ببخشید اشتباه از من بود میخواستم بپرسم که نیرو هوایی چه جور جایی هست؟ میخواستم بدونم کسی هست که اونجا رفته باشه؟نقل قول:
خیلی استرس دارم :n04::n14::n28:
Printable View
ببخشید اشتباه از من بود میخواستم بپرسم که نیرو هوایی چه جور جایی هست؟ میخواستم بدونم کسی هست که اونجا رفته باشه؟نقل قول:
خیلی استرس دارم :n04::n14::n28:
نقل قول:ممنون از جفتتوننقل قول:
ولی حقیقتا جوابم رو نگرفتم که چه نوع دوره کد ممکنه بخوره؟؟بعدش شهرستان میندازن؟؟؟
دوستانی که مرزن آباد بودن،میشه یه راهنمایی کنن که همون اول برا لباس مرخصی میدن یا نه؟
وضعیت حموم تو خدمت چطوره؟یکی از دوستام میگفت هفته ای 1 بار :|
منظورت از "چه نوع دوره کد" چیه؟نقل قول:
دو ماه آموزشی
دو ماه دوره کد (شیراز اصفهان تهران ؛ کرمانشاه هم فک کنم)
بقیه هر جایی ممکنه بیوفتی
خب معلومه، وقتی یه امکاناتی بیشتر از بقیه میگیری، خب بهترهنقل قول:
ولی خب معایبی هم داره
متاسفانه تو ایران دهن مردم رو نمیشه بست
هرکی یه چیزی میگه
اگه حرف مردم مهم نیس و واقعا مشکل داری، حتما اقدام کن
اقا يكي مارو دريابهنقل قول:
دوست عزیز خیلی مطمئن نیستمنقل قول:
شما یه نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه داری که توش نوشته فلانی در تاریخ شهریور92 مدرک فوق دیپلم رو گرفت.
پس شما خودتو فارغ التحصیل معرفی کن، اگه با معافیت پزشکیت موافقت شد که هیچی
اگرم نشد، مشمول میشی
حالا اگه بخوای بری خدمت که میری
اگه بخوای دانشگاهتو ادامه بدی، میری دانشگاه جدیدت ثبت نام میکنی، و دانشگاه جدید برات معافیت تحصیلی رد میکنه.
ممنون كه نظر دادي
پس ميشه بعد اخرين مدركم هرچي خوندم رو ناديده گرفت
و با فوق ديپلم اقدام كنم
اقا نيا بگن تو دانشگاتو رفتي ول كردي بايد انصراف بدي تا بتوني اقدام كني واسه معافيت
بدبخت ميشما:n02:
شما اصلا میتونی بگی من پیش دانشگاهی دارم و بری از مدرسه نامه بگیری بدی پلیس+10نقل قول:
شما اصلا بنویس بیسواد
این مهم نیس که، بهت نمیگن که شما لیسانسی چرا زدی بیسواد؛ فقط تو پادگان مثل یه بیسواد باهات رفتار میکنن.
شما وقتی 18 سالت تموم شد، شدی مشمول
ولی رفتی دانشگاه (کاردانی)، دانشگاه برات معافیت تحصیلی رد کرد.
الانم همونه، برای معافیت پزشکی اقدام میکنی، اگه رد شد، میشی مشمول (مثل 18 سالگیت)
بعد میری دانشگاهت ثبت نام میکنی، برگ فارغ التحصیلی کاردانی (شهریور 92) دستته؛ یک سال هم اعتبار داره
دانشگاه جدید برات 2.5 سال(اگه اشتباه نکنم) معافیت تحصیلی میده.
