نه رپیدباز توی ساعات عادی خوبه، توی ساعات رایگان داغون میشهنقل قول:
Printable View
نه رپیدباز توی ساعات عادی خوبه، توی ساعات رایگان داغون میشهنقل قول:
ساعات رايگان كيه؟
ساعت مثلا رایگان 3تا 7 صبحنقل قول:
Sent from my GT-I9300
دقیقا.نقل قول:
من هم این مشکل رو باهاش دارم.
نقل قول:
منظور من uploadboy بود که همیشه چه مجانی و چه عادی کند هست. درصورتی لینکهای تبدیل شده یا تورنت خوب هستن.
دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟
من adsl داشتم ولی خطم نویز دار شده و مخابرات نمی تونه رفعش کنه و 3 ساله 2 مگابایت دارم و سرعت دانلود 700 ولی الان شده سرعت دانلود 3 کیلو دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟
ای باباااااااااااااا این چه وضعیه مودم دوستمو اوردم مودم داخلی شبا سرعتش خوبه ولی من مودم بیرونی داررم شبا ساعات رایگان سرعتش کم میشه در حالی روزا مشکلی نداره
فکر کنم اکانت های خاصی رو از عمد محدود کرده
خاک تو سرش
اگه اینهمه محدودیت نداشتیم و هزینه ها کمتر بود اینهمه کسی دانلود نمیکرد و کیفی بالاتر میرفت
ولی وقتی قیمت غیر واقعی رو برای اینترنت غیر واقعی میگیرن این میشه که همه و خودم میایم تا چیکه اخرشو باید مصرف کنیم و اخرش باز ضررش برای خودمونه
دوستان ی نکته ای
من طرحم 512 6 گیگ بود ک امروز تموم شد و این ماه بالغ بر 15 16 گیگ دانلود شبانه داشتم یعنی تا دو برابر حجم هم دانلود کردم و اتفاقی نیفتاد .. با خودم گفتم تا مبین نت این برنامه رو اجرا نکرده من بیشترین استفاده رو ببرم و امروز اومدم طرح 1024 8 گیگ رو انتخاب کردم .. ولی متوجه شدم سرعت دانلود بالاتره انگار یعنی سرعت دانلود روی حدود 200 هست در صورتی که وایمکس همیشه سرعت واقعی رو ارائه میده یعنی حداکثر سرعت طرح 1024 باید روی 135 باشه (قبلا که 1024 گرفته بودم این مقدار بود).. توی صفحه مشخصات مودم هم دیدم که سرویسم روی 1.5 مگ بسته شده ! با توجه به اینکه مبین نت هیچ بذل و بخششی رو بی دلیل انجام نمیده یا اینه که این وضعیت موقته و بعد درست میشه وسرعت من برمیگرده به حالت استاندارد یا اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه و مهمتر از اون توی دانلود شبانه هم همین سرعت باشه حدس من اینه که روی طرح های جدید قانون دو برابر حجم اجرا شده ! و این ی نوع سیاست هست که سرعت بالاتر باعث تحریک مشترک میشه ک حجمش رو بیشتر مصرف کنه.
نظر شما چیه کسی طرح جدید گرفته ؟
مدل مودمتون چیه من خریدارم .......................نقل قول:
من adsl داشتم ولی خطم نویز دار شده و مخابرات نمی تونه رفعش کنه و 3 ساله 2 مگابایت دارم و سرعت دانلود 700 ولی الان شده سرعت دانلود 3 کیلو دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟
دوستان کسی نمی تونه جواب بده
من صبانت داشتم 2 مگابایت 3 سال سرعتش تا قبل عید عالی بود 700 ولی بعد عید شده افتضاح و شبانه از 300 شده 20 و جدیدآ خطم نویز داره و مخابرات میگه حل نمیشه و مجبورم وایمکس بگیرم موندم مبین نت بگیرم یا ایرانسل چون خط تلفنم مشکل داره و منم معتاد اینترنت شاید نتونم دیگه سرعت 700 داشته باشم ولی مجبورم بی سیم بگیرم ..نقل قول:
واقعا اینطوری شده؟؟؟
منم یه هفته قبل مودمم رو512 6 گیگ زدم شما کی این طرح 1مگو زدین احتمالش هست که که از این ماه این قانونن 2 برابر اجرا شده چون چندتا طرح جدید هم اضافه شده حتما کاسه ای زیر نیم کاسس:3: امشب دوباره تست کن ببین سرعت دانت چنده
نقل قول:
به نظر که این چند ماه اخیر همه شرکتها دارن مشکلدار میشن و بخصوص از نظر دانلود شبانه محدودیتهاشون رو بیشتر میکنن. البته منطقه به منطقه هم وضعیت فرق میکنه و شاید صبانت تهران بد باشه، ولی شهر دیگه خوب باشه. مثل مخابرات که توی قم شنیدم افتضاح و کند هست و توی تهران یا جاهای دیگه بهتر هست. از نظر وایمکس راستش تقریباًمبیننت و ایرانسل هر دو بد هستن، ولی شنیدم که ایرانسل دانلود شبانه رو به همه نمیده و تنها توی طرحهای ویژه فعال هست.
