمنقل قول:
در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین نت برای به خصوص برای من که دانلود دارم ایرانسل هستش . من که بسیار راضی ام . در زمینه سالم بودن و دزدی نکردن از حجم نت هم ایرانسل به نظر من بهترین هستش . :n01:
من حالا مخابرات ماهی ۳۵تومن میدم شبی ۱۰گیگ دا ن می کنمنقل قول:
شما فقط ماهی سی تومن میدی وبگردی هم نداری
هست شما دقت نکردی !!! گول این سرعت بالا رو نخوریدنقل قول:
من مخابرات ماهی ۳۵ تومن میدم هم وبگردی میکنم هم فیلم انلاین میبینم شبی ۱۰ گیگم دان میکنم
این ظلم نیست
امروز م ۱۵دیقه صبحت کردم ۳۵۰۰تومن ازم کم کرد
من خودم اصلا تا حالا طرح های روزانشو نگرفتم از پیامک تلفن تا اینترنت.
اما شبانه ایرانسل واقعا عالیه.
من فقط بازی دانلود میکنم اگه می خواستم سی دی بخرم خیلی زیاد می شد.(دقیق 150گیگ گرفتم dvd بود حدود90تومن میشد)اما با ایرانسل 20تومن تاحالا طرح شبانه خریدم اونم بخار اینکه سرعتم زیاد بالا نیست(2تا4مگ)اگه بالا بود می شد 8 تومن.
من ایرانسل رو فقط برای دانلود شبانه ازش استفاده میکنم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو بکنید
و برای وب گردی هم از شرکت "های وب" دو فشفشه 15 گیگ یعنی ماهی 30 گیگ میگریم هزینش میشه 30 هزار تومن در ماه. حالا اگه بخوام این 30 گیگ رو از ایرانسل بگیرم میشه ماهی 100 هزار تومن:n10:
سلام دوستان
اینترنت ایرانسل نمیدونم چرا واسه من اصلا کار نمیکنه...
یعنی 3G+ و HSDPA رو دارم ولی دیتا رد و بدل نمیشه...
گوشی رو هم عوض کردم درست نشد.... تنظیمات رو هم دستی و هم از خود ایرانسل نصب کردم فرقی نکرد...
گوشی یه نفر دیگه توی همینجایی که من هستم اینترنتش مشکلی نداره...
به نظرتون مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟؟
اگر اطرافیان هم اینترنت ندارند مشکل از شبکه ایرانسله به گیرندههای خود دست نزنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
چقدر زمان میبره نمیدونی؟؟/نقل قول:
پس سرعتا خوب شده
من خیلی وقته تست نگرفتم
پس شکایت و شکایت کشی بجایی رسید و پیگیری کردن اخر واسه سرعت
نميدونم داداش ولي احتمالا تا اخر خرداد فورجي وصل نشه .نقل قول:
دليل بالا رفتن سرعت هم بخاطر اين هست كه ايرانسل از انتقال ماكريو ديگه استفاده نميكنه زير ساخت شهر به فيبر وصل كردن و الان شهرمون انتقال فيبر هست و اين ميتونه براي فورجي مزيت بسيار بالايي در اينده محسوب بشه. دليل روشن نكردن فورجي هم همين دليل بوده كه طي تست هايي كه انجام دادن سرعت به سختي به ٢٠ مگ ميرسيده اما الان با تعويض نوع انتقال زير ساخت شهر به فيبر تست فورجي موفقيت آميز بوده بعد ترابرد پذيري لانچ ميشه!
بهترین قیمت رو هم ایرانسل داره .نقل قول:
من نمیدونم شما کجایی اما مخابرات اینجا دزدترین شرکت هستش و اینترنت رو واگذار کرده بخش خصوصی 2020 و ...که این ها دزد هستن همشون فقط حجم کم میکنه الکی و اینکه سرعت داغون و نصف شب ساعت دانلود رایگان که میشه سرعت یهو خیلی افت میکنه و مشکلات دیگه ...