معافيت تحصيلي بايد باطل بشه تا بتونم برم دنبال بقيه كاراي معافيت پزشكي؟
معافيت تحصيليرو دانشگاه باطل ميكنه يا نظام وظيفه؟
اگه دانشگاه جديد بايد باطل كنه بازم به فلاكت كشيده ميشم
اي كاش همون نامه فارغ التحصيلي كفايت كنه و نظام وظيفه از دانشگاه نامه ديگه اي كه بخواد معافيت تحصيليم باطل بشه يا انصراف بدم نخواد
بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
نقل قول:
کسی نبود به این سوالات جوابی بده؟:n01:
داداش بیخودی دنبالش نرو. من 4 ماه دویدم برای جهاد کشاورزی آخرش هم بعد از کلی علافی میگن امریه میشی منتها باید بری تو روستاها خدمت کنی. این تازه با آشنا و پارتیش بوده. اگه همینجوری بری یه اداره که کسی رو نمیشناسی اصلا میگن کی هستی ؟ چی میخوای؟ برو عموووووو !!!!!!! امریه نداریم !! رشته شما نمیخوره این مقطع تحصیلی رو نمیگیریم و 1000 تا بامبول دیگه. خلاصه ما که بیخیال شدیم!!!!!!!!! . خود دانینقل قول:
سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟ و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
دوستان من در حال تحصیل هستم پیش دانشگاهی و چشمام ضعیف هست . میخواستم بدونم میتونم در حال تحصیل که هستم معافی بگیرم ؟
شما باید یه نامه انصراف از دانشگاه بگیری که از تاریخ اون نامه 6 ماه وقت داری تا خودت رو معرفی کنی وگرنه وارد غیبت میشی.نقل قول:
و اگر با همون مدرک فوق دیپلمت بخوای اقدام کنی تا پایان شهریور ماه امسال وقت داری تا خودت رو معرفی کنی .
فقط در این مورد برو +10 بگو که شرایط دانشگاه من اینه و علاوه بر اینکه معافیت تحصیلی دارم میخوام برم خدمت ، و بگو حالا همون فوق دیپلیم بیارم یا به خاطر معافیت تحصیلی باید نامه انصراف بیارم و بگو که حداقل تا پایان شهریور وقت دارم
چون ممکنه بگه برو از دانشگاه نامه بیار تا غیبت نخوری.
با همون فوق دیپلم احتمالا قبول میکنن منتها این سوالا برای اطمینان خودته.
اگه شرایطت واقعا بده برو بگیر ، چون تو آموزشی خیلی موثر هست و اکثر یگانها هم برای معاف از رزم یه تفاوت هایی رو قرار میدن.نقل قول:
معاف از رزمی هم فقط تو پروندت ثبت میشه و هیجات نمینویسن که معاف از رزمی ، حتی روی کارت . فقط تو پروندت ثبت میشه.
نکته دیگه ای هم که هست اگر بخوای تو ارگانهای نظامی استخدام بشی { نظامی بشی } هرنوع معافی براشون مهمه ولی اگه بخوای کارمند این ارگانا بشی معاف از رزمی زیاد مهم نیست.
اگه آشنا نداری زیاد بهش امید نداشته باش و برو یه جا دیگه هم اقدام کن . چون اون دو نفری که قراره قبول شن به احتمال زیاد آشنا دارن:n15:نقل قول:
نه نمیشه.نقل قول:
شما باید درست تموم بشه بعد بری اقدام کنی.
تا اون موقع هم شماره چمت بیشتر میشه :n02:
حالا مطمئنی که معافیت شاملت میشه؟!
آقا اين دو ماه كسر خدمت اونايي كه غير بومي خدمت مي كنن واقعيت داره؟ تو يگان ما خيلي سر و صدا كرده
دوستان خدمت 21 ماه هست یا شده 24 ماه؟
آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟:n28:نقل قول:
آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟:n28:
نقل قول:
آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟:n28:
برای روز اعزام یکی از دوستان گفت باید برم نظام وظیفه از اونجا اعزامتون می کنن،ولی داخل برگه نوشته مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد،ساعت حضور 7 صبح،باید برم مرکز آموزشی یا همون نظام وظیفه برم که از اونجا اعزام بشم؟
اگه نظام وظیفه هست ساعت چند باید اونجا باشم؟
من گلوگاه مازندران هستم،محل خدمت مرزن آباد چالوس.
منظورم اینکه دوره کد که اموزش مخصوصی میدن در مورد چی اموزش میدن به ما؟؟؟؟نقل قول:
فقط بگم تو مورد شما که کلا 2 نفر میخوان اینا قبلا انتخاب شدن و سفارشی هستند. :n19: :n19: من میگم بیخودی وقتت تلف نشه و بعد مثل من بگی اصلا پرا رفتم دنبال امریه و ....... برای افرادی مثل من که پارتی با برش زیاد ندارن راهی نمیمونه جز رفتن به حال ت معمولی به خدمت. شما هم خودت میدونی سبک سنگین کن خودت ببین خودت چی میخوای ولی ولی ولی ولی (با تاکید) زیاد به قول و وعده وعید آشنایان توجه نکن که همش پوشالی هستش :n04: :n27: :n28: :n29:نقل قول:
داداش پارتی داشتن خودش سه نوعه..1.پارتی تو خالی که فقط ادعا داره و کاری ازش برنمیاد(به قول شما پوشالی)2.پارتی پولکی که باپول کارتو انجام میده 3.پارتی بامعرفت و بامرام که بدون چشم داشت کاری از دستش بربیاد انجام میده حتی برای هفت پشت ما! که این نوع شریف ترین و باوجدان ترین ازبین پارتی ها هستند :n02:نقل قول:
دوست عزیز روال این تاپیک اینه که به سوالات تکراری که 5-10 صفحه قبل جواب داده شده جواب ندن، همین چند صفحه قبل چندین بار دوره کد توضیح داده شده،اگه متوجه نشدین دوباره بخونین.نقل قول:
خیر، به شایعات توجه نکنین.نقل قول:
فعلا چیزی نگفتن 21 ماه.نقل قول:
هر جا نوشتن اونجا باشین.نقل قول:
آقا اين دو ماه كسر خدمت اونايي كه غير بومي خدمت مي كنن واقعيت داره؟ تو يگان ما خيلي سر و صدا كرده
الان ديگه مطمئنم ، چند نفر بهشون همين كسري خورد و تسويه كردن و رفتند و واقعيت داره.دو ماه . ولي شرايط ديگه اش رو نمي دونم.نقل قول:
اگه آشنا داری جای دیگه استفاده کن.نقل قول:
کم کم داره روند پستها طوری میشه که هر کی آشنا نداره فکر میکنه باید بره لب مرز و دور از محل سکونتش خدمت کنه ولی این افراد باید بدونن که همه چی شانسی هست گاهی شما آشنا نداری ولی
جای خوب میفتی ولی گاهی هم آشنا داری و مثل من جای بد میفتی. اینو گفتم که این دوستان ناامید نشن و واقعیت هست.
اجرای چنین قانونی بعیده چون سربازای ارتش و ناجا اکثرا غیر بومی هستن . اینجوری یه کسری یک ماهه برا همه سربازا بزارن بهتره که.نقل قول:
تازه اگه اینطوری بشه برا اونی که لب مرزه با 2 ماه کسری قانون قبل 4 ماه کسری شاملش میشه!
دوستان قانونی وجود داره که تک فرزند پسر بیفته تو شهر و یا استان خودش؟
نقل قول:
بیشتر شبیه قانون نانوشته هست.
اقلب اونایی که تک فرزندن خود به خود میفتن شهر خودشون و اگه شهر خودشون هم نیفتن احتمال اینکه بتونن انتقالی به شهر خودشون بگیرن بیشتره.
دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثا من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهندبعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
دوستان یه کمی از حال هوای خدمت بگید چجوریاست خیلی سخت میگذره ینی طاقت فرسا هست؟نقل قول:
ممکنه با این همه سختی جون سالم به در ببرم:n29:
ممنون میشم سوال منم جواب بدید مرسی
سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟
و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
کلا برای اموزشی نیرو هوایی سپاه کجاهای ایران میگیره ؟؟؟
بهترین شهر برای نیرو هوایی سپاه کدوم شهرو کدوم پادگانه ؟؟؟؟
بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
دوست محترم،خودم با روال تاپیک اشنایی دارم ولی بنظر میرسه شما متوجه نوشته و سوالات من نشدین!!نقل قول:
من نگفتم دوره کد چی هست!سوال من در مورد این بود که دوره کد با توجه به رسته ای که میخوری شامل چه آموزشهایی میشه و اینکه دقیقا همون کارهایی (مثل پاسدارخانه)که در دوره مقدماتی بود اینجا هم هست یا نه!؟
در ضمن از دوستان خواستم اگه کسی در مورد دوره کد زرهی کرمانشاه اطلاعاتی داره ما رو هم بی نصیب نذاره.
+
یه سوال در مورد معافیت بعد از دوره دوماهه آموزش مقدماتی و در حین دوره کد که آیا با توجه به اینکه ما اون دو ماه آموزشی رو که برای معافیتهای غیر پزشکی اجباری بود رو گذروندیم میتونیم حین دوره کد برای معافیت اقدام کنیم؟؟
گفتین سوال تکراری!حتما میدونین که حتی در صورت استفاده از سرچ تاپیک باز هم با چن صد صفحه مواجه میشیم که عملا سخته پیدا کردن مطلبی!
پس بهتره اگه قبلا جوابی برای این سوالات تکراری داده شده بجای ارجاع به ناکجا آباد لینک پست مربوطه رو لطف بفرمایین.
ناجا هنگام آموزش مدارک کسانی که مستثنیات دارن رو جمع میکنه، تک فرزند ذکور، پدر نظامی، متاهل، کسی که یکی از والدینش فوت کرده و... و بر اساس همین اون افراد میوفتن تو استان خودشون.نقل قول:
ولی تک فرزند مونده به شانسش که بیوفته شهر خودش یا نه. (استان قطعی میشه اما شهر معلوم نیست)
نقل قول:در اسفند ماه ما که تو آموزشی بودیم،امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش اومد بازدید:n05:بعد همه رو جمع کردن تو مسجد تا ایشون بیان سخنرانی کنن بعد نماز،تو همون سخنرانی گفتن که بخشنامه ای صادر کردن و ابلاغ که از این به بعد در تقسیمات بعد از اموزش بومی سازی لحاظ بشه،بعبارت دیگه هر فرد یگانش نباید 150 کیلومتر از محل سکونتش فاصله داشته باشه.نقل قول:
آره بابا واسه دیپلم محموع باید 8.25 باشه که شده الان دیگه روشن دلم :دینقل قول:
فقط شنیده بودم که زیاد نمیپرسن که فارق التحصیل هستی یا نه فقط کافیه اصل و کپی مدرکت رو ببری واسشون . خواستم ببینم راسته یا نه .
امروز هم رفتم دفترچشو گرفتم فقط یه چند تا واکسن میخواد و یه معاینه و بقیه مدارک رو هم اصلا لازم نیست حضوری ببری اون طرف گفت .
خواستم ببینم دوستان کسی اطلاع داره از این ماجرا ؟ نرم این همه بگردم بعد یه جایی گیرمون بندازن :دی
نقل قول:
قبلا این قانون بود
من پدرم نظامی هست، و میخواستم ببینم این قانون بازم هست یا نه، در قسمت "مشاوره سایت نظام وظیفه"، این سوالو مطرح کردم و این جوابو برام ارسال کردن.
"باسلام فقط متاهل بودن محل سكونت خدمت مي كند . "
ولی اینکه به صف میکنن و تک فرزندو و پدر نظامی و .... رو جدا میکنن درسته
اینم برا اینه که تا جایی که جا داشته باشن، از این اولیت ها استفاده کنن تا بخشنامه بومی سازی بیشتر اجرا بشه
پسر عمه من الان شیرازه، میگه بهش دوره کد مین و جنگ افزار دادننقل قول:
دقیقا نمیدونم چی هست ولی از اسمش معلومه که آموزش تخصصی هست.