براتون پی ام زدمنقل قول:
ضمنا سرعت من ۱ مگ هست با سرعت معمول ۱۲۰ تا ۱۳۰
اگه بخوای ثبت نام کنی برای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کپی کارت ملی لازمه
اره دقیق روی 1 و نیم مگ بسته شده .. من امروز این طرحو زدم ب نظر من هم اگه سرعت امشب همینطور ادامه پیدا کنه صد در صد نقشه ای در ذهن دارننقل قول:
ارهنقل قول:
منم 3 روز قبل 512 گرفتم ولی سرعت دانلودم نسبت به ماه قبل بیشتر شده.قبلا 64 بود الان حدود 90 شده.من گفتم شاید اتفاقی باشه و فقط برا من اینطوری شده!!
داداش512 چند گیگ زدی شما؟؟؟ برا من سرعتش از64 بیشتر نمیشه
شما میگید هر دو بد هستند ولی من 3 ساله اینترنت داشتم و شده جزیی از زندگی من و الان خط تلفنم نویز دار شده و مشکل رو مخابرات نمی تونه حل کنه و مجبورم وایمکس بخرم وگرنه adsl من عالی بود سرعت 700نقل قول:
به نظرتون چه کنم ............... از ایرانسل یا مبین نت بخرم کدام مودمش بهتره ؟
برای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کپی کارت ملی لازمهنقل قول:
سرعت روزانه یا شبانه شده 90 ؟نقل قول:
من روزانه 700 و شبانه 250 ...300 داشتم ناراضی بودم البته adsl تا خطم نویز دار شد .................
نه شبانه 90 شده.الان 2 روزه اینطوری شده.معلوم نیست موقتیه یا همیشگی!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 یک ماه 15 گیگ.نقل قول:
دیشب من حدود دو گیگ تونستم دانلود کنم با این سرویس 1 مگ .. ب نظرم این قانونشون باید اجرا شده باشه الکی سرعت ها رو زیاد نکردند اما اینکه ما از کجا باید بفهمیم چقدر مصرف داشتیم هنوز ی سوال بزرگه !
پس سرعت روزانه چطوره ؟ 128 و 512 و 1نقل قول:
قانون چی داداش ؟نقل قول:
داداش با چه نرم افزاری متوسط سرعت میگیری؟نقل قول:
اسم همین نرم افزاری که عکسشو گذاشتی چیه؟
اسم برنامه NetWorx هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت روزانه و شبانه برا من یکی هست.
سلام
دوستان چند تا سؤال داشتم
من یه طرح یکساله با پهنای باند 1024 کیلوبیت و 25 گیگ ترافیک گرفتم که تا چند روز دیگه تموم میشه.
حالا سؤالم این بود که اولا باید تو طرح های ویژه طرح رو انتخاب کنم؟ چون من مودم دارم و اون طرح ها با مودم ارائه میشن! اگه پاسخ منفی هست تو تغییر طرح به نظرتون تو طرح ها کدوم به صرفه هست ؟ ( حداکثر ترافیک مورد نیاز ماهانه ی من 4 تا 5 گیگ بیشتر نمیشه)
و سؤال دیگه اینکهIP ثایت چیه و چه مزیت هایی داره؟!
دوستان یه مودم مودم وایمکس دارم که وقتی روشنش میکنم آنتناش به صورت ثابت فول هستن و چراغ تلفنش بعد 1دقیقه خاموش میشه اما مک مودم صفر شده و نمیتونه هیچ سیگنالی رو دریافت کنه.
کسی میدونه علتش چیه ؟
حتی وای فایش هم کار میکنه و وارد تنظیمات مودم هم میشه شد
نوع مودم BM632W هستش
نقل قول:
تقریباً از نظر مودم شبیه هم هستن و بیشتر مدلهاشون مال شرکتهای چینی-کرهای هست و حتی تا همین چند وقت پیش مدلهایی مثل 635 و 632 رو هر دوشون میفروختن. اما اگه الان بتونید مودم سه آنتنه SWC9200 که مال مبیننت هست رو بصورت نو و سالم پیدا کنید که مودم قوی و خیلی خوبی هست و بهتر از مودمهای رومیزی ایرانسل یا خود مبیننت هست. طرف مودم جیبی هم نرید که واقعاً شانسی هست.