در مورد وب گردی ایرانسل من طرح 100 گیگ 175 هزار تومان شارژ سیم کارت معادل ( 195 هزار تومان ) رو فعال کردم که حساب که کنی میشه میانگین هزینه هر ماه 16 هزار تومان ! از لحاظ قیمت هر گیگ هم 1950 تومان میشه و از همه مهم تر اینکه نت همیشه همه جا در دسترس هستش .حالا کدوم شرکت ADSL با این سرعت و این قیمت این نت رو میده ؟!!!!!!
در مورد طرح اینترنت شبانه ایرانسل هم بسیار راضی هستم و در مدت 3 ساعت 25-30 گیگا بایت به قیمت 2200 تومن دانلود میکنم !
در ضمن ایرانسل به هیچ وجه دزدی حجم نداره این رو من بارها تست کردم اگر مشکلی هست از طرف شماست نه ایرانسل .
من که از ایرانسل خیلی راضی هستم .
والا منم تست کردم نه مکالمه خوبی داره نه حجم مناسبی داره بار ها تست کردمنقل قول:
شما فقط خود تو نبین سرعت خوبی داری خیلی ها هستن فور جی شون اوضاع خوبی نداره توی شهر ها .من که از مخابرات راضی هستم
سلام دوستان ،من یه دانگل ۴gآنلاین خریدم با سیمکارت هدیه،دیروز رفتم دادمش این نمایندگیه ثبت نامش کنه،میگه این کد imei مودم که میزنه ارور میده برا سیمکارت،مشکل از کجاست؟جدا از این ،چرا از دیشب تا الان هم وایمکس هم خط ایرانسل قطعی دارن؟الان انتن خط ایرانسل رو gیه انتنه بعضی وقتا قطع هم میشه،۳gکه کلا قطه
هی خدا، شما ها دارید بحث چی میکنید :n02:.......
خوش به حالتون که وضعتون خوبه :n28:
وضعیت خط من با ایرانسل اینه......
با همراه اول که دیگه هیچ....اصلاً تو جستجوهام، اثری از 3Gـش نیست.....
وضعیت ADSL مخابرات هم اینه.....
روز به روز هم داره بدتر میشه........
به نظرتون اگه من یکی از اینها بگیرم
ممکنه که وضعیت آنتن دهی ـم بهتر بشه.!!!
اره ولی به شرط اینکه لب پنجره بزاری یا تو ارتفا بالای ساختمون :n10:نقل قول:
لامصب قیمت ـش خیلی بالاس...دیجی کالا 499تومن میده.....بقیه سایت ها هم تو همین قیمت هان.نقل قول:
اگه اینقدر هزینه کنم و نشه اونطور که باید ازش استفاده کرد....حالا چه انتن نده...یا دکل پهنای باند کافی نداشته باشه و سرعت پایین بده....پولم رو دور ریختم :n14:
من دو شب پیش یه بسته یه ساعته فعال کردم و از وسطاش کلا ارتباط 4جی پرید و کانکت نمیشد حالت 3جی هم کانکت میشد رسیو نداشت اصلا:n34::n34:
دوست من قبل از اینکه حتی یک ریال هزینه کنین اول تست کنیننقل قول:
شاید سرعت و کیفیت مد نظر شما رو تامین نکته یا اول با یک مودم ارزون مثل ۳۳۷۲ تست کنین
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام دوستان
میگم دارند دکل نزدیک خونمون رو یه کارایی میکنن رفتم دیدم اون کابل پهن وسطی رو در آورند و فیبر نوری گذاشتن گفتن واسه فورجی
میشه توضیح بدین دقیقا چکار میکنن>؟
دکل ما از این جدیدا بود که خودشون تری جی دارن و چند وقت پیش اومدن روی هر سکتور یک rru مارک اریکسون نصب کردندو رفتن
الان اومدن کابل بزرگ وسط رو در آورند و به جاش فیبر نوری گذاشتن
اون پاین هم یه قطعه توی اون باکسشون نصب کردند شبیه هاب سوئیچ بزرگ