از نظر آنتن هم که خوب بدون شک مبیننت شهرهای بیشتری رو ساپورت میکنه که البته این قضیه مال کسانی هست که زیاد سفر میکنن. اگه شما جاتون ثابت هست که حتماً پیشنهاد میدم هر دو شرکت رو از نظر آنتن دقیق بررسی کنید و بعد انتخاب کنید. کلاً اگه آنتن در دید مستقیم باشه بهتر از گیرندگی بصورت انعکاس هست (انعکاس روی دیوار ساختمونها) و اینکه اگه دکل نزدیک شما کمتر از یک کیلومتر فاصله داشته باشه که خیلی بهتر هست. شنیدم بعضی از نمایندگیها امکان تست دارن. برای همین بد نیست بجای خرید مستقیم از شرکت، از طریق یه نمایندگی نزدیک قضیه رو پیگیر بشید و اگه شد ازشون اکانت تست بگیرید. سعی هم کنید یه جورایی ازشون اطلاعات دکل نزدیک رو بدست بیارید که راحتتر بتونید تصمیم بگیرید.
اینها رو برای این گفتم که هر چی سیگنال بهتر باشه Packet Loss کمتر هست و در نتیجه سرعت کل نهایی هم بیشتر میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدل منظورتونه ؟
مدل های دیگه اش مشکل دارند ؟
سلام
دوستان چند تا سؤال داشتم
من یه طرح یکساله با پهنای باند 1024 کیلوبیت و 25 گیگ ترافیک گرفتم که تا چند روز دیگه تموم میشه.
حالا سؤالم این بود که اولا باید تو طرح های ویژه طرح رو انتخاب کنم؟ چون من مودم دارم و اون طرح ها با مودم ارائه میشن! اگه پاسخ منفی هست تو تغییر طرح به نظرتون تو طرح ها کدوم به صرفه هست ؟ ( حداکثر ترافیک مورد نیاز ماهانه ی من 4 تا 5 گیگ بیشتر نمیشه)
و سؤال دیگه اینکهIP ثایت چیه و چه مزیت هایی داره؟!
نقل قول:
مودمها کلاً مشکل ندارن، حتی مودم جیبی. چند ماه قبل یه بحث کامل سر این قضیه توی همین تاپیک شده که اگه حوصله کردین، پیدا کنید و بخونید. مشکل از ضعف سیستم وایمکس ایران هست که مجبوریم بگردیم دنبال مودم قویتر. اینکه مبیننت الان مودم خارجی رو هم دیگه به مشتری خونگی یا شرکتی نمیده و فقط به سازمانی میده برای همین هست که اونها توی این آشفتهبازار ضعف سیگنال بتونن وضعیت بهتری داشته باشن.
دوست من مبین نت بگیر نگیر داره. مخصوصا در اهواز. هم برای مبین نت هم برای ایرانسل شما اول در سایت خود پوشش دقیق از پوشش کامل داخلی مطمئن شو بعد اقدام کننقل قول:
پیشنهاد من اینه که نویز خط تلفنت رو برطرف کنی و برگردی همون ADSL بگیری. سگش شرف داره به مبین نت! :n15: عوامل زیادی باعث ایجاد نویز روی خطوط تلفن میشه. از وجود دستگاه های تلفن دیگر متصل به خط گرفته تا رد شدن سیم برق از کنار سیم تلفن یا خرابی سیستم های مرکز مخابراتی.
شما با طرح ویژه مودم رو گرفتید، برای تمدید نیازی نیست که حتما طرح ویژه بزنید. اشتباه نکنم طرح های ویژه همراه مودم هستن، شما که خودت مودم داری پس نیاز به طرح ویژه نیست. هر طرحی با هر بازه زمانی و حجمی که خواستی بزننقل قول:
IP ثابت یه آدرس ثابت هست که توسط شرکت فروخته میشه و بیشتر به درد مراکز خدماتی و شرکت ها میخوره نه مشترکین خانگی. برای مشترکین خانگی یه هزینه اضافه هست.
خود خودشه :دینقل قول:
مشکل ندارن. بیشتر مشکلات وایمکس در ایران به خاطر عدم پوشش مناسب وایمکس و ایجاد پارازیت توسط برادارن محترم هستش! :دینقل قول:
فکر کنم طرح شبانه محدود داره اجرا میشه یکی از دوستام حجمش رو خورده بود دیشب
کسی مودم فروشی نداره؟؟؟ فوری میخوام
با سلام
سرویس 128 وایمکس مبین نت سرعت دانلودش روی چه سرعتی بسته شده؟؟؟
نقل قول:
مبیننت هرگز بیشتر از اون چیزی که توی قرارداد هست، سرعت رو بیشتر نمیکنه. جدیداً که برای من با وجود سیگنال عالی، سرعتم در حد یکهشتم اشتراکم یعنی دو مگابیت کم شده.
از دوستان کسی در مورد اینترانت مبین نت اطلاعاتی نداره؟قیمت تعرفش؟
به کسایی که شرکت نداشته باشن نمیدن؟:n